• header

RADIO

20140219-120955.jpg

Idag började jag dagen med att gästa Emanuel på P3! Vi snackade om Lets Dance och bloggen såklart. Det bandades och sänds imorgon! Nu är jag i danslokalen och provar klänningar, filmar & tränar. Det blir en lång dag!

// I started this day by being a guest in a radio program. We talked about Let’s Dance and my blog ofc. Now I’m in the dance studio trying out dresses, filming and working out. It will be a long day!

56 Comments

Kaisa Andrén

Hej! Jag vet att du Kenza har en panasonic. Om det är någon annan som har en panasonic eller canon kan ni väl gå in på min blogg och slänga in en kommentar om för och nackdelarna med dem så jag vet vilken jag ska köpa! Kramen <3

Kommentera gärna vad er blogg heter så läser jag den :-D

Reply
Emilia

Var har du köpt fladdermuströjan? Superfin! Vet att den inte är ny då du haft den innan men den är superfin!

Reply
sly

tips: va inte alltför bra i början av lets dance. du kommer åka ut snabbt om du är det. det tittarna gillar är en tv personlighet, var rolig och inte för provocative. och utveckling är det viktigase!:)

Reply
Trasig

Har precis öppnat en blogg där jag vill hjälpa och jag vill bara sprida dessa ord för jag vet att det finns många små trasiga själar där ute. Jag ber dig därför hjälpa mig att få ut min adress så att jag kan hjälpa andra. Det är allt det handlar om.

Dags att laga varandra oavsett om vi känner varandra eller inte.

Tillsammans är vi starka.

Reply
Izabela

Hey Kenza! It is possible to watch Sweedish Let’s Dance living in other country? I really wanna see you in action! :)

Reply
-

Är din ”Bayswater Mulberry” väska såld än? Du la ut den på bloggen för ett tag sen. Kram

Reply
Elin bergman

Vill du veta hur du blir av med fett? Hur du blir av med finnar? De bästa smink? allt får du reda på i min blogg på tips! Klicka in och kolla :)

Reply
sara

sändningen finns på p3s hemsida! sverigesradio.se/p3 eller något. sen programmet med emanuel karlsten :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*