• header

TRYING OUT DRESSES

dresses-1

dresses-2

dresses-3

Premiären av Let’s Dance närmar sig och jag blir mer och mer nervös för varje dag som går haha. :) Idag var jag förbi för att prova lite klänningar, dels inför vinjetten som spelas in på måndag och dels för premiären & vår första dans den 28e. Jag vet nu vilken dans det är vi får, det såg jag på klänningen hehe.

Alla klänningar (eller ja, vissa är ju mer som små bodys) är superfina. Mycket blingbling och härliga färger. Det gillar jag! Men mina är alla väldigt….små, så antingen får jag jobba på att känna mig bekväm så framför hela Sverige, eller så får vi hitta något med lite mer tyg.

// The premiere of Let’s Dance is getting closer and I’m getting more and more nervous for each day haha. :) Today I tried out some dresses, both for the recording of the intro on Monday and also for the premier and our first dance on the 28th. Now I know which dance we’ll get, I saw that by looking at the dress hehe. All the dresses (or some of them are more like tiny bodysuits) are really beautiful. A lot of bling bling and nice colors. I love it! But mine are all very….small, so I either have to work on feeling comfortable like that in front of whole Sweden, or we’ll have to find something with a bit more fabric.

47 Comments

Jessica

Hello Kenza :)

I hope everything is going well with you.
I’m pretty excited to see Let’s Dance program. Here in Portugal last year we also had the same program with many national stars and I loved it.

I just want to know where can I see the videos after the beggining of the program, please :D

I’m looking forward to see you dancing! I bet that you will kick everyone asses ihih
(Sorry for the expression!..)

Have a wonderful day,
Jessi.

Reply
Andrea

Till och börja med måste jag bara säga att du har världens finaste klädstil! Helt sjukt, inspireras varje gång jag ser dig!
Jag har ett par frågor om några plagg som du inte skrivit om:
– vart har du köpt dina Adidas skor som du hade på dig nyligen? Är dom nya?
– vart är den mysiga långa koftan från som du har på dig i inlägget “breakfast”? kan du länka?
– du skrev för några veckor sedan att du använder oriflame till ögonbrynen, har gått till kicks och åhlens men de säljer inte det märket. Vart kan man få tag på det (och vilken färg använder du??
– vart kan man köpa din tiger of sweden kappa?
STOR KRAM!

Reply
Frida

Hej Kenza!
Det ska bli toppenkul att kolla på dig i Let’s Dance! Jag tror att du kommer vara grym! Men jag vill bara säga att om du känner dig obekväm i en “klänning” som du måste ha på dig så ska du nog försöka få en med mera tyg, det kommer kanske annars att synas i dansen och det skulle ju vara jättetråkigt om du dansar så bra men att det tillslut inte blir så bra just för att du känner dig obekväm. Hejar på dig och jag hoppas att det kommer att gå bra vilken klänning du än har på dig! :)

Reply
Amanda

Tycker bara du ska klä dig i “små” klänningar om du känner dig bekväm. Känn efter ordentligt så att du inte gör något du inte vill bara för att det förväntas av dig! Kram!

Reply
Isabella

Tror du blir skitsnygg även om klänningarna är kortkorta! Men det är klart att du måste känna dig bekväm. Ska bli spännande att se när det är dags iaf :D

Reply
Angelica

Hej Kenza! Ville bara säga att jag tycker du är så jävla grym! Älskar ditt ställningstagande gällande frågor som alkholism, feminism, hbtq-frågor osv. Läste dina twitter-inlägg precis och blev helt varm i hjärtat, du är helt fantastisk! Är övertygad om att ditt ställningstagande betyder! KRAM på dig <3 Och lycka till i Lets Dance, kommer såklart rösta på dig.

Reply
Anonym

Men herregud de måste ju finnas något som är mer dressat :S de måste ju kunna hjälpa dig kirra de kläder du vill ha. det ska ju bara gå (: kommer att heja på dig, Kenza! älskar din tweet från idag med, som LD delade. du är BÄST!

Reply
lovisa

Fina Kenza, du som har Sveriges snyggaste kropp behöver ju knappast känna dig obekväm i små klänningar! Du kommer att vara toksnygg!! :) Ska heja på dig! Kram

Reply
Maja

Kom ihåg att det är du som bestämmer! Om det inte känns bekvämt med lite tyg så gör det inte, och det är bara för dom att ändra. Kram!

Reply
Heidi

Vilken söt hund du har! :) Hittade din blogg för ett tag sen, du har ett mycket bra sätt att skriva :)

Hälsningar från Finland! ;) Förresten, kan du några finska ord? :D

Reply
Josefine

Du skulle rocka en kort chacha klänning! Inget att oroa dig för, du är snygg och stilfull i allt. Dessutom har vi ju ändå sett dig i bikini haha :)

Reply
Sanna

Om det är någon som kan vara bekväm med att visa upp sig i sådant inför hela Sverige så är det du, så fantastisk fin kropp och utstrålning!! Och de flesta andra brukar ha liknande så du behöver nog inte känna dig naken ensam, hehe.. Du kommer rocka let’s dance, ser så mycket fram emot att se det :D (och jag tittar vanligtvis inte, men i år måste man ju!)

Reply
Frida

Tack för dina tweets! Tack för att du står upp för kampen för mänskliga rättigheter för alla (kvinnor och män)!

Reply
Julia

Jag längtar redan tills vi får se dig och du blir säker slående vacker i varenda en av klänningarna!!! Peppa peppa! Hejar på dig <3

Reply
Hanna J

Be om nåt mer täckande! Du ska inte behöva känna dig obekväm bara för att de tycker att det säljer att ha med en väldigt lättklädd ung, snygg kvinna!

Reply
Lisa

Du har skitsnygg kropp, Kenza.
Inget att oroa sig över.
Men självklart ska du känna dig bekväm ;)

Reply
Wilma

Om du inte känner dig bekväm i rn liten klänning, så säg ifrån! Personligen skulle jag tycka att det kändes uppfriskande om en kvinna inte behövde visa massa hud i teve. Så om du bestämmer dig för att säga ifrån så kommer jag heja på dig! Du är en grym förebild (inte alls som vissa andra i bloggvärlden just nu…)!

Reply
Ce

Det känns som att de utnyttjar att du är ung och snygg och kör på med naket. Stå upp för dig själv och vad du är bekväm med!

Reply
Marica

åh vad roligt, ska bli så himla roligt att se dig i tv-rutan! Det lilla man ser av klänningarna ser helt galet fint ut!

Reply
rebecka

Jag tror att hela Sverige vill se dig I MINDRE TYG! jag är inget pervo jag tror bara det för du ser fantastisk ut Kenza :) och lycka till!

Reply
zara

vill du ha mer tyg, stå på dig för att få mer tyg! en tv-kanal ska inte tjäna pengar på människor som vill se mer än du vill visa. puss!

Reply
Johanna

Roligt att se att det inte bara är min hund som sover på mina kläder! Fantastiskt med hundhår överallt sen ;)

Reply
Karin

Du ser fantastisk ut och är en väldigt bra förebild. Gör det du känner känns bäst. Om det är mer eller mindre tyg spelar ingen roll sålänge du är bekväm. Du kommer se grym ut oavsett! Ser fram emot premiären. Räkna med min röst

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*