• header

TODAY’S

KenzaZouiten_Pinkcoat_st-2

KenzaZouiten_Pinkcoat-5

KenzaZouiten_Pinkcoat-3

KenzaZouiten_Pinkcoat-2

KenzaZouiten_Pinkcoat_st-1

KenzaZouiten_Pinkcoat-1

KenzaZouiten_Pinkcoat-4

Jeans here // coat here // sweater from Zara // bag from Saint Laurent // shoes from Jennie-Ellen // sunglasses from Le Specs

Sania och jag hjälptes åt att fota idag! :)
// Sania and I helped each other take photos today!

106 Comments

Ella Finne

Hejsan!
Jag älskar din blogg och har följt den i några år nu, blir så sjukt inspirerad i både min stil och att man ska följa sina drömmar, för det har ju du gjort! Skulle därför var oerhört tacksam om du kunde hjälpa mig att även uppfylla mina drömmar? :) J

Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig att sprida dethär klippet https://www.youtube.com/watch?v=O43HRet-6NE som jag har lagt ut på youtube där jag sjunger och spelar gitarr, mitt klipp till Idol 2014!! Sjunger en av underbara Håkan Hellströms låtar, en av mina favoriter! Hoppas du vill hjälpa mig, det skulle betyda så mycket!!! kram

Reply
Rita

Din kappa är too die for !! alltid like snygg!!

På min blogg kan ni läsa om mitt liv i PARIS.

Bisous,

R

Reply
Marica

Åh vilken snygg outfit! Jag älskar verkligen kappan. Allt som är rosa är verkligen underbart vackert! <3

Reply
virginia

precioso abrigo me encanta los colores paldos besoss
dolcevirginia .blogspot ,com,es

Reply
Malin

Vilken storlek har du i dessa? Har funderat på att beställa hem dem men är osäker i vilken storlek då dessa inte verkar ha nästan någon stretch. Kram!

Reply
Linnea

Hejsan! Läs och kommentera gärna min blogg, skriver om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk avdelning och ska få hjälp att hantera min ångest och mina ätstörningar… La in mig frivilligt för att GÅ UPP i vikt…. Har hittills bara gått NER i vikt, så skriver lite om tankar & känslor inför det och vad som händer här på avdelningen.. Vill slippa 34 kilo och dödsångest, kämpar mot ett friskt liv. Just nu är det ett rent helvete, så kolla inte in om du vill bli indragen i min skit.. Men kan vara värt att läsa och få veta hur det EGENTLIGEN GÅR TILL på psykvården…. KRAM! <3

Reply
Emilia

Angora?! Haha… Såg att det var “ull” i den. Och den ser lite angoraaktig ut på fluffet. Fin kappa men tycker det är sjukt att många märken skriver ull när det faktiskt är angora bara för att det räknas som ull… :(

Reply
Louisse

Är det inte för kallt att ha klackar på sig? jag har nyligen varit i stockholm och det är svin kallt!

Reply
Johanna

Fryser du inte om fötterna i såna skor? Det är ju inte direkt sommar, eller ens vår.

Reply
Nicolina

Hur kan du ha så perfekt hy? Kan du inte skriva lite skönhetstips om hur man kan ta hand om sin hy på bästa sätt?

Reply
sabina

Du liknar lite Kourtney från Keeping up with the Kardashians på vissa bilder:)

Reply
Isabell

Jeansen ser väldigt snygga ut på dig. Är de stretchiga eller helt stumma. Vilken storlek har du?

Tack för en fin blogg.

Reply
Ndinc

I love this outfit, specially those heels!!:)))

Heyy everyone! Please check out my blog where I design and sew my own collections! It would make me sooooo happy if you could leave a comment on what you think or if you would follow me! It would really mean the world to me!! So I hope you guys will check out my blog: http://www.ndincdesigns.blogspot.com

Reply
Mycelebritylife

Åh älskar den puderrosa “coaten”!

Läs gärna min novellblogg som har lite Bieber Fiever i sig,men handlar om en helt vanlig tjej som plötsligt blir upptäckt som artist av hennes annars rätt oengagerade musiklärare. Hon blir signad till Island Records(Justin’s skivbolag…)

Reply
Vilma

Snälla, snälla säg inte att den där kappan är i Angora!! Den är fett snygg men det ser ut som angorna… Och det som händer med dom kaninerna är bara för hemskt!

Reply
Sandra K

Gillar allt förutom skorna. Eller, skorna är snygga, men det känns bara fel att gå ut i pumps i februari tillsammans med en vinterkappa. Ungefär som att ha uggs på sommaren.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*