• header

HOME SWEET HOME

nino-1

nino-2

This little guy is happy to have me back home! ♥

Jag trodde jag skulle dö när klockan ringde och vi var tvungna att checka ut från hotellet i Berlin. SÅ bakis, haha. Jag överlevde dagen iallafall och vi gick runt på stan i Berlin och shoppade lite innan det var dags att åka till flygplatsen. När vi landade i snöiga iskalla Stockholm åkte vi förbi min mor för att hämta Mani och nu är vi äntligen hemma. Vi ska käka lite nu och sedan lägga oss. Har haft en superskön helg & två härliga dagar i Berlin men imorgon är det tillbaka till jobb (och träning) igen. :)

Godnatt fina ni! ♥

// I thought I would die when the alarm clock went on and we had to check out from the hotel in Berlin. SO hungover, haha. But I made it through the day and we walked around in Berlin and did some shopping before we had to go to the airport. When we landed in ice cold and snowy Stockholm we had to pick up my dog at my mom’s and now we are finally home. We’re gonna eat some food now and then go to bed. I had a really relaxing weekend and two great days in Berlin but tomorrow it’s back to work (and the gym) again. :) Goodnight sweethearts! ♥

38 Comments

johanna

Kan du inte berätta lite mer vad som händer på sådana där tillställningar? (Främst den du var på..). Hur ser schemat ut, vilka sitter man brevid, serveras det någon mat? Hur många finns på platsen etc etc? :)

Reply
Denise

Hej kenza, jag har sett en bild på google för ett tag sen typ några dar men har tyvärr raderat den! Det var du som hade en jätte söt puffig klänning och du höll röda 2st hjärtballonger i handen och det är en sommardag. Jag skulle vilja köpa en sådan klänning men vet inte vart man kan köpa en sådan eller om den ens är till salu. Snälla kontakta mig!!:)

Reply
Frida

Hej Kenza!

Jag har aldrig kommenterat något av dina inlägg förut, så jag blev helt plötsligt lite mer starstruck av dig nu haha! (gud vad töntigt det lät.. men det är sant)

Det roliga är att några i min kompiskrets har sagt att jag liknar dig. Fattar du hur glaaaad jag blir då? Det kan ju vara den största komplimangen en tjej kan få. Det är ju inget fel med att vara lite lik Sveriges snyggaste kvinna?! Det lever jag länge på kan jag lova, hehe!

Och förutom ditt fina yttre så har du en så otroligt fin insida också. Fortsätt vara ditt glada, roliga och omtänksamma själv – det vinner du på i alla lägen!

SEDAN vill jag fråga dig om du tror att skinnjackan är ett hett plagg i vår också? Jag älskar skinnjackor och vill köpa en ny inför våren och undrar om du har några bra tips på fina (inte allt för dyra) skinnisar (imitationsskinn)?

TACK för en grymt bra blogg – den gör min dag, varje dag :)

Reply
catrin sandberg

VICTORIAS SECRET TÄVLING, outfits med primeboots, hollister jeans, uggs mini, michael kors väskor osv. Träning, kläder och tävlingar. Allt på min lilla blogg.

Catrinsandberg.blogg.se ♡

Reply
Sandra Hansen

Grattis finaste Kenza. Jag vet att du får mycket komplimanger för ditt vackra utseende men det är faktiskt inte därför jag följer din blogg. Jag föjer den därför att den är så givande med mycket variation av resor, fester och mysiga bilder. Tack igen för en fin blogg och grattis till priset. Kraaaam.

Reply
Heta Matilda

Hey Kenza!
I’m your follower from neighbouring country, Finland! :-D
I really love your blog and your style. I come here to check out the new post everyday! :-) You are FREAKING beautiful!
The clothes at IvyRevel are amazing! I was just wondering when do the new spring and summer clothes arrive on stores?
A lot of kisses to you!
With love,

Heta, somebodyouthere.blogspot.com

Reply
Dixi Wonderland

Nawww lilla bäbisen! Min hund blir helt galen när jag kommer hem från jobbet 00:40. Som tur är har grannen under aldrig klagat på ljudet ;D Försöker lugna ner honom men det är inte så lätt :D

Reply
Sarah

Ska till Tyskland i sommar och väljer mellan att åka till Düsseldorf eller Berlin. Hur var nattlivet i Berlin? :D

Reply
Anna

Har du färgat håret? Haha, jag tycker det ser mörkare, men jag vet inte.. Om så är fallet är det supersnyggt!

Reply
Anna

Har du färgat håret? Haha, jag tycker det ser mörkare, men jag vet inte.. Om så är fallet är det supersnyggt! Kramiskramissss

Reply
Charlotte

Ni är så söta!! <3 Älskar din blogg Kenza, du är den bästa och du inspirerar mig mer än någon annan. Dina inlägg får mig på gott humör varje gång och jag skulle så gärna vilja träffa dig. Kanske de någon gång händer… Du är så underbar, lycka till i framtiden! Kram från Finland :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*