• header

DRAWING

zuzanna-1

By my reader Zuzanna from Poland ♥

Jag och Calle dansade några timmar efter jobbet. Idag testade vi på slowfox och pasodoble.. Sjukt kul!! Och fan vad bra träning det är. Har redan träningsvärk, speciellt i vaderna efter valsen igår. :-) Imorgonbitti kör vi igen!

Jag är helt slut nu, och eftersom att jag lagade pangmiddag igår så såg jag verkligen fram emot att komma hem och känna doften av mat. Men Aleks fastnade i möte så nu står jag i köket i träningskläderna haha. Är jävligt hungrig nu så jag orkar inte vänta. Måste också se till att äta ÄNNU mer nu när vi tränar så mycket!

// Calle and I danced a couple of hours after work. Today we tried the slowfox and paso doble.. So much fun!! And it’s a really good workout. My muscles are already sore, especially my calves after the waltz yesterday. :) Next dance practice is tomorrow morning!

I’m so exhausted now, and since I did a nice dinner yesterday I was really looking forward to coming home to the smell of food. But Aleks got stuck in a meeting so now I’m in the kitchen still in my workout clothes haha. I’m so freaking hungry now so I can’t wait. And I have to make sure that I’ll eat even MORE now when we work out a lot!

38 Comments

Marica

Åh vilken fin bild, det finns så många sjukt duktiga människor!

Längtar verkligen tills vi får se dig i tv-rutan också! :)

Reply
Erika

Vad står din tatuering för?
Skulle du kunna berätta om dina tatueringar och visa dem?
❤️❤️❤️❤️

Reply
Mitt liv i USA - NYC - Miami

Vilken fin bild på dig! Vissa kan verkligen det här med att teckna! Hade vatt kul & se dig sen på lets dance, vet du om det ska visad på någon play kanal på nätet för de som vill se dig från utlandet? Tror de är många fler än jag som hade varit intresserade isf!

Love från SoHo <3

Reply
Dixi Wonderland

Kan du inte göra tidsinställda inlägg? Förstår att det också tar tid men kanske kan du tipsa om snygga kläder online eller liknande? Förstår inte hur jag ska överleva när du slutar blogga haha!

Reply
janina

Oh i hope so..I did notice that you got thinner but i didnt want to say soemthing because i didnt want to be rude to you =) but i thought it would fit under it because you mentioned this topic by yourself.

i hope you not only just write that you eat but do it also….I mean its easy to say “yeah i eat a lot” but if you really do we dont know…all we do see is a thin kenza…

Reply
Rebecca

Kan inte du göra ett inlägg om vårmodet i år? Vore verkligen supersnällt, behöver inspiration! :)

Reply
Emma

Men alltså snälla, så smal är du inte. Och nej, jag är inte en patetisk, fet människa som säger det för att själv må bättre. Jag är rejält underviktig till skillnad från dig, så jag säger det för att det är sant.

Reply
Jasmina

Oj vad fint hon målar! Såg inte att det var en teckning först, trodde det var en bild. :)

Reply
Linnea Ahti

GLÖM ALDRIG ATT ÄTA MYCKET PROTEINER, KALORIER och massa med VITAMINER. :)
Drick massa vatten!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*