• header

TODAY’S

casual-3

casual-1

casual-2

Knitted sweater from Acne // old tights + bag from Zara // shoes HERE // jacket from Notion 1.3

Jag fick borsta av snö på bilen imorse. Tydligen ska det bli -10 grader i helgen så nu kommer väl vintern “på riktigt”. Den lär väl vara kvar till juni bara för det, haha. Jag är så fruktansvärt avis på alla som är utomlands nu, både mitt Instagram-flöde och Facebook är fullt med fina semesterbilder från Thailand. Ahh, vill också! Jag och mamma skulle ju åka men vi får skjuta på det pga jobb. Jag får unna mig en skön semester i sommar istället när det finns mer tid.

Nu ska jag iväg och träna!

// I had to brush of snow from my car this morning. Apparently it’s gonna be minus 10 degrees this weekend so I guess the winter is coming “for real” now. It will probably stay til June, haha. I’m soooo jealous of everyone who’s in a warmer place now, both my Instagram feed and FB are filled with beautiful holiday pictures from Thailand. Ahh, I want it too! My mom and I were supposed to go but we had to cancel because of work. I will give myself a nice vacay this summer instead when there’s more time. Now I’m off to the gym!

98 Comments

Marta Fernandes

I’m not in a beautiful place like Thailand, nor am I on vacation, but here in Portugal the weather is quite nice for Winter. Right now it’s about 11am and it’s sunny and 15º celsius in Porto where I live. It should get a bit warmer in the next couple of hours.

We had a lot of rain, wind and very large waves, that did a lot of damage along the coast line, a few days ago but even then the weather was relatively warm. Ours is known to be a mild Winter, but in January and February we normally get close to 0º at night and 5ºto 7º during the day. 2º or 3º during the day isn’t uncommon and we had a lot of those back in November. Weather this warm in January isn’t very common, but it is quite pleasant. However, I still walk around with a scarf, gloves and a wool coat. I don’t know why, but the fact that it’s Winter is enough to make me feel colder than I would otherwise.

Reply
madde

Åh, känner samma. Jag åker nog i mars! Vad tråkigt att de inte blir nån resa för dig :( Btw..Varför är det så svart runt bilderna? De är ju redan lite mörka så det ser så trist ut med så mycket mörker o svart.

Reply
Naghmeh

Love the combination of sneakers and leather pants! very cool! it’s been snowing here in Canada like crazy too, cannot wait for spring and summer :)
xo

Reply
Karin

Ett tips är att resa till Hawaii i April, bästa resmålet jag någonsin besökt!:)

Reply
Monika

Yep, winter is coming to Europe from USA ;) And I think it will be hard two months :/ Ugh, I can’t wait for summer…

Nice outfit! :) Instead of sporty shoes I prefer boots ;)

Reply
Emanuel Nilsson

Semester är härligt, men svårt att få till ibland,

Jag blev utbränd 21 år gammal som driven entreprenör. Jag har lärt mig mycket om drivkrafter, prioriteringar och vikten av återhämtning.

För er som är ambitiösa och pressar er hårt, läs lite på min blogg (www.emanuelnilsson.se/blogg) så hoppas jag att ni får några tankeställare så ni inte behöver bli utbrända men samtidigt bli framgångsrika. Utbrändhet är vanligare än man kan tro, ca 36 000 personer varje år bara i Sverige.

Reply
LINN

Jag mådde också illa/blev yr när jag tränade förr. Kunde inte äta mat innan. Så nu tar jag en ersättningshake innan istället (herbalifes). Fungerar kanonbra :) Testa det och jag garanterar att de kommer att hjälpa dig

Reply
Danne

Mycket snyggt här, inklusive kläderna :)
.
Kul musikkanal här, hör/se unga kommande stjärnor innan de är stjärnor, samt alla NYA låtar på World-top-100 och Sverigetopplistan, varje vecka.
.
Exempel, Jasmine Thompson (13), från 5000 till nästan 300.000 prenumeranter på ett år. Echosmith, nytt tonårsband med lite alternativ stil. Etc.
.
http://www.youtube.com/user/ScandinavianSingers
.
Mvh Danne

Reply
Gianna

i think you started to early to work out again…..after beeling soo bad yesterday you should give your body a rest

Reply
Emelie Lundqvist

Du är verkligen otroligt vacker! Helt sjukt hur du kan få allt att se så oerhört snyggt finns för många som matchar air max fel men du lyckas alltid, ha en grym helg finaste du, Kram!

Reply
Emilia - Flytten till Sydney

De där skorna är så läckra. Kul att det äntligen finns snygga sneakers för de dagar man ska till gymmet eller bara känner för att vara superbekväm. Nike har verkligen hur många par som helst jag vill ha just nu.

Ha en härlig dag!

Reply
Jenny

Jag älskar din blogg super mycket och ser dig som en stor förebild! Jag undrar vilken modell din Celine väska är?? skulle bli så himla glad om du svararde!

Reply
Izza

Vilket hotel bodde du på när du var i Kapstaden? Ska nämligen dit o ditt hotell verkade vara jätte bra?!

Reply
A.E

Damn girl, you’re so beautiful. I have been read your blog about six month now. This is the first time when I wrore a comment to u. U are so awesome! Allways when I read your blog, I feel so happy. That’s so lovely how you tell about your days, boyfriend, dog and another stuff. You give to me so much inspiration and motivation in life. I have been thinking to start own blog and I think it’s the time soon because of your attitude. I’m sorry if my comments sound little bit of funny caus I don’t know how well I wrote in english. I’m from Finland, have you visit here? :) I wish to you have a great started new year and all good for you and yor family! :) I will stay tuned here in your blog:)

– A.E

Reply
Johanna

OKEJ, nu ger jag (snart) upp! Sedan du la upp bild på dina låga lårhöga stövlar i mocka från TOPSHOP så har jag desperat letat efter ett par liknande utan resultat, det var 2009 haha… Hittar jag några så kostar de flera tusen vilket jag inte har råd med som student tyvärr, eller så ser skon helt enkelt bara riktigt konstig ut. Så ja, nu vänder jag mig till dig som har tio gånger så stor koll på kläder och skor än jag själv, var kan jag hitta dem???

Struntar i om det inte är “mode” längre för de är så JÄKLA SNYGGA!
Kan samtidigt passa på att tacka för en grym blogg och en sann inspirationskälla som hjälpt mig många dagar :) Ha en underbar helg!

Reply
Anna

Skulle betyda så mycket ifall du kunde svara på frågan vad dina Prada-solglasögon är för modell? Har letat runt som en tok men hittar inte det exakta paret!

Reply
mathilda

hur gör du med håret på armarna? rakar du armarna? killarna skrattar åt mig eftersom jag har så *mörkt* hår på armarna så jag går liksom inte i linne eller t-shirt längre för jag känner mig inte trygg liksom :( hoppas du kan se detta

Reply
Maria

Thats my fav jacket from your warderobe! I have similar from Zara but i like yours more :)

Reply
Emelie Larsson

Hej Kenza!
Vet hur du och din man brukar vilja se på bra filmer med tips från IMBD, vet inte om du har sett filmen Prisoners? Såg den precis och är helt till mig nu efter och vill bara att hela världen ska se den för den är så otroligt bra!!

8.1 på IMDB så du lär gilla den oxå.. haha skämt o sido, se den!!!

Kram, Emelie

Reply
Annika

I bought the same pair of air max some days ago and now I see them on your blog, yay! Makes me feel like I made the right decision haha

love you ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*