• header

FAV

collage

White scuba jacket HERE // skirt HERE // little black dress HERE // t shirt dress with mesh HERE // white top HERE // black top HERE // rings HERE

Mina vårfavoriter hos Nelly! PS. Med koden TRENDYSS14 får ni 15% rabatt på mina favoriter. Gäller till och med imorgon (onsdag) kl 10.

// My spring favorites at Nelly! PS. The code TRENDYSS14 will give you 15% off on my favorites. Valid until tomorrow (Wednesday) at 10 am.

38 Comments

Hanna

Länken funkar inte :( du kanske borde kolla upp det eller nått!? För jag har försökt flera gånger men det funkar fortfarande inte :(

Reply
Riri

Hmm när jag skriver rabattkoden TRENDYSS14 står det att jag redan använt rabattkoden fast jag inte gjort det vilket leder till min fråga; Är priset på Commander Dress 399 med rabattkoden? Är alltså koden redan “inslaget” ? Förstår ingenting..

Reply
Victoria

Jisses vad fina grejer! Hade lätt kunnat val dessa själv. Jag ser gärna fler sånna här collage i bloggen :)

Reply
Amanda Wowchuk

Cannot wait until you ship to Canada – will that happen any time soon?

Reply
Sara

Spela roll om man visar upp sitt barn för en halv miljon människor, den människan kommer ju synas iaf hur som helst, spelar roll om det är i skolan, ute på stan eller i en blogg. Varför inte också visa upp något man är stolt över? Det är väl inte fel att visa sitt barn i bloggen, det är ju ens familj, precis som så många andra som har familjer, och de syns ju. Varför skulle ditt barn vara ett undantag? För att du är typ “känd”? Vi är alla människor, finns ingen skilnnad på om man är känd då eller ej…precis som en massa kändisar som visar sina barn. ja för det är ju bara barn, människor? Förr eller senare kommer man synas, så vad spelar det frö roll? Dessutom är det ju dina fans, de stöttar och älskar dig för hur och vem du är, tror nog de skulle vilja vara en del av ditt familjeliv med, som de är nu. Så om jag skulle vara du, skulle jag inte tvivla, utan visat upp barnet då och då, det är ju en individ som man är stolt över och som man älskar, så vrf inte dela den glädjen med andra? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*