• header

THX!

Presskonf-1-2

Foto: Eero

Så JÄÄÄÄÄKLA härligt att höra att ni är med mig!!! Har läst igenom era kommentarer och fan vad glad jag blir. Utan er hade jag aldrig vågat dansa i live-tv, men jag har ju världens support så det är bara att köra på och utmana mig själv. Vad är det värsta som kan hända liksom?!

Kom precis hem efter ännu en lång dag och nu ska jag bara slappa framför tvn, och imorgon ska jag sova uuuuut! Har påsar under ögonen nu efter alla tidiga morgnar så jag behöver det inför den stora dagen.

// It feels SOOOOO freaking great that you are with me!!! I read through your comments and damn I got so happy. Without you I wouldn’t dare to dance in live tv, but I’ve got this huge support so I’m just gonna go for it and challenge myself. I mean, what’s the worst thing that could happend?!

I just got home after another long day and now I’m just gonna relax and watch tv, and tomorrow I’m gonna sleep til late! I’ve got bags under my eyes after all these early mornings so I need it before the big day..

88 Comments

Jeeeenny

sååååååå jävla grym du är Kenza!! kommer rösta på dig hela vägen. Du är säkert jätte bra på att dansa. Inte nog med det, du har ju världens finaste utseende.

Reply
Dixi Wonderland

Känns så tråkigt att uppdateringen är så gles, förstår naturligtvis att du är upptagen men vill att du ska veta att du är saknad ;) La även min tredje beställning hos IvyRevel :D Längtar längtar längtar! Och du kommer klara dig grymt på dansgolvet :D Det viktigaste är att du har roligt!

Reply
Lisa

I’ll wote for ya, Kenza ;D

Skitsnyygggggg ;) Du är en bra tjej så var rädd om dig!

Reply
emma

åh det ska bli så himla kul att se dig dansa ! ska bänka mig framför tv:n när det är dags !kram !

Reply
lollo♥

vi alla hejar på dig och stöttar dig! du kommer klara det här lika bra som allt annat du gjort. jag lovar att rösta på dig!! tusen kramar

Reply
Juliaaa

Lycka till Kenza håller tummarna för att du ska vinna, kommer klart att rösta tusen gånger om på dig, så ah kör hårt finaste du! :) <3

Reply
Lovisa

Åhhåå fina du kommer rösta på dig som fan på fredag, älskar dig du betyder verkligen allt för mig <3 <3 <3

Reply
PS

Your the best everything’s gonna be alright (just like Bob Marley song). You will look amazing, as usual, which is already one positive point ! I just wish you good luck, but I know you’re gonna rock, you are full of suprises.

Reply
amanda

var kan man se lets dance om man bor i finland??:) (sen när det börjar alltså) :D

Reply
Alex

Lycka till fina Kenza! Jobbar Aleks väldigt centralt i stan? Tycker att jag ser honom väldigt ofta :) Är inte en sådan som flyger på kända eller deras respektive men tycker att det är lite lustigt!

Reply
Nellie

Så tråkigt att TV utnyttjar att du är med och vill tjäna på att visa dig avklädd… Men du ser fantastisk ut hur som helst, och lycka till! :)

Reply
Sofie

Hej! En fråga som inte har något med inlägget att göra men som jag kom att tänka på när jag var inne på ivyrevel, har du funderat på att kanske använda dig av modeller med olika former/storlekar/hudfärg? :) Kul att veta om det är något du reflekterat över! Lycka till i lets dance!

Reply
Lollo

Your so awful at updating your blog and yet you begging people to vote for you. Suck

Reply
Annie

Tycker det är jättemodigt av dig att göra detta! Har för mig att jag läst här för ett par år sedan att du blev tillfrågad men inte ville den gången, stämmer det?

Reply
Nathali

Jag satt bänkad framför tvn redan förra veckan o trodde jag skulle få se dig i let´s dance. Men icke! Så denna vecka kommer jag defenitivt sitta bänkad framför tvn o hejja på dig. Du är grym!

Reply
Madeleine

Ska bli så kul att se dig imorgon!! Stort lycka till! :D
Någon som vet om man kan se Let’s dance från USA? Flyttar dit om 2,5 vecka och vill ju kunna följa programmet!

Reply
Deep

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Annie

Brukar inte följa Lets Dance hela tiden, men detta året kommer jag kolla på varenda avsnitt för att rösta fram dig! Det kommer bli så kul att få se dig dansa och få se dig i alla fina klänningar och nästan bäst få höra dig prata och berätta och se och veta lite mer om dig helt enkelt!
Du är grym! Kram på dig

Reply
Johanna

Hej. Jag har aldrig varit intresserad utav Lets Dance. Men nu när en vacker tjej som dig ska vara med. Så ska man ju självklart titta och heja. Ska bli intressant. Sjukt snygg klänning du har på dej. Allt du har på dej är ju oftast sjukt snyggt. Dansa och vinn nu bästa Kenza & Calle. :) puss<3

Reply
Sandra

Du kommer vara GRYM!! :D (Skorna är liite små, eller är det bara jag?) Jag ska hålla ridlektioner imorgon kväll, så missar dig tyvärr live, men kollar play på Lördag ;) Lycka till!!

Reply
Sofia Bäckström

så jääääkla taggad för att du ska vara med! haha vet inte riktigt varför, gillar verkligen inte lets dance annars. men det ska bli så kul att se dig. det kommer gå jätte bra!

Reply
Linnea

Kenza! Lycka till i morgon på Lets Dance! Nu ska jag följa din resa och hoppas verkligen att du och Calle är ett av de två paren i finalen!! BTW Älskar din klänning!

Reply
Gulizar Erdal

Kenzaaaa! håller i tummarna nu! all lycka till dig min fina! Du kommer vara en stjärna imorgon, du kommer lysa upp och visa vart du går för. Jag ser framemot att se dig imorgon på tvn, det kommer gå toppen och detta klarar du galant fint. En vacker dag vill jag träffa dig! hoppas på att jag ser dig ute i stan eller nån annanstans haha :)
Från en fan, har läst ditt blogg sen jag va liten! <3

Kram kram

Reply
Helena

Ser verkligen fram emot din tid i Lets Dance! Har bokat biljetter på sektion A, den 11/4 och hoppas verkligen att du är kvar tills dess! Håller alla mina fingrar och tår jag har för att du kommer långt! Att få se dig live skulle vara att en dröm går i uppfyllelse för mig. Du är grym Kenza, keep going! <3

Reply
Smedra Svensson

Heej, ja brukar aldrig titta på let’s dance men bara för du är med ska jag titta på den. Du är bäst och har den finaste klänningen av alla.. lycka till

Reply
Mimmi

Det som är så tråkigt är att du kommer vinna allt bara pågrund av att du har så mycket fans. Det finns dom som verkligen kommer kämpa i Lets dance och du kommer bara glida på en jävla räkmacka till segern. Som vanligt! Man röster ju inte på dig bara för att du är Kenza utan hur bra du dansar.. Blir så arg för du skriver att det är bra att vi fans är med dig, för om inte vi röstar åker du ut! Och du vet hur många som kommer rösta på dig för att du är Kenza, usch så lågt av dig och bara fiska fram röster……..

Reply
Linnea Ahti

Du är född till en dansös Kenza. Du var helt obegriplig på dansgolvet igår under showen, helt otroligt. Satt här framför tv skärmen med öppen mun efteråt för jag kunde inte inse hur grym du är.
Om jag hade varit juryn hade jag gett dig full pott på en gång.
GO KENZA! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*