• header

MORGONDANS

dance-1

In my night hairdo ;P

Idag började jag dagen med tre timmars dans! Eller det blev typ 2,5. För medan jag värmer upp i salen och väntar på Calle som är sen så sitter han i köket och dricker kaffe och väntar på mig? Haha.. Träningen gick iallafall bra, vi körde mycket cha-cha och mina ben bara värker nu efter alla raka knän och ut med höften. Nu kommer vi inte köra igen förrän torsdag för jag åker bort, men då kanske vi kan filma en liten snutt till er! :)

Nu är jag på kontoret och slänger i mig lunch. Ska snart springa iväg till vår sömmerska och prova av massa prover!

// I started the day with three hours of dance! Or it was like 2,5. Because while I’m warming up in the hall waiting for Calle who’s running late, he’s sitting in the kitchen having coffee waiting for me? Haha.. Anyways, the practice went alright, we did a lot of cha-cha and now my legs are hurting after all the straight knees and out with the hip. We won’t dance again until Thursday because I’m going away, but then we might do a little dance video for you! :) Now I’m at the office eating lunch. I’m just about to run to our seamstress to try out lots of samples!

59 Comments

Fanny

Så snygg kamera!!

Satt och funderade om jag skulle tackat ja till Let’s dance. Men jag tror fanken inte det, haha jag skulle nog aldrig våga eftersom dans har aldrig varit min grej. Men vad tusan vet jag?! :D

Reply
Julia

Hi Kenza! Where did you bought your carrying strap of the camera? I love this one :)
Enjoy your weekend :)
Greetings Julia

Reply
rebecca barrette

när du är ute och fotar t.ex. din outfit störs du inte av folk som går förbi då? och är det många som stannar och kollar på?

Reply
Linnéa

Jag är helt sjukt taggad på att se let´s dance! (mitt favorit pogram) och nu är du med Kenza!! ska bli sjukt kul. :)

Reply
Monika

Can’t wait for the video! :D

Now you don’t have to do exercices at the gym if you have dance trainings, he he ;)

Reply
janinaclarissa

Oh i love that Bat shirt! Where did you get it from? :) what size would you recommend to me, im 170cm, skinny :) thank you! Ps i love your eyebrows!

Reply
Hanna

Är riktigt kul att du ska vara med på Let´s Dance. Brukar inte kolla på det, men nu när du är med (en av mina förebilder)kommer jag självklart att kolla.

Kolla gärna min nya blogg! <3

Reply
nica

vilken fin dansstudio! :o det låter jättekul med cha-cha, dansade det när jag var liten, benvärken kommer att gå över, plus att man får ordentliga muskler, haha. och så länge du överdriver ordentligt med höfterna så kommer det se bra ut!

Reply
Elin

Tack för att du uppdaterar om din dans Kenza! Jag brukar uppskatta dina inlägg, men lite extra nu då jag själv ligger hemma med opererad fot och inte ens kan gå. Jag får inte dansa på jättelänge, så att få följa din dans gör mig jätteglad!! Lycka till i tävlingen, jag ska hålla tummarna hemifrån soffan (:

Reply
Linda

Det ska bli så jäkla intressant att se dig i programmet. Jag tror du kommer vara grym och en frisk fläkt bland alla mindre roliga gubbar och gummor som brukar vara med. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*