• header

TODAY’S MAKE UP

make upppp-1

make upppp-2

I’ve used (in this order):

Eyeshadow “Deadly” from Make up Store
Eyebrow kit from Oriflame (I use only the dark one though)
i.d mineral foundation “Golden Medium”
Cover all mix concealer from Make Up Store
Maybelline define-a-lash mascara (the only mascara I use)
MAC bronzing powder “Matte Bronze”
Försvaretshudsalva (it’s a lipbalm)

94 Comments

Malin

Tycker inte om dina nya stora markerade ögonbryn. Tycker de är finast i din naturliga storlek :)

Kenzas svar: Hehe okej då vet jag! ;P

Ida

Fin sminkning! Älskar dina ögon, så vackra!’nm

Kenzas svar: Tack så mycket! :)

camilla

Ciao! Du jag fundera på att köpa den sjukt snygga skjortan från Ivyrevel (Trooper) och funderar lite på hur storleken är. Är den stor eller liten? :)

Kenzas svar: Om du ligger mellan två storlekar – ta den mindre! Jag har XS i min. Kram!

Seda

Hej Kenza, du är en stor inspirationskälla och jag beundrar dig så mycket och all jobb du lägger ner för att vara framgångsrik. Jag vet att jag kanske inte borde skriva detta här men jag ville bara skriva av mig lite då jag inte har någon att prata med. Jag är en tjej som har avslutat högskolan men har varit arbetslös ett bra tag och varje dag mår jag dåligt för jag bekymrar mig för min framtid, samtidigt känner jag mig som en besvikelse för mina föräldrar som har kämpat så hårt för att ge mig det bästa av allt, jag vill nu också visa dom att jag kan göra saker och vill att dom ska vara stolta över mig och ge dom saker tillbaka för att visa min tacksamhet, men inget går som jag vill jag har hamnat i stor depression nu i 5 månader har jag suttit instängt i mitt rum, jag har inga nära vänner att prata med eller någon som bryr sig om mig, ingen frågar varför jag mår dåligt, mina föräldrar pratar inte heller med mig. Vi är allmänt dåliga att prata om saker i vår familj. Jag mår sämre och sämre för varje dag jag har tappat mycket kilo och jag vill knappt se mig själv i spegeln. Min pojkvän bor i Turkiet och jag mår dåligt av att jag inte kan vara med honom. Vi har varit ihop i tre år men mina föräldrar vill inte acceptera honom och jag vill själv flytta ner dit och bosätta mig men mina föräldrar blir åter igen sura för detta, och jag mår dåligt av att se folk bli ledsna därför är jag tyst hela tiden. Jag känner att jag inte duger till nånting. Min pojkvän har inget jobb men vi har varit så kära så det finns inte. Vår enda dröm var att bara få vara med varandra bo ihop och jobba. Inte ens det lyckas vi med. Han blev överfallen ca 2 månader sedan och tog till våld för att försvara sig och han fick sitta inne i 2 månader. Nu är han ute och han mår så dåligt också han pratar om att ta livet av sig och att han inte lyckas me något i livet. Han e en underbar människa som inte förtjänar dessa sakerna och jag mår så dåligt att vi inte kan vara med varandra. Har du tips eller råd till oss? Jag har funderat på att åka utomlands och starta ett liv i ett annat land, det är lätt för mig som har eu pass men eftersom han är turkisk medborgare blir det svårare för honom med visum och saker. :((( Någon som kan vägleda eller tipsa om nånting?

My

Hej Kenza :) jag undrar bara hur ont det gjorde när du skulle tatuera dig ( jag menar alla dina ) ? Du har ju tatuering på dom ställena jag gärna skulle vilja tatuera mig men undrar då hur ont DU tyckte det gjorde. Älskar din blogg förresten! :)

My

Nu såg jag att jag råka stava fel på tatueringar (råka stava tatuering) X) hoppas du förstår ändå ^.^

Naghmeh

Gorgeous make up! love that bronzer and I use that mineral foundations it’s so great and natural looking :)
xo

EMMAWHO

Hellooo, jag ÄLSKAR dina markerade ögonbryn. Ögonbrynen gör så himla mycket för ansiktet! Du är så vacker!

emma

Vad roligt att du lägger upp sådana här inlägg också, jag måste bara skriva att de här senaste dagarna har din blogg varit ovanligt bra (den är alltid bra men nu har den varit extra bra). Dina inlägg är alltid så glada och inspirerande, du verkar vara en helt fantastisk person och vacker som en blomster äng är du också:) Många kramar:)<3
Sminkningen var super fin föresten!^^

Cassandra

Mer såna här inlägg tack! det är jättekul! :D
Jag har dock några frågor, är tröjan från Bikbok som du hade på dig igår ny? Hur har du lockat håret? Och vilka produkter använder du så att det håller?
Sen vill jag veta vart du har köpt dina snygga tights som du hade på en utgång för några veckor sen, (tror det var skinndetaljer på sidorna?) Stor kram på dig, du är jättefin!

Linn

Het brud! Jag vet att du har skrivit detta tidigare, men vart beställer du den mascaran ifrån? Jag använde också bara den förut, men nu hittar jag den inte någonstans och mitt lilla lager är slut :(
Keep on rockin’ babe! Puss

Fanny

Det är något konstigt med bloggen :/ för mig är alla K:n C:n, alla C:n är punkter och vissa bokstäver finns inte i det svenska alfabetet…

Andrea

Kenza, när kommer du lägga upp videon där du visar hur du fixar dina ögonbryn upp? Som du pratade om förut. Jag är jätte intresserad av hur du gör, jag och min syster älskar dina ögonbryn! Oops, det där lät lite konstigt. ;P Tack på förhand <3

Bella

Ett tips är att använda din concealer före din puder foundation, det gör att concealern sitter mycket mycket längre! Kram ♥

sara

Kan inte du göra en video hur du fyller i dina ögonbryn?
Så snygga är dom!!

Sarah

Vilket datum släpps vårkollektionen för ivyrevel? :)
Kom att tänka på en sak nu, när du skulle bestämma ett namn för ditt märke så sa du att du först kom på ett bra men att det redan fanns ett annat litet företag i europa som hette det. Vad var det för namn? :)

Malin Ariel

Tråkigt att någon surtant ska kommentera och recensera dina val av ögonbryn. Ser asabajsabra ut enligt dig och det är väl det som räknas.

Anna

Hehe, tjejer och deras “ögonbrynsblindhet”. Det är så kul. Och så synd.

Josefine

Vacker! Jag skulle rekommendera YSL baby doll mascara om du skulle vilja testa en mascara som är liknande define-a-lash! Jag älskar den! Prova :D

Kyrsten Lockwood

Your so beautiful can you please make a makeup tutorial on your YouTube channel!!!!!

Josshon

Define a lash-maskaran finns ju inte längre :( Jag hittade den på fyndiq och köpte flera stycken men nu finns den bara kvar i brun/svart. Så – om du lyckas hitta en ersättare eller var den finns att köpa blir jag överlycklig för tips, det är verkligen den bästa maskaran! Kan inte förstå varför de har slutat sälja den i Sverige..

M

Såå himla vacker är du Kenza!!
Men skulle du kunna göra ett videoinlägg där du visar hur du sminkar dig och lockar håret?

Cassandra

Oj vad mycket smink för en så naturlig makeup! :o
Ser bara ut som att du har använt mascara tycker jag hehe!

Andrea

Beautiful girl! I always wonder which make up do you use. Your face always look flawless. Lucky you! :)
Kisses from Croatia! :*

Ruta

OMG vad vacker!!! Ögonen är bara to die for och håret är så gorgeous! Vad använder du för stylingprodukter till ditt hår? Har du några bra tips?
xx

Johanna

Du har vackra ögonbryn. Kommer ni att göra en film som de gör?

Vilde

Du er så utrolig pen,- forbilde mitt :-)
Lurer på en ting; hvilken str har du i Kenza 10 Jofama jakken din (den med beige pels)? MÅ ha den, hehe! Håper du forstår norsk haha :))

Roza

Himla synd att du bara skriver max 2 inlägg om dagen och det bara är outfitbilder. Ärligt talat förstår jag inte varför jag läser din blogg eftersom den är så tråkig. Du är aldrig personlig(menar inte privat) som andra bloggare. Vi ger och har gett så mycket utan att du vill ge oss några varierade inlägg om dagen. Vet att du brukar ta likadana kommentarer negativt men jag vet att det är många som håller med om att din uppdatering är inte det bästa. Har andra tid borde du också ha det, speciellt när du tjänar så himla mycket( 2 inlägg om dagen dessutom) kram!

Sara

Hej Kenza! Du är så himla vacker! Kan du inte lägga upp ett youtube klipp där du sminkar dig från grunden till färdigsminkad? Skulle uppskattas sååååå mycket :D Ha det bäst!

Vilde

What size do you have in the Kenza 10 Jofama jacket? please answer!!

Wilma Stenhardt

Mascaran du använder, är den vattenfast eller vanlig? :)
Rinner den under ögonen/Håller böjen?

Joe

That was my favorite mascara, to, but cant get it any more in UK :(

Mia Elisa

Toppenbra inlägg! Både inspirerande och intressant att se hur du sminkar dig och vilka produkter du använder. Håller med andra som har kommenterat här att din blogg har lyft de senaste dagarna! :)

rebecca

HAHAHAHAHA fy vad kul. Läste som hastigast “försvaretshudsalva” som “förhudssalva”… Börjar nog bli lite trött.. ;)

Shirley

How did you do your eyebrows? I love it and it just makes the eyes so big and beautiful!!!

lau

Hi Kenza, and do you know a website where I can find that lip balm, I have always wondering what do you use on your lips, and now that i know I would love to try that balm. Tks a lot, kisses from Spain!

kristina

Hi! When you’re doing your eyebrow, do you use a special brush or do you use the one in the kit from oriflame? I love your blog, mostly because of your look!

Julia

Byter du ut produkterna från Mac och Maybelline slipper du stödja företag som testar på djur också :) bara ett tips! Produkterna du använder är inte testade på djur eftersom det är förbjudet i eu, men båda märkena gör djurtester för sin kinesiska marknad. Det är skönt att slippa ge sina pengar till såna företag.

Beatrice

Tycker om när du blandar inläggen såhär med både mattips(måste prövas!:o), en supersnygg sminkning och en outfit! Bästa bloggen helt klart Kenza! Kram :)

GS

Hej! Vart kan man köpa mascaran du använder?:) Älskar dina ögon!!<3

Sam

Love it !! If you like the idea, maybe you could do a video sometimes, showing us how you do your makeup ? I love the fact that is look simple and natural !

xxx

Katharina

Hello Kenzas, Can you show us a viedeo about this Make up, i want to buy this Mascara,can you show a picture of this that we know how its looks like. Thank you.

hanna

Hej Kenza. du har jätte fint hårfärg , så jag undrar vad du andväner för färg vill också ha som ditt hår.

hanna

Hej kenza. du har jätte fint hårfärg så jag undrar vad du andvänder för hårfärg

San

Hi, what do you do that your lashes looks so saparated? It looks beautiful, I’m using the same mascara (the pink one) and it doesn’t look as good as on your eyes :( is it because of mascara or just because you have pretty eyes and lashes haha?:D

Nina

Love this natural/fresh/healthy makeup look, thank you for the list of products.
I hope you’ll do more posts like this one or maybe videos ?
You are beautiful as always :)

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15