• header

NEW NAILS

nails-1

Nails by Alexandra

Fräschade upp naglarna idag! Ville ha dem fina inför nästa vecka då det vankas både blogg-gala i Berlin och ELLE-galan här i Stockholm. Jag valde en mörkröd färg med lite skimmer i, tänkte att det blir fint till Ida Sjöstedt-klänningen som är lite off-white.

Jag har bara gellack (ett färgat gelélack) på naglarna, längden är min egna. Har tidigare aldrig kunnat ha långa naglar men gellack hjälper dem att hålla sig starka och fina. :)

// I went to Alexandra to freshen up my nails today! I wanted them to be pretty for next week when it’s time for both blog awards in Berlin and the ELLE gala here in Stockholm. I chose a dark red color with shimmer, I thought it would look good to the off white dess from Ida Sjöstedt. I only have gellac (a colored gel polish) on my nails, it’s my own lenght. I couldn’t have long nails before but gellac helps them stay strong and beautiful. :)

53 Comments

Matilda

Vilken befrielse att se att det finns någon mer som har runda naglar och inte superbreda fyrkantiga! :) Ett tips är btw att du köper depends gellack-kit. Då kan du måla dem själva. Jag använder det och har just nu exakt den färgen du har. Funkar precis lika bra som på salong!

Reply
Gianna

hahahah Finally Kenza you got a nother colour than black…do you realise that you had black nails and ONLY black since fashion week stokholm? I remember you made them, shortly before the fashion week started, black (i think before they were white or rose dont know anymore for sure) but after that you just stayed with black…only once you changed them up a little bit and put diamonds on them too.
haha good choice like the new colour :-*

Reply
Marica

superfint! Älskar gellack, det håller så bra om man jämför med vanligt lack som slits bort efter bara någon dag. :)

Reply
Hanna

Jag har också tunna & sköra naglar men en jobbarkompis tipsade om Mavala nagelhärdare. Sjukt bra & nu är mina naglar hårda & långa. Men man ska inte göra som det står på förpackningen utan man ska använda det två ggr i veckan. Ta “lacket” över hela nageln men inte på huden, låt torka in & sen en gång till. Måla sen med ett lack som skyddar. Jag lovar att det hjälper om du gör som jag skrev :)

Kram

Reply
Sofia

Hör inte riktigt till det här inlägget, men vad använder du för locktång när du lockar håret? :)

Reply
Maya

Wow va fina naglar! :o Håller själv på att växa ut mina naglar med det går sjukt dåligt :( Dem är för svaga och växer långsamt :( Kanske ska prova på gellack och se om det funkar :) Gör du något annat för att hålla dina naglar starka och långa?
Kram <3

Reply
Linh Chi

can you please please please do a meet & greet when you are in berlin? i really want to meet you in person. please

Reply
Cansu

Hello Kenza,
I always want to see you live. And now i see that you will come to Berlin where I actually live. But this fashion show is for invitation only. I am really sad about it.

Your style and your Blog are really good. And i hope that you win this best fashion blogger award because you deserve it :)

P.S.: you are always my inspiration concerning my choice of clothes, hairstyle etc. :-)

Greetings from Berlin

Reply
Selma

Hej Kenza, om jag inte minns fel använder man en lampa med blått sken när man gör gelé-naglar, kan man använda gelélack utan att använda lampan? För ljuset är ju inte så bra för huden. Är jättesugen på att testa! Kram, tack för gryyym blogg

Reply
Aleksandra o.

U should try to use EVELINA nail conditioner 3in1…. It’ll make them long, strong & beautiful! Try it! Belive me, gellac and hybrid destroy nails… I studied cosmetic for 1 year

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*