• header

THROWBACK

love-1-2

love-2

love-3

Photos from 2010 ♥

Jag bläddrade igenom en mapp som hette “bilder från gamla mobilen” och hittade massvis med bilder från våra första år som par. Blir alldeles varm i hjärtat!! Har verkligen hittat världens bästa man. Igårkväll tog han hand om mig så som bara han kan. Köpte hem glass, gjorde grönsakssoppa & pussade på pannan. Jag har fortfarande jätteont idag med, det smakar fortfarande blod och kinden är helt svullen, men det tar väl några dygn innan det känns bättre. :(

Har ställt in dansen pga munnen men jag ska ändå förbi för att prova av min första klänning (!!)

// I went through a file called “photos from the old cellphone” and found lots of photos from our first years as a couple. It really warms my heart!! I have found the world’s best man. Last night he took care of me like he always does. He bought icecream, made a veggie soup & kissed my forehead. It hurts a lot today as well, I can still taste blood and my cheek is swollen. I guess it will take a couple of days before it feels better. I cancelled dance practice today because of my mouth but I still gotta go over there to try out my first dress (!!)

51 Comments

Leisel

Blir så himla glad när jag ser dina åsikter på twitter och att du (som vanligt) använder ditt stora inflytande i positiva bemärkelser. Har läst din blogg, ja jag vet inte i hur många år, och du framstår alltid som en så fantastiskt sympatisk och genuint god människa men samtidigt så otroligt mänsklig. Way to go Kenza!

Reply
LINNÉA DAHLGREN

Usch, jag har dragit ut två tolvårständer och bara det var ett helvete. Vet inte hur visdomständer känns då jag aldrig haft några men fyyy.. måste vara ännu värre :( haha

Reply
Sarah

Vad fina ni är! Och jag hoppas verkligen att det blir bättre i munnen snart.
För övrigt vill jag bara tacka för att du står upp för feminismen. Jag såg dina tweets. Alla har rätt till sin åsikt, men som i Blondinbellas fall så är hon fruktansvärt opåläst och häver ur sig en massa skitsnack. Blir så ledsen eftersom jag VET att många kommer ta till sig hennes ord utan att reflektera eller tänka kritiskt. Så det är så fint att se andra storbloggare (ni har ju mycket inflytande) stå upp för det. Kram! :D

Reply
Sussi

Du fixar de där! Jag drog ut 6 tänder på 2 v. Det var en blodig historia men smärtfritt! Smile i Västerås helt klart bäst! Längtar tills jag får se dig i tv rutan, du kommer rocka! Btw Alvedon, inte Ipren som smärtlindring.

Reply
Leila

you two are such an adorable couple! wish you both all the best and be always happy :)
Get well soon!
xo

Reply
Lovisa

Jag har också opererat bort min visdoms tand precis och vet precis hur det är. Värsta svullnaden är kvar 3-4 dagar och sen så är man små svullen i 1-2 veckor, men det är mest man själv som märker det. Det gör typ ont i 1 vecka men sen släpper det också och blod smaken brukar försvinna efter 2 dagar typ. Glass hjälper jätte mycket mot värken!!
Krya på dig och hoppas att det blir bättre!

Reply
Dixi Wonderland

Gud va spännande angående klänningen :D
Liten du ser ut att vara på bilderna. Känns helt sjukt att man följt ditt liv så länge! Hoppas det blir bättre snart :)

Reply
terese

Hej Kenza! för det första är du ju bara för underbar och snygg men jag har en fråga.. Du och Aleks är ju verkligen jättefina tillsammans. Och jag är inte säker men jag har för mig att han är typ 7 år äldre än dig? För jag är kär i en kille som är 23 och jag är 16.. Tycker du det är konstigt? och märker du av eller gjorde det i början att det var stor ålderskillnad? Är han med dina vänner och du men hans?

Tacksam för svar. Lycka till i Let’s Dance! Jag hejar på dig :D

Reply
Anna

Måste bara säga att jag är så otroligt glad över att bloggsverige har dig som förebild som en motpol till Isabella Löwengrip. Du har inte klankat ner på någon utan tvärt om stått upp för homosexuella och även barn som lever i svåra situationer (till exempel när det kommer till alkohol mm)

Tack för att du står upp för viktiga saker och aldrig kränker någon. Du är en otroligt bra förebild.

(är ni nyfikna på mer tankar om, till exempel, blondinbella så är ni välkomna in och läsa mina tankar om det)

Reply
Camilla

Penicillin hjälper. av egen erfarenhet så hjälper varken tradolan, alvedon, citidon och diverse när man dragit ut tänder som gör så j*vla ont. Gör det lika ont ikväll så ring och be om penicillin så kommer både svullnad och det onda gå ner :-)

Reply
Hanna

Mysiga bilder! Ni verkar ha det så bra ihop. Jag har en fråga till dig, Kenza, benämner du dig själv som feminist? Jag har sett att du använder “en” istället för “man” och “hen” när könet inte har någon betydelse (cred!). Det behöver ju inte betyda att du kallar dig feminist för det, men du är ju isåfall medveten om de strukturer som finns i samhället. Skulle vara intressant att veta hur du tänker kring feminism, men det är klart att du måste känna dig bekväm att prata om det öppet. Hoppas din tand blir bättre!

Reply
Amanda

Skulle gärna höra din åsikt i feminist-debatten kring Blondinbellas två nyliga inlägg. Jag vet att du ogärna blandar in politik i din blogg, kanske för att det kan vara känsligt och därmed bli jobbigt för dig att ta emot reaktionerna. Men jag uppmanar dig ändå att åtminstone skriva något kort om att du tar avstånd ifrån hennes (och andras liknande) åsikter, vilket jag förmodar och tror att du gör. Du verkar som en vettig tjej och jag har märkt lite “en” istället för “man”, och andra nya mönster på din blogg, som jag tror och hoppas är en del av ett feministiskt förhållningssätt.

Såklart vet jag att du är stark nog att orka ta eventuella negativa reaktioner, samtidigt som jag är säker på att du skriver ett respektfullt inlägg som visar att det är viktigt att acceptera andras åsikter också. Just därför tror jag att det är så viktigt att just du tar del i debatten, eftersom du är Sveriges största bloggerska (tror jag?) och väldigt känd även internationellt. Du är förmodligen den bloggerska som flest ser upp till, och kanske den mest ödmjuka och jordnära.

Förhoppningsvis skulle ett inlägg från dig få många, framförallt yngre personer, att få upp ögonen för feminism och ta avstånd från den nidbild Isabella presenterar. Samtidigt kanske även några av de som trakasserar folk av annan åsikt, både feminister och anti-feminister, få sig en tankeställare. Kort sagt tror jag att du är den bloggerska som skulle kunna påverka flest med ett inlägg, både till att anamma feminism, ta avstånd från nidbilder och sluta trakassera varandra. Jag hoppas därför att du väljer att öppet ta ställning, även om jag förstår om du väljer att avstå.

Kram!

Reply
Linda

Ni är så fina tillsammans! :) Opererade också ut en visdomstand i måndags (min andra) så vet hur det känns :/ Svullnaden har lagt sig och har kunnat börja tugga lättare saker (yay, hejdå soppa!) Kämpa på! :)

Reply
Lydia

Sorry Dear, to tell you this but…MY man is the worlds best man! :-) And we are together for 10 years now. Well, it is always great if somebody finds someone that is so perfect for one. And I’m grateful, that I am able to experience this in my life, for not everybody has this luck. Enjoy! :-)

Reply
Tdl

1g Alvedon + 600 mg Ipren var 6:e h hjälper väldigt mycket och klorhexidin skölj morgon och kväll så kommer det att kännas bättre snart :) det är viktigt att hålla rent där så att du inte får en infektion… Lycka till :)

Reply
Linnea Ahti

Hej!
En fråga till både dig och Aleks.

Har ni funderat över att bli föräldrar inom en snar framtid? Berätta lite mer om era tankar om det, hade varit intressant att läsa om.
Flicka eller pojke? Namn till ert barn?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*