• header

NEW YEAR’S PLANS

 solo jul 10

Photo by Carl Wilhelm Klingspor for SOLO magazine

Haha jag kan inte låta bli att skratta lite åt den här bilden. Här sitter jag och Andreas vid vår påhittade nyårsmiddag och ska se lite kära ut. Det var så jäkla svårt och ännu svårare att inte skratta… ;P

Annars så sitter jag och planerar lite inför imorgon. Jag har inte firat nyår i Sverige sedan jag var 16 år gammal så jag har haft lite panik. Vad gör man? Hur ska man fira? Vart? I sista sekund bestämde jag och Aleks oss för att styra upp en liten nyårsfest. Inget märkvärdigt alls utan det blir vänner, lite käk och massa sprit haha. Inget mer behövs!

// Haha I can’t help but laugh when I see this picture. We’re sitting here Andreas and I at our fake New Year’s dinner and are supposed to look a bit in love. It was so damn hard and even harder not to laugh… ;P Right now I’m making some plans for tomorrow. I haven’t celebrated New Year’s in Sweden since I was 16 so I was a bit panicked. What should we do? How should we celebrate? Where? Aleks and I decided in the last minute to have a little party. Nothing special just with our friends, some food and lot’s of booze haha. Don’t need anything else!

43 Comments

Gianna

sounds fun. You dont need more than your friends to have a good time…so I think it was a good idea to celebrate it in this way =)

BTW kenza it would be so much fun if you go to statigram to show us your insta year you can make there a video of the photos which were most liked this year. vicoria from imnext just did it http://instagram.com/victoriatornegren
so much fun to see. (i think the fall picture will definitely be in the video :P)

Reply
Rebecca

Hahaha, läste fel, trodde det stod “…det blir vänner, lite KRÄK och massa sprit…”

Reply
Elin vehmanen

Hejsan kenza! Jag är ett stort fan av dig! Och jag älskar VERKLIGEN din blogg! den är så himla bra! Snälla kenza du skulle göra min dag om du kunde skriva en kommentar på min blogg!Jag ska göra ett inlägg om dig sen! Jag kan faktiskt lite om dig! <3 Kramar från Elin vehmanen <3

Reply
t

varför måste ni se kära ut? varför inte bara två yrkesmänniskor eating a meal. uppenbart trist fotograf. Hen skulle spana in genusfotografen.

Reply
Emmy

Hej Kenza! Tycker det skulle vara jätte kul ifall du gjorde ett tatuerings-inlägg inom en kort framtid, alltså där du skrev lite om dina tatueringar, vad dom betyder och så, men det jag är mest sugen på att veta är vilken som gjorde ondast haha. :) Jag själv funderar på att tatuera mig inom några månader och som det ser ut nu lutar det mot att göra det på överarmen, så som du har “be strong girl”, men det kanske göra väldigt ont, eller kittlas mycket?
Skulle vara super kul om du gjorde ett tatuerings-inlägg, eller om du kanske redan har gjort det men jag har missat det så får någon gärna länka det, haha. Hoppas du har det jättebra! Kram :)

Reply
Naghmeh

hehe your face does look like you’re trying really hard not to just burst out laughing! your plan sounds perfect that is usually what we do as well, going out in the city is not good on NYE too crowded and overpriced!
xo

Reply
Lousie

Älskar din blogg!

Jag har gjort en High and Low 2013 och skulle bli superglad om ni gick in och kikade! Kram!

Reply
Monika

Hahaha, looks a little bit funny when we know it’s fake ;) but looks cute too :)

Have a great party and happy New Year! :)

Reply
Karin

Jag kan inte fatta att det är ett sedan du var i Australien med din pojkvän… Tiden flyger iväg!:)

Reply
Alma

Älskar din blogg, kollar den flera gånger om dagen! :D

Du äger! Föresten gud vad fin du var på bilden! Love it! <3 :D

Reply
Christie

Hehe… I can buy his look of love, but you look totally amused as if you’re saying “Are you for real?”

I would have swapped positions with you in a heartbeat though. He is soo gorgeous!

Reply
Katrine

Åh, for et herlig bilde av deg og Andreas! Skjønner godt hvorfor det var vanskelig å ikke le, hehe :-)

Høres ut som noen brae nyttårsplaner! Dere får kose dere masse imorgen :-)

Reply
Natalie

Nyårsfest hemma låter ju toppen. Skulle gärna haft det om jag bodde lite större :) Nu blir det 3-rätters hemma hos mig med några av mina nära vänner och sen slår vi klackarna i taket på Berns. Var där på eftersläppet förra året också och det var väldigt roligt. Hoppas ni får en riktigt fin kväll! GOTT NYTT ÅR!! :D

Reply
Emilia

Minns vad du skrev om en “vit jul”, vilket jag tycker är jättebra. Du om någon borde veta hur det känns att inte få uppleva en sådan. Men för många är nyårsafton samma sak. Jag vet att nyårsafton ofta innebär festa med vänner och det är klart att du ska blogga om det, menar inte så, tycker bara att det kanske är lite konstigt att bannlysa alkohol på julen men romantisera den på nyårsafton. Jag menar bara att många barn ikväll inte kommer starta 2014 med ett leende på läpparna. Hoppas du förstår vad jag menar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*