• header

DARK

pinkkkk-2

pinkkkk-1

Sweater HERE – sneakers HERE

När är det det börjar bli ljust igen egentligen? Är det inte efter jul? Fan när jag åkte hemifrån vid halv åtta imorse så var det fortfarande kolsvart ute. Satt nog och gäspade en miljard gånger i bilen. Blir så jäkla trött av allt mörker.

Nu har jag fått i mig lunch iallafall så nu börjar dagen komma igång. Ska ta en liten paus från jobbet nu och springa iväg till gymmet (därav dagens slappa outfit, orkar aldrig klä upp mig när jag ändå ska träna och duscha, men några av er har sagt att det är kul att se bilder ändå!). Det blir veckans andra pass och den här veckan ska det fan bli tre! Nu kör vi! :)

// When does it get lighter outside? After Christmas right? When I left home at 7.30 this morning it was still completely dark outside. I think I yawned like a million times in my car. I get so damn tired by all this darkness. Anyways, I just had lunch and I’m gonna take a break from work now and run to the gym (that’s why I look like this today, I’m too lazy to dress up when I know I’m gonna work out and shower, but some of you said it’s still fun to see pictures!). This will be the second workout of this week and I’m sure gonna make it three! Let’s do this!

58 Comments

Marica

Det känns faktiskt skönt att se bilder på dig även när du inte är fixad från topp till tå. Man ser liksom att du också är en människa och inte någon perfekt docka om du förstår vad jag menar. :)

Reply
Maria

Love this kind of pictures! Like an old time – lifestyle blog☺️ Also miss your webcam photos infront of the kitchen hahah!

Reply
Sofi

Precis så tänkte jag igår! Är såå trött på mörkret och allt det gråa och trista. Usch! Lite snö i december hade iaf gjort julen mysig men nu känns det som att jag inte vill ha snön hit längre heller!

Reply
Dominika

I tried so hard to find another blog about fashion which is run so well and carefully as this, but I did not find. You are an energetic person, full of life. Thanks to this fact I decided to make a change. I thought, “Why not start practicing to look as gorgeous as she is?” and started. How do I succeed, I do not know yet ..
Waiting for new posts.

Reply
yasmin

Kolla dina D3 vitamin halter. Jag brukar alltid vara sa trott under vinterhalvåret fast jag sag till att sova minst 8tim/natt(Ofta sov jag 9 tim och var fortf trott!!) Fick veta efter ett blodprov att jag hade laga D-vitamin halter. Tagit tillskott pa recept nu i en manad och kanner mig mycket mycket piggare!! Helt sjukt att jag gatt omkring o varit trott varje ar. Jag reser valkigt ofta utomlands pa solsemstrar sa jag vart forvanad! D-vit fa man mest fran solen. Valdigt vanligt bland oss som ar lite morkare(jag har din hudfärg). Ta ett blodprov och kolla!

Reply
Deep

Du är sååå snygg!!

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Stephanie i usa

Jag orkar aldrig klä upp mig när jag ska till gymmet efteråt, det är ju så mycket skönare att bara slänga på sig en kofta och några sköna byxor. Sen i usa så klär sig inte människor likadant som de gör i Sverige så det märks oftast inte att jag inte är uppklädd.. Haha

Reply
Julia

Känner du dig trött så är det super bra att äta d-vitamin såhär i vintertider, om du inte redan gör det såklart :-) För mig hjälpte det verkligen mot trötthet! <3

Reply
Gianna

yes i love this style…you make the sporty style looking soo soo good. you know how to make it special with for example colour matching. I love this inspo! I always look like a bum when I wear something like that but now I know I can look good as long as I look on the details and make the colours match together and so on..so thank yoooou :*

Reply
Amanda

Kenza, jag har en fråga om ditt hår som alltid ser så sjukt fräscht ut!

Jag har för mig att du förut har sagt att du bara tvättar det två gånger i veckan. Jag vill försöka börja med samma sak och undrar hur du gör när du tränar, sköljer du bara ur håret då eller hur löser du det? Och hur gör du i övrigt för att undvika fett och slitet hår?

STOR KRAM, du är grym och inspirerande.

Reply
Katrine

Håper det blir lysere ute snart selv! Syns det er så deprimerende med mørkt vær og jeg blir så fort trøtt selv! Ikke noe moro nei :(

Håper du får en super dag og lykke til på trening!

Reply
rosanne

jobbar du oftast hemma eller hur ser ditt jobb ut? Alltså hur ser en vanlig dag ut för dig med jobb och allt, vad gör du liksom? lite konstig fråga kanske och inte den bästa formuleringen men tror du förstår vad ja menar och är verkligen nyfiken på vad du gör när du jobbar i vanliga fall!

Reply
Sanna

jag tycker att det är kul att se ” riktiga ” och lite mindre uppklädda outfits då man verkligen kan få tips på vardagsplagg och inspiration till det

Reply
Rita

Jag tycker det är roligare att se såna här outfits än när du är helt fixad. Har hängt med enda sen början och gillade att du visar såna här sköna, slappa, vardagsoutfits. Mer sånt! Kram
R.

Reply
Natalie

Det är verkligen kul att du lägger upp sånna här bilder! Då visar du att det är okej att ha tights och slappa kläder, och att man inte behöver klä upp sig varje dag, något jag tror många behöver känna, iallafall jag.

Reply
Klaudia

You look great in everything, definitely! <3 :D
I have to start working out..

Reply
Linnea

älskar när du lägger upp outfitts även fast du inte “klätt upp dig” :) Ser jätte mysigt och skönt ut, och snyggt!

Reply
Em

Vintersoldståndet inföll 21:a december i år, d.v.s. att natten var som längst då. Sedan dess har det blivit ljusare och ljusare. Tror dagen har blivit 30min längre sedan dess.

Reply
Mia Elisa

Tänker precis samma sak, är det inte nu det ska bli ljust? Här i Umeå har vi FORTFARANDE inte en enda snöflinga på marken. Bara regnar och är grått. Inte helt okej… Har hellre 10 cm fin snö på marken & träden än grått överallt.

Reply
Marie

Hi kenza ! I read your blog everyday for quite some time now! I must say that you impressed me! I absolutely like all of your post :) I don’t know how you do to manage it all! I’ve wanted to start a blog on my own but those things are complicated!! Anyway, this is just what I wanted to say! Xx :)

Reply
Ester

Haha, visste du att man gäspar för att få syre till hjärnan, inte för att man är trött? Kram!

Reply
zerny

Ja, det hade vart härligare om solen ville visa sig. Ljusare blir det i alla fall, snart vår med stormsteg! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*