• header

PRETTY BOXES

givenchy-1

givenchy-2

Jag bara älskar när ens köp skickas i fina lådor! Det känns lite som julafton, förutom att en betalat sina julklappar själv haha.

Och ja, Bambi-tishan är äntligen min! *föreställ er emoji-gubben med hjärtan som ögon*

// I just love it when the stuff you bought is delivered in pretty boxes! It feels like Christmas, except for the fact that you paid for your own gifts, haha. And yes, the Bambi t-shirt is finally mine! *imagine the emoji smiley with heart eyes*

45 Comments

Fanny

Jag älskar också att få allt i fina lådor!! :D ren lycka.

Kan ni berätta era drömmar för mig? För jag är ganska vilsen just nu..

Reply
Edith

Haha nyfiken. Vad är grejen med den här T-shirten? Asså är de nåt jättespecielt motiv/märke? Jag ser en T-shirt med Bambi på för 2-3 tusen spänn? Asså haha jag har ofta full förståelse för att man betalar mycket pengar för vissa kläder men varför tycker du att den här T-shirten är värd så mycket pengar? Vore kul å höra historien bakom ;)

Reply
Emma

Seriöst Kenza, över 4000 för en jäkla t-shirt!? Väskor, skor och prylar som kanske används lite mer kan jag någonstans ändå förstå. Men en t-shirt du antagligen kommer ha max 5-10 ggr… Galet! Jo, jag är nog avundsjuk. Fast hade jag haft de pengarna tror jag ändå inte att jag hade köpt t-shirtar för 450 euro heller.

Reply
Chrissabella

Haha I also love receiving packages in the post … and ignore the fact I bought it myself :)

Love the Givenchy shirt!

Greetings from London,

chrissabella.blogspot.com

Reply
Nadiy

hi Kenza! I would like to say thanks so much!!! You are my fashion idol!!))i love u))Yr video and photos make me happy))U are really the best, amazing and pretty girl))I couldn’t see u in Moscow coz i live far away from there( but i hope i’ll see u sometime)))

Reply
denise

Typ som när jag fick hem mitt paket från IVYREVEL och såg att de låg i en shoppingpåse… Jag dog, har alltid älskat sådana där märkes-shoppingpåsar haha, och har alltid velat ha en, så jag blev överlycklig! Över kläderna med givetvis :p Så himla fina, fint material också :)

Reply
Mikaela Svarfvar

Lyxigt!! :D Du Kenza, snälla när du är med i Let´s Dance kan du inte göra din Sid min då? Jag som aldrig kollat annars på Let´s Dance kommer lätt kolla för du är med och jag hade absolut knäckt mig i soffan om du hade gjort den grimasen! :P

Reply
Batseba Michael

Vart ifrån betällde du tröjan?? Vill verkligen ha en men hittar ingen hemsida

Reply
therese

Åh vad jag fullkomligt ÄLSKAR att du börjat skriva “en” i stället för “man”. Go Kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*