• header

CAUGHT BY

streetstyle-1

Caught by stureplan.se and Stockholm Streetstyle

Trodde jag skulle få psykbryt påväg hem från jobbet. Ni vet när en är trött och hungrig och så går allt bara fel. Tappar vanten i snön, tappar allt det tunga jag bär på när jag ska ta upp vanten, trasslar in mig i Manis koppel så att jag nästan ramlar, hittar sen inte nycklarna i väskjäveln och får damp och bara slänger ner allt i porten. Haha.

Väl innanför dörren bestämde jag mig för att lugna ner mig lite innan jag börjar jobba med allt inför Valencia-plåtningen. Värmde mat, la mig på soffan & tittade på senaste avsnittet av Pretty Little Liars (fan vad bra det är nu när jag vet A!!) Nu har jag lugnat ner mig och ska sätta igång med alla kläder. Lär hålla på halva natten men när det väl är klart så är det bara att peppa inför 4 dagar med våååår & sooool!

// I thought I would have a breakdown on my way home from work. You know when you’re tired and hungry and everything go wrong. I dropped my mitten in the snow, dropped all the heavy stuff I wore while picking up the mitten, got stuck in Mani’s leash so I almost fell, then I couldn’t find my keys in my freaking bag and then I got mad and just threw everything. Haha. When I got inside I decided to calm down a bit before I start working with everything for the Valencia shoot. Grabbed some food, got on the couch and watched the latest episode of PLL (It’s so damn good now when I know A!!) Now I’m calm so I’m gonna get started with all the clothes. I guess I’ll be up all night but once it’s done I can start looking forward to 4 days with spriiiiiing & suuuun!

69 Comments

Andrea

– Vart du har köpt den ljusblåa stickade Acne tröjan? Vilken butik eller hemsida? & är den blåa kappan ny? Jobbar sjöv på monki men har ej sett den.
– Du skrev för ett tag sen att du använder någon kit från oriflame till ögonbrynen, skulle du kunna berätta vart det finns att köpa och länka? (jag har jättetunna ögonbryn och vill gärna köpa det) Har gått till åhlens och kicks men de har inte det märket säger dom. Kram på dig! Du är sååå fin!

Reply
madelene lund

Hej jag funderar på att köpa en ny väska men jag kan inte bestämma vilken, kan du ge mig några förslag som du tycker? ÄLSKAR din smak!!! ÄLSKAR din blog!!!!

Reply
Naghmeh

oh I hate when things like that happen but yes the only fix is to stop, take a moment to calm down and then go on!
xo

Reply
Marica

Haha, gud vad jobbigt men det låter så himla komiskt när det är någon annan än en själv som det inträffar för. ;)

Reply
Olivia

Asså han är ju inte A det skulle vara för lätt, och varför skulle man få reda på det nu när de tjänar som mest på programmet? Och det är många säsonger kvar… Så jag tror inte att ezra är A :)

Reply
Nasreen

I have those days, when all the little things that happen just get so frustrating..on the bright side, you look damn gorgeous hahah

Reply
Ida

Hej!

Hur får du tag i avsnitten?
Började se på netflix men dom har bara två säsonger.. Vill verkligen se mer!!

Reply
Renata kosmatou

You know who A is?? What do you mean?? Ezra!? Kisses!! You re gorgeous!!

Reply
Tina

Hej Kenza! Har letat runt som en tok och jag kan inte hitta sanningen någonstans så om du hinner och har lust, kan du maila och skriva vem A är! Tack på förhand haha!

Reply
Lisa

Alltså varför har du börjat skriva “en” istället för “man” hahaha, det är ju bondedialekt..

Reply
Alexandra

Man vet ju inte alls vem som är A än, att den du tror skulle vara det tror jag verkligen inte stämmer!

Reply
Mirjam

Hur kan du vara så säker på att den är “A”? Serien har ju “lurat” oss tidigare ;)

Reply
jennifer

WHOS A? ON PPL i haven’t watch that show in so long because it toke forever to know who A was.. also you’ll be okay :)

Reply
tove

Kenza. jag kan tänka mig att du inte är den som kanske brukar nöjesläsa avhandlingar. men denna är mycket lättläst. så samhällsnyttig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. du har många unga läsare. denna avhandling kartlägger ungas attityder till sex och våldtäkt ur ett hetero-perspektiv. rara du, lägg till den som favorit och läs senare, om inte annat. http://uu.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2:161747
Författaren är Stina Jeffner och den heter “Liksom våldtäkt, typ”.

lycka till i let’s dance. kommer att gå asbra! (:

Reply
Ida

Känner igen mig precis! Och det är i sådana tillfällen det varit så jädra guld o röka! Det är det jag saknar mest av rökningen, tillfällena då man blev irriterad och det hjälpte att andas genom o tända en. Men du har ju slutat och jag med efter fyra år av rökning, rökfri prick 16 dagar nu! Får istället sätta mig precis som du beskrev, andas och lugna sig naturlig väg :) puss på dig!

Reply
Malin

Haha hatar när det händer, om man inte e tillräckligt snabb i vår port att få med alla kassar man ställt ner och kollat posten så då får man gör samma procedur med att leta efter nycklarna en gång till… wohoooo:)

Lycka till på resan:-) och lycka till med packandet!!!

Reply
Simona

Hej Kenza!<3 Tycker verkligen om dig och din blogg och jag har läst den i typ ett och ett halv år snart!:) Men kan du inte blogga lite mer om dina känslor, typ ha lite längre inlägg? Visst är jag också modeälskare (haha) men ibland blir det lite förmycket och det skulle vara skönt att läsa om typ dina känslor och tankar för du är ju en så sjukt inspirerande människa<3 Å det hade varit skönt att läsa för en 15årig tjej som inte har det största självförtroendet.. Men men , det är ju faktiskt en modeblogg ! Puss å kram :)<3

Reply
Pll fan

Spoiler varning!!!!!!

Ezra är en däckar författare som kände alli som ville skriva om henne han är inte A ;)

Reply
ALiCE med ICE

Noterar att du använder “en” istället för “man”. Fan, jag är imponerad Kenza! Jag kallar mig själv feminist men till en istället för man har jag faktiskt inte vågat mig ännu. You go girl!!!

Reply
Fanny

Men åh, jag hatar de dagarna. Men då brukar jag alltid sedan ligga i min säng på kvällen sen och tänka tillbaka och skratta lite smått åt hela situationen. ;)

Reply
Ester

Hej Kenza!
Skulle inte ni kunna göra Dover klänningen i vit till våren och sommaren? Kram! <3

Reply
Rebecca

Sånna dagar har vi nog alla!
Ja jag vill med ha som och värme nu!!! Kan man kanske lägga en beställning på de tro?

Reply
Lina

Har verkligen hatkärlek till PLL. Vadå evighetsserie utan egentligt innehåll liksom? Men å andra sidan kan man ju inte sluta titta nu. Antagligen kommer serien sluta skitdåligt också. ;P Vaaaarför började jag kolla?! JO, för DU tipsade om den. Fan ta dej. ;) ;)

Reply
Anna

Haha, inte ens skådespelerskorna vet vem A är! Den enda som vet det är författaren. Det är ju inte samma person som i böckerna och det är för tidigt för att vara Ezra… ;)

Reply
Sofie

Man vet ju inte att Ezra är A, jag tycker det känns för uppenbart jämfört med hur det varit tidigare i serien.

(Spoilervarning nedan!!)

Tydligen har manuset för säsong 5 läckt och enligt det så skriver Exra en deckare om Allison och försöker även samtidigt hjälpa lögnarna att hitta A. Däremot är det möjligt att de skriver om manuset nu när det läckt…

Reply
Silvia

I’ve followed you from the start and your outfit really grew up, you look like a beautiful woman!

swisswristwatch.es

Reply
Frida

Redan i första säsongen av PLL gick manusförfattarna ut med att det inte kommer vara samma A som i böckerna, eftersom det bir tråkigt och inte lika spännande för de som faktiskt har läst böckerna… böckerna skiljer sig dessutom väldigt mycket från serien. Själva tv-serien är faktiskt mycket bättre och betydligt mer spännande än bok-serien, vilket är lite kul då det brukar vara tvärtom när något är baserat på en bok/böcker!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*