• header

MIGRAINE

20140109-161652.jpg

Pic from yesterday, on my way to the gym

Jag har legat hemma hela dagen med migrän. Jag tror det började lite smått redan igår för jag var sjukt yr och mådde illa på gymmet, så fick avsluta passet tidigare och sedan satt jag på toagolvet i en kvart och försökte återhämta mig haha. Imorse vaknade jag upp med sprängande huvudvärk, har legat i vårt mörka sovrum hela dagen.

Illamåendet gick äntligen bort nu så jag tänkte bara kika in här och uppdatera innan jag värmer lite mat. Puss på er ♥

// I’ve been at home all day with migraine. I think it started a bit yesterday cause I was really dizzy and nauseous at the gym, I had to finish our workout earlier and then I sat on the bathroom floor for 15 minutes and tried to recover haha. This morning I woke up with a terrible headache, I’ve been in bed in our dark bedroom all day. The nausea is finally gone so I just wanted to check in here and update before I make some food. Kisses ♥

68 Comments

Gianna

get well soon my dear :-***

but if this was a pic from yesterday than you didnt actually wear the pink ivyrevel knit?

Reply
Katarina G

You have to see a doctor because you have a headache veeeery ofteh and it’s nog good for your head and health!! WTF with your health????? Do you have injury??? Please, get well!

Reply
an

how long do you usually workout?
i have headache today too.its a bit better when o go to a walk outside

Reply
Jennifer

Krya på dig fina du!
Jag är på jakt efter hörlurar och undrar vart du har köpt dina? :)

Reply
Lisa

Nice picture, but my question is, what kind of headphone are you wearing here=
lots of love,
Lisa

Reply
Louise

Hej kenza! Ett tips bara om du inte redan har testat det, gå till kiropraktorn. Kan vara en nerv som är i kläm som orsakar migränen som det gjorde på min syster. Är ju inte säkert att det är det som är orsaken men det är iallafall ett litet tips!
Hoppas du mår bättre snart, Kram!

Reply
:D

Hej!
Jag skulle gärna vilja se någon video där du visar hur du lockar och fixar ditt hår samt en liten smink video :)
tack för en grym blogg :D

Reply
Agag

Hi :)
You look lovely, when you’re smiling. Do you go to the gym alone, or do you have company?
Kisses

Reply
Sarah Moberg

Migrän är verkligen inget roligt! Jag brukar stänga in mig i badrummet och sätta mig i hörnet i total mörker. Man vill nästan skjuta sig själv de gånger de är som värst. Sån tur har jag inte haft sån rejäl på ett tag :p (peppar peppar)

Reply
Astrid

Usch fy fasen för migrän alltså! Jag var 12 år när jag opererades för en hjärntumör, men som det inte räckte med huvudvärk utvecklade jag världens migrän typ ett halvår efter det… så jag vet verkligen hur jävligt det kan vara med migrän! Men om du inte redan testat en medicin som heter imigran så borde du göra det snygging! Den medicinen gjorde mitt liv lite lättare! :) KRAM

Reply
Kajsa

Fy, migrän är ingen höjdare, har också ärvt det från mamma!
Måste dock få tipsa om världens bästa tabletter som man kan köpa receptfritt och som alltid fungerar för mig. De heter Oriptan och Sumatripan (fungerar ungefär lika bra båda två men blir lite dåsigare av Oriptan).
Dagens tips till nästa gång! =) Krya!

Reply
Britta thurdin

Åh visst är det jobbigt med migrän! Jag brukar också då det lite då och då och jag blir sjukt ljuskänslig och har jättemycket huvudvärk:( det bästa är att ta impren för mig, eller det är rättare sagt det ända dom hjälper. Aja, hoppas du mår bättre nu.

PS. Om du läser det här så måste jag säga att du är en asstor förebild för mig. Snälla kolla på min blogg, ett tag sedan jag uppdaterade men snälla ändå!?❤️❤️

Reply
Mownia

What a crappy immune system you have, honey! i’m juste like you so I know how it feels…
Stock up on vitamin C, iron and magnesium!

Get well soon. xx

Reply
Anisa

Hi Kenza,
I hope your feeling better soon! I was just wishing that for us not so genetically blessed as you, if we could get some insight into your eating/beauty regimes?? I would loovvee to know your skin care routine! Only if you feel like sharing!

Love from New Zealand!!!

Reply
Emelie Lundberg

Hej Kenza! Jag undrar bara om vi skulle vilja lägga upp bilder sen du tog studenten? Skulle vart jättekul att se verkligen! Älskar din blogg förresten och skulle gärna vilja träffa dig! Kom till Göteborg någon gång. Kramar emelie från Göteborg.

Reply
Motivation.N.nu

Kenza du kan testa att dricka mycket mer vatten! Bara att tvinga i sig massor. Väldigt många människor som slarvar med detta… Givetvis viktigare när man svettas mer. Lycka till!

Reply
Carro

Jag har migrän varje dag, så sjukt jobbigt. Det har verkligen förstört mitt liv på så många sätt :( vaknar med pulserande migrän varje morgon och illamåendet är ständigt där. Det suger.

Reply
Karolin

Nämen Kenza har du slarvat med p-pillerna? Det hoppas nog vi alla, skulle vara så kul med en mini Kenza! :)

Reply
Jennifer

Vill tipsa om en ny magisk låt som jag alltid lyssnar på när jag tränar!
Here I Am – Sam With.
Jag tror Martin Björk är hans Manager

Reply
Ida

Usch vet hur det känns :/ Krya!

Kolla gärna in min blogg om mitt gymnasiearbete om sömnbrist! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*