• header

KEEPING ME WARM

warm -4

warm -2

warm c-1

warm -3

warm -1

Acne Velocite jacket // jeans from Anine Bing // Rayban sunglasses // shoes from Jeffrey Campbell // bracelet & shirt from Zara

Bästa jackan! Den räddade mig denna kalla och blåsiga dag på modeveckan här i Stockholm. Ni har sett den förut men den tåls att se igen.. Nu har jag tagit ett varmt bad och ätit kvällsmackor. Är helt slut efter den långa dagen! Imorgon kör vi igen. Nu: SÖMN!

PS. Kika in här imorgon så får ni veta vad det är jag gör hela våren. *nervööözzzZ* ;O

// The best jacket ever! It saved me this cold and windy day at Stockholm Fashion Week. You’ve seen it before but I think you can stand seeing it once again.. I just took a warm bath and ate some sandwiches. I’m exhausted after this long day! Tomorrow we’re doing it again. Now: SLEEP! PS. Stop by tomorrow and I’ll let you know what I’m up to all spring. *nervouzzzzz* ;O

116 Comments

Ninon

I’m sooooo jealous of this wonderful jacket! I wish I could have enough money to buy it! :D It looks great on you :)

I can’t wait to know what you’re up to!!!!!!

Love your blog for five years now, it’s always a pleasure to know what’s going on with your life kenza!

See you!

Reply
Jossan

Let’s Dance! Det trodde jag faktiskt inte, även om du har sagt att du vill vara med. :-)

Reply
Sanna

Leta dance….vi vet redan!:) känns som alla bloggare går igenom den perioden..trodde faktiskt du tänkt göra något mer speciellt!

Reply
Tin

KENZA!
En lite konstig fråga, men efter att ha läst din blogg sen flera flera år tillbaka så kom jag precis på att jag inte har någon blekaste aning om vad du har för politisk inställning?
Skulle vara SJUKT intressant om du berättade, för du måste ju rösta? Vilket parti röstar du på då?

Om du inte vill skriva det i ngt inlägg eller så, skulle det verkligen vara supersnällt om du kunde svara i ett mail (jag skrev den i rutan över).

Tusen kramar(från hjärtat) till världens vackraste tjej (alltså du, inte jag. Lätt att missförstå det med tanke på hur sjukt snygg jag egentligen är) KRAM!

Reply
Emilia

Ska du va med i let’s Dance? Hoppas det! Du får min röst allafall isåfall :)

Reply
32-årig läsare :-)

Läste just nyheten, gud vad roligt att få följa dig i Let´s dance!/en läsare sen länge

Reply
Sarah

Nyheten ligger redan ute på Aftonbladet, så det finns kanske inte så mycket att avslöja. ;) Men om någon här inte har läst så ska jag inte skvallra – önskar dig lycka till istället!

Reply
Amanda

Hörde för en stund sen på radion att du ska vara med i let’s dance. Gud vad kul, kommer heja på dig!!

Reply
Ida

Ååh Let’s dance. Du kommer vara såå bra, kommer sitta fastklistrad framför tvn varje gång! :) lycka till bästa Kenza! :)

Reply
Malin

Hej!
Dags att avslöja nyheten för Aftonbladet har redan skrivit om det! :)
Kram

Reply
Marie

Grattis till lets dance ska bli så kul att se, du har mitt stöd, lycka till!!!

Reply
Nahla

Oh va roligt! Nu kommer jag för första gången följa lets dance så länge du är med :-)))))

Reply
c.

det står på aftonbladet att du ska vara med i
LET’S DANCE!!!!!!!!!!!

:D:D:D grattis, vadkul!

Reply
Andrea

Skulle du inte kunna visa en bättre bild på skjortan du har på dig? Man ser knappt något :/ Den verkar fin iaf!

Reply
Jennie

Rix FM har redan avslöjat dig ;) Ska bli så roligt att få följa din resa!!!

Reply
Astrid Eriksson

Kenza!
Igår när du tog dom här bilderna stod jag på torget och väntade på min kollega, och då såg jag att det var du direkt även om det var minst 50 meter ifrån. Och jag måste bara säga att det kändes så konstigt, jag ville springa fram och säga “NÄMEN HEJ KENZA, DET ÄR JAG, ASTRID!” men jag insåg ju att jag var en komplett främling för dig trotts att det känns som jag känt dig i typ 5 år! Jag vågade såklart inte gå fram och jag tittade ner i golvet när jag lite skräckslaget var tvungen att gå förbi dig på Nobis hotell för att börja jobba.

SÅ, nu tänkte jag att om jag berättar lite snabbt om mig själv så kanske jag vågar gå fram nästa gång och berätta hur fantastisk jag tycker att din blogg är. Jag heter Astrid och kommer från en småstad ca 25 mil norrut från sthlm, jag har nyligen bytt karriärsval helt och är nu i början av min karriär som makeup artist/hårstylist. Igår gjorde jag arbetsdebut på MBFW och det var helt overkligt och super kul!

Om jag råkar se dig igen nu så får vi se om jag tar mig mod att säga hej, eller ge dig en snabb kram :)

Varma Hälsningar
//A

Reply
Isabelle

Älskar dina outfits! så klassiska, stilrena, orginella och moderna på samma gång! LOVE IT! Jag håller på och säljer en kjol, en kjol som jag tror att du skulle gilla och som jag tror skulle passa din stil. En paljettkjol men som ändå är matt med en grov dragkedja i bak – supersnygg. Vet inte om det är rätt storlek och bilderna är inte så bra men du kanske kan kolla lite snabbt om det är något för dig? Tror verkligen att du skulle tycka om den :D

http://www.tradera.com/item/340348/200768085/paljettkjol-fran-paris-kate-i-strl-34

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*