• header

TODAY’S

KenzaZouiten_dagens_st-2

KenzaZouiten_dagens-1

KenzaZouiten_dagens-3

KenzaZouiten_dagens_st-1

KenzaZouiten_dagens-4

KenzaZouiten_dagens-2

Coat from Chedap Monday // jeans from BikBok // sweater from Acne // Dagmar scarf here // sunglasses from JFR // shoes from Fanny Lyckman for Estradeur // Céline bag

Vilar mina stackars fötter i sköna sneakers mellan danslektionerna, hehe. Nu sticker jag iväg och dansar hela kvällen!

// I’m resting my poor feet in comfy sneakers between the dance lessons, hehe. Now I’m off to dance all night!

89 Comments

Linnea

Hej! Kika gärna in på min blogg, skriver helt öppet och rakt om min behandling på en psykiatrisk klinik, ska få hjälp mot ätstningar och panikångest. Varit här i 3 veckor och hittills bara gått ner i vikt och mår sämre än någonsin.. Tung läsning, men somsagt, väldigt öppet, ärligt och rakt, jag förskönar ingenting och bloggar om vad som egentligen pågår här på psyket… Mitt dåliga mående är ingenting jag döljer och skriver om hur de känns att må riktigt jävla dåligt och vara nere på botten. Kramisar!

Reply
Jennifer

SÅ SNYGG KAPPA!
Du är sån inspirationskälla till mig och jag vill tacka dig! Jag får jämt kommentarer av folk på t.ex. stan att jag klär mig coolt och att “om det varit någon annan som haft på sig det hade det bara sett konstigt ut”. Och jag vill bara tacka dig för att du är en sån inspirationskälla och tack för att du gör så snygga kläder till Ivyrevel!

BTW, kommer du ihåg den där Karlskronagrejen du var på i höstas? Jag ska få vara modell där för glitter! Så kul!

Kramar! <3

Reply
Love

Finns jeansen ute i butik nu eller är dom gamla/inte utkomna än?? Superfina ju!!

Reply
sofia

Skulle inte du kunna länka lite balklänningar som du tycker är fina? Jag ska på bal i Maj och skulle gärna vilja ha lite tips! Kram :)

Reply
Adina

Alla talar om hur vacker du är och hur snyggt du matchar dina kläder. Jag ville bara säga att ditt hjärta är vackert, glöm för guds skull aldrig det. Ett fint hjärta är det mest dyrbara man kan äga, var rädd om det och låt ingen stampa på det. Du är så bra.

Reply
Nora

Hej, hälsningar från Finland och tack för en underbar blogg!
Jag kommer att åka till Stockholm om en månad med min kille och det är säkert över 10 år sen jag senast varit i Stockholm. Jag skulle verkligen behöva tips om matplatser och bästa shoppingställen nära gamlastan..

Reply
Annebel

Love this combination! Really comfy but still effortles chic.
I also have these sneakers! They are so comfortable!

Reply
Anna

Herregud, helt fantastiskt hur du kan få ett par gympadojor, ett par slitna jeans och en kappa att bli så jäkla high fashion! Sjukt snyggt som vanligt!

Reply
rebecca

Oftast är du så sjukt naturligt fin!! Men ibland ser du riktigt boris ut.. vad hände där ;o

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*