• header

9 DAYS TO GO

23c5e9a8989d11e3adf0123b25f3136a_8

Calle & jag posar med Jenny Alversjö

Hej på er. Jag sitter i soffan helt slut efter ännu en tuff dag och just nu har jag så jäääkla mycket blandade känslor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men så är det ju ibland. Vissa dagar kommer kännas asbra, medan andra dagar kommer jag ba “VAD FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ?!?!??!?!?!?!” haha.. Alltså det är ju så sjukt svårt!! Vår cha-cha är (enligt mig som är nybörjare såklart) så otroligt snabb och svår. Så jäkla mycket steg och så många nya rörelser jag aldrig gjort innan. De musklerna finns liksom inte ens. Ahhhhh..

Men det är bara att träna träna träna. 9 dagar kvar.

// Hi guys. I’m exhausted after another tough day and right now I have soooo many mixed feelings, I don’t even know what to do. But that’s the way it is sometimes. Everything will feel great some days, and other days I’ll be like “WHAT THE HELL HAVE I GOTTEN MYSELF INTO?!?!?!?!” haha.. It’s sooo freaking hard!! Our cha cha cha is so fast. It’s so many steps and so many new movements I’ve never even done before. I don’t even have those muscles. Ahhhhh. But I just have to practice practice practice. 9 days to go.

75 Comments

Ida Hedström

Du klara det Kenza!! :) Och det är ingen som förväntar sig att du ska vara värsta proffset, vi är så glada för att få se dig och heja på dig! :) <3

Reply
Polly

Don’t worry, I’m sure you’ll be lovely and graceful on the dancefloor!
Greetings from Poland :*

Reply
Mitt liv i USA

Vad snygg du är i den lila lilla saken! Hade gärna kollat på lets dance men lite svårt härifrån ;) Bra att det händer något kul i Sverige för någon iaf.. Själv hade jag typ dött av uttråkning där! Mitt liv här är lite annorlunda.. Som igår kväll var jag på Sports Illustrated swim suit party & minglade med VS modeller & kändisar :) Var riktigt kul! :)

Kika gärna in min blogg om Växjötjejen som lämnade allt för kärleken o livet i USA!

Love från SoHo <3

Reply
Dixi Wonderland

Du kommer klara detta jätte bra! Förstår att du är nervös då så många kommer kolla men va dig själv och gör ditt bästa! Mer än så kan du inte göra :)

Reply
Johanna

Heja dig! Du har ett otroligt driv som har klarat av stora projekt och utmaningar förut, du fixar det här också! Massa kramar

Reply
Yulia

You will do great,Kenza!
You seems like a very ambitious person. Who never tries, never succeeds. Best of luck!!! <3

Reply
Manella

Det är roligt att kolla på och hur snabbt de / ni i programmet lär er dessa danser ändå. Det kommer säkert gå jätte bra för dig :-)

Reply
lebanezzas

Älskar din blogg och din stil! Lägger alltid ut massa outfits på dig på min blogg :) Hade varit kul om du kunde kolla de :D

Reply
ylva

Snyggingarna! Vi väntar med spänning på att se er dansa, jag är säker på att det kommer att gå jättebra. Dont worry be happy liksom! :)

Reply
Julia

Det kommer gå jättebra ska du se! Ni alla går ju in på samma villkor. Ingen av er är dansare, men ni ger det ett försök och det tycker jag är oerhört modigt. Det är inte bara sådär att lära sig flera danser under några veckor och sedan framföra de live. Va stolt över dig själv!

Reply
Christie

Haha, you will do fine. I HAVE FAITH IN YOU… Team Kenza!

Side note – did they photoshop your butt in that pic? It looks way bigger.

Reply
amanda

jag tror du kommer vara super duuktig! att göra något för första gången kan vara svår men när du kommer in i det blir det nog enklare :) jag ska rösta
på dig!

Reply
Ida

Kenza! Du kämpar på asbra och jag är stolt över dig som tar dig an en sådan häftig utmaning. Egentligen är inte lets dance mitt favoritprogram..men nu när du kommer vara med kommer jag sitta som fastklistrad och hejja på dig :D You can do it girl!!

Reply
Agnes

Det här klarar du galant! Jag har inte sett en minut Let’s dance men jag ska kika i år och heja på. Tycker det är roligt att du är med :)

Reply
Ida

Tycker det ska bli grymt kul att se dig i Lets dance! :) Kommer gå skit bra!

En fråga, vars köper man sådana strumpbyxor? :)

Reply
sara

du kommer klara de ! Tillslut sitter stegen :) De tar tid att lära sig att dansa!
Kram!

Reply
Linnea Ahti

Hej Kenza! :)
Du klarar detta tjejen, du är duktig och otroligt smart.
Tro på dig själv. Vi alla vet och ber för dig, jag kommer heja på dig tills slutet samt rösta på dig varje kväll. Jag kommer kämpa!
Det kvittar hur mycket danssteg du glömmer i någon dans, det kvittar om du ramlar under en sändning, du är med i showen och det om något är starkt och modigt. :)
Okej? DU KAN!

Reply
Emelie

Du är så ortoligt fin Kenza!
jag älskar verkligen dig!!
Du är min förebild!
kan du göra en video där du sminkar dig och då visar produkterna du andvänder?
Hoppas ddu vinner lets dance!!♡♡♡

Reply
Emelie

Du kommer klara detta galant! Att inte vara nervös vore konstigt, alla är nervösa inte bara du! Och satan vad snygg du kommer vara på dansgolvet! Väntar med spänning :) stort lycka till!

Reply
Elina

Calle!! Vilken snygging, vilken utstrålning och fint leende! Avis på dig Kenza ;)

Reply
Magda

Don’t give up! :) After a while you’ll be very proud of yourself :) Cheers from Poland

Reply
zaini

Hi Kenzas!
I hope everything is fine :) I just wanted to ask where i can see the episodes of lets dance where you are in, since i am from germany. I searched for it in youtube but didn’t find anything.
I would be very happy if someone could let me know :)
P.S I really enjoy your blog and instagram posts
greetings from germany
zaini

Reply
Anja

Bit ihop Kenza! Vi ser fram emot att se dig dansa oavsett om det är perfekt eller inte :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*