• header

CLASSIC

ysl-1

Lite tröstshopping på en dålig dag. Ja…det hjälper litegrann! Klickade hem lite saker från mytheresa och en av sakerna var den här lilla axelväskan från Saint Laurent som jag velat ha länge. Passar till allt, till alla tillfällen. En klassisk liten väska som en sedan ger vidare till barnen.

// A little shopping on a bad day. Yes…it helps a bit! I ordered some stuff from mytheresa and one of the things was this little shoulder bag from Saint Laurent. I’ve been craving it for a long time now. It goes with everything, for all occasions. A classic little purse to pass on to the kids.

1

72 Comments

Jonna

Sjukt att den kostar 11 tusen?! Eller har jag tänkt fel? Men dock så snygg!

Ha i åtanke hur jäkla grym du är som lyckats så bra trotts allt din pappa gjort. Världens bästa Kenza! <3

Reply
Sofia

“En klassisk liten väska som en sedan ger vidare till barnen.”. Alltså, jag tror jag just blev kär. I dig.

“.. som EN sedan ger vidare…”. EN! Inte det uråldriga MAN!

KUDOS KENZA!!!!

Reply
Cornelia Paulsson

Vad kostade din YSL väska? Tänkt på att köpa en själv nämligen.

Reply
Lovisa

Hej!
Jag har precis startat en blogg och skulle bli jätteglad för en liten guide på hur man lyckas med sin blogg! Tror många skulle uppskatta det!

Reply
s

ÅH märkte att du skrev “…en sedan ger vidare till barnen ” istället för “…man sedan ger vidare till barnen”

hejja dig Kenza och ett könsneutralt språk!

Reply
Marica

åh så snygg! Shopping hjälper alltid, i alla situationer. (Kanske inte om problemet är att man inte har några pengar, men annars så) :)

Reply
Jossan

Åh, alltså… Önskar att jag kunde göra som du, beställa hem dyra kläder, väskor och skor bara sådär… Inte för att jag skulle lägga pengarna på det, utan en tandställning. Var hos tandläkaren idag och fick veta att hela processen går på kanske 40 000. Jag är 20 år och känner att leva ett liv där man inte är nöjd med sig själv, trots att man har försökt, inte är värdigt. Puh, så nu är det bara att försöka få ihop pengarna för en tandställning ska jag ha!

Reply
Nata

Det är verkligen en superfin väska, funderar själv pá att köpa en axelväska men kan inte bestämma mig för vilken! PS Jag jobbar pá mytheresa.com ;)
Kram kram

Reply
Carolina

Och jag suckar över att lönen jag fick för extrajobbet förra månaden (sex nätter och en dag) utöver heltidsstudier till sjuksköterska enbart täcker hyran och absolut inget mer. Vi inom vården får inte ett öre mer för att vi räddar liv medan andra kan tröstshoppa märkesväskor. Världen är ganska sned… Det går ju inte att tänka att man valde fel yrke för att man inte får pengar över, för sjuksköterskor behövs. Men ibland är det faktiskt otroligt jobbigt att slita röven av sig. Ja, tankar från en trött student som önskar hon kunde köpa något fint.

Reply
Jenny

Snygg! Men.. 12950:-? Shit vad dyr…
Men.. kommer säkert som du säger hålla länge..

Reply
Angelica Nordström

Farlig sida det där du! Jag är fett sugen på en liten ljusrosa miu miu-väska som finns där, men ska ha barn nu så måste lägga mina egna önskningar på hyllan lite :P

Puss å kram <3

Reply
Elin

Åh, hajade till och blev alldeles glad när du skrev “en” istället för “man”. Heja! :D

Reply
Zarah-Lou

Och jag tycker att texten tappar “flow” när man (oops! LOL!) byter ut “man” mot “en”. Kanske en vanesak, men än så länge vinner det inte över “man” ;)

Klassiskt köp! Snygg är den oxå!

Reply
Ouahida

What´s shame you think about girls who d’ońt have money to buy this
You are really cruel and you are wrong
Sorry

Reply
Ouahida

What´s shame you think about girls who don’t have money to buy this
You are really cruel and you are wrong
Sorry

Reply
Linnea

Jossan, flytta till västra götaland. Här har vi har gratis tandvård tills man är 23 tror jag (dem flyttar alltid upp siffran. För några år sedan var det 21). :)

Reply
Sussi

Hahaha, alltså! Jag får fan dampanfall på EN istället för MAN. En riktigt KVINNA klarar väl för fasen av att använda ett så uråldrigt ord som MAN ändå är ;-P
Diggar dig stenhårt Kenza men whaaat the heeell!?

Reply
S

*Suck* Det är ju inte direkt så att Kenza bara får och får sådant här, hon har ju ARBETAT för detta. Varför “tillåter” folk inte andra att ha det bra? Är man inte nöjd med sitt jobb, fortsätt kämpa istället för att klaga på andra!

Reply
Jonna

Jag satt här och blev helt kär i den snygga väskan hon hade beställt. Men min förtjusning försvann fort när jag råkade läsa några av kommentarerna. Nu sitter jag här totalt chockerad över hur folk hurrar över ett s.k. “könsneutralt språk” för att hon har skrivit “en” istället för “man”. Detta är idioti..
För att förstå vilket jäkla vansinne detta är så kanske vi ska be elektriker införa könsneutrala kontakter? (alltså ingen hon-kontakt och ingen han-kontakt) TROR NI DET BLIR LÄTT DÅ ELLER?
Vi kanske ska försöka oss på uppfödning av utrotningshotade djur utan att se efter vilket kön de är. FÖR VI VILL INTE DISKRIMINERA DEM! Jävla skitsnack detta är.
Förlåt, men nu är jag fullkomligt förbannad. Att vi är män och kvinnor är det absolut mest naturliga som finns. Varför gör det så mycket att det finns i språket? Vem drog slutsatsen att neutralisering resulterar i jämställdhet?

Reply
Em

Är du typ feminist eller pro feminist, använder hen och en istället?
Säger absolut inte att det är dåligt, är bara nyfiken! :)

Säger själv nämligen “man” istället för “en” och får ganska mycket skit för det. Vad många inte vet är att “man borde ta och köpa…” inte betyder att en man borde köpa, det har ingenting med det manliga könet att göra. Var också tvungen att beställa en btw! :) och en Chanel… hej då pengar <3

Reply
elisabeth h

Om Kenza eller noen annen ønsker kjøpe seg en dyr veske for penger hun selv har tjent, så bryr det vel for pokker ikke noen annen. “Girls who don’t have money for this…”, ja, hva så? Om Kenza IKKE bruker sine penger som hun vil, betyr det da at ANDRE jenter (tjejer) får mer penger? Sjuk logikk! Jeg har aldri hatt penger til lyxige ting som det her, men ikke f…om jeg av den grunn mener andre ikke kan kjøpe hva de vil med ærlig tjente penger. Avundsjuke….. (er det riktig stavet? hehe)you go, Kenza! Kram fra 55-årig norsk fan <2

Reply
Frida

Håller med Elisabeth h!! Om folk har råd och vill köpa dyra saker så varsågod känner jag! Det är väl inget att diskutera, det är bara inse att världen aldrig kommer vara rättvis eller att det kommer vara lika för alla. Alla är vi olika individer och bra på olika saker(jobb).

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*