• header

CASUAL/ADIDAS

KenzaZouiten_coat_st-1

KenzaZouiten_coat-3

KenzaZouiten_coat-1

KenzaZouiten_coat-2

Coat here // shoes from Adidas // jeans here // bag from Zara // benie from H&M // RayBan wayfarers // watch from Marc by Marc Jacobs // Dagmar scarf here // sweater here

97 Comments

amanda

kort fråga… hur många gånger gick du över det där övergångsstället? :)

Reply
andrea

I love your outfit, can you check out my instagram? inspo account:
@fashi0nstar, thanks! have a nice weekend <3

Reply
maja

i really dont like the look.. very dark and sad looking! a bit like a scary ghost!:D love you kenza, just not my type ;)

Reply
Linnea

ÅÅh, du är alltid så fin Kenza! Jag blir verkligen inspirerad av dig och din blogg. Lycka till med dansen! Kommer rösta tills jag får kramp i tummarna! ;)

Reply
En flicka+som+är+stark

Så fin är du! Så snyggt med outfitbilder ute i den miljön också.

Följ gärna med i min blogg om livet på behandlingshem! Under nio år har jag haft depressioner, självskadebeteende och anorexia och varit inlagd på sjukhus i långa perioder.

Nu har jag hittat tillbaka till livet och mår bra! Idag stöttar jag och motiverar människor med psykisk ohälsa och inspirerar till ett friskt liv!

Reply
Linnea

Heeej! Älskar dig & din blogg :*
Läs gärna min blogg, skriver om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk avdelning och ska få hjälp att hantera min ångest och mina ätstörningar… La in mig frivilligt för att GÅ UPP i vikt…. Har hittills bara gått NER i vikt, så skriver lite om tankar & känslor inför det och vad som händer här på avdelningen.. Vill slippa 34 kilo och dödsångest, kämpar mot ett friskt liv. KRAM! <3

Reply
Madelene Scholey

Hej Kenza! Har en fråga till dig om jeans; jag är cirka 181 cm och har svårt att hitta jeans som både är bra i storlek och längd. Jeansen jag har fastnat för är Dr. Denim, men dom är också korta och det är sånt material jag vill ha. Har du några tips så skulle jag vara tacksam! :)
Kram.

Reply
emma

självklart kan man väl säga att alla är avsundsjuka på din livstil och hur du lever men man får endå uttrycka sin åsika så förihelvete vad tråkig din blogg har blivit, är inte bitter alls utan tycker bara det är riktigt synd, det var skitkul att läsa din blogg förut, bra inlägg och allt roligt om din dag, nu? värdelösa outfittbilder, du ser dessutom exakt likadan ut varje dag. riktigt tråkigt, kan inte påstå att du förtjänar alla priser du vinner jämt även om jag alltid röstar på dig… tristtrist

Reply
Adelina

Din blogg har börjar suga så jääääääävla mycket, man blir glad som bloggläsare om du ens uppdaterar en gång om dagen :S

Reply
MissOlivia

Hej!

Jag menar inget illa, men varför säger du inte som det är, att du fick skorna i ett pressutskick? Niotillfem-Sandra har också fått dem. Hon var åtminstone ärlig när hon bloggade om dem, och sa som det var.

Reply
Fairytale

ÅÅÅhhhh jag körde förbi dig i lördags när du var ute med Alek och fotade den där outfiten! Såg dig på 50 m avstånd och tänkte “Åh coolt, hon har ju lite Kenza-stil” xD Och så var det du, haha!! :D

Reply
Karro

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR!!! Snyggaste jag sett oh my god! Din outfit och du är så snygggg ååååaaahhhh

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*