• header

ON THE STREETS OF VALENCIA

KW2A0202

KW2A0209

I’m wearing skirt from IvyRevel, coat from Tiger of Sweden, heels from Jennie-Ellen, Balenciaga bag.

Här springer jag runt på gatorna i Valencia, superfixad med klackar och ombyten i en resväska. Haha, inga konstigheter! Vi har en look kvar att plåta så vi hörs sen. Puss!

// Here I am running around on the streets of Valencia, super styled with heels and a suitcase with change of clothes. Haha, nothing weird! We have one more look to shoot so I’ll update later. Kisses!

65 Comments

Claudia

Du borde ta en sväng i Pintor Sorolla (gatan), sjukt lång gata för bara shopping! Där hittar du Zara, Balenciaga, Mango, osv. Kram:)

Reply
Gianna

aaaaaaaaaaaaaaand the top is from the new ivyrevel collection??? is it, is it, is it??? *.*

kenza where do you change your outifits? on the streets? behind trees? :D

Reply
G

Var det din syster som var med på ettan idag? Kan ha helt fel, men tyckte det liknande henne haha :D

Reply
Minnie

Jag tror jag såg din syster i ett inslag på “fråga doktorn”. Hon och ett gäng andra tjejer dansade burlesk dans, sjukt coolt om det var hon! Så synd att jag inte bor i en större stad, då hade jag lätt hakat på setta

Reply
Irma

Var din syster på SVT 1 på fråga doktorn ? Jag är inte helt säker men jag tror det isåfall så var det rätt så häftigt att se din syster på rutan bara sådär :D

Reply
Monika

You look fantastic! :)
It’s really nice to see you with a smile on your face :)
I think this trip was a great idea for you :)
Hugs & kisses!

Reply
Sara

Vad roligt det hade varit att få arbeta med det som du gör! :) :/ önskar att jag också kunde…svårt att få kontakt och arbete inom modebranschen om man inte har det rätta utseendet och speciellt längden, har man kontakter, som du, är det mycket simplare :) aja, man ska aldrig säga aldrig, just keep dreaming and it might happend ;)

Hur som helst, du verkar ha det riktigt bra där nere i Valencia, och så sjukt härligt att du får uppleva varmen! Vad jag längtar till våren här i Sverige!

Ps; Jättefin outfit! :D älskar kappan!

Reply
Annie

Hej Kenza! jag vill jättegärna veta vad det är för resväska du har, är nämligen på jakt efter en ny och tyckte din var väldigt fin.

Reply
Pauline

Hej finaste Kenza! Kommer den kjolen att komma in igen? Vill såå väldigt gärna ha den! Den är sssååå snygg :) Kram :)

Reply
Ella

Guuhud vilken snygg kappa! Är den från i år? Finns den att köpa någonstans nu så att säga?^^ Du ser helt fantastisk ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*