• header

INFÖR PREMIÄREN IMORGON

Nu får vi se om jag kan sova inatt…

// We’ll see if I can sleep tonight… (click here if you can’t see the video)

84 Comments

sandy

♡ lycka till fina du! ni kommer att vara fantastiska. bara gör ditt bästa, och kör hårt! pepp pepp pepp

Reply
Agnes

Stort LYCKA TILL imorgon, kommer gå superbra, det är jag säker på!! :D Måste bara säga att du verkar vara så himla ödmjuk och härlig person, det har ju framkommit genom bloggen såklart visas ännu tydligare i intervjuer som ovan! Hejar på dig!! :D

Reply
Ella

Yaaay duktig Kanza!
Imorgon firar vi min kompis födelsedag genom att titta på dig på Let’s dance med chips och bubbel. Hejja!

Reply
Elisabeth

Vet du om det kommer vara möjligt att kolla på Let’s Dance utomlands?
Genom att läsa din blogg blev jag så taggad och vill verkligen se det (fast jag inte bor i Sverige)

Reply
Ronya

Hur det än går i morgon är är vi jättestolta över dig! Se till att ha kul, och lycka till!! :)

Reply
Cecilia

Du är bäst och det kommer gå så jäääääkla bra!! Även om du skulle glömma bort något steg eller ramla så är du fortfarande den snyggaste och gulligaste människan på denna jord. Du har mig och alla andra fans tätt bakom din rygg, och tror till och med du skulle få mer medkänsla från oss och resten av Sverige om du skulle råka göra några misstag, det visar bara på mänsklighet. Du är så sjukt skön hur som helst och verkar vara världens goaste. LYCKA TILL!

Reply
Anne

KENZA HAIRCARE UPDATE PLEASE!! they are very long now, how did you get them to grow so fast? good luck tomorrow!

Reply
Anna

I HOPE YOU ‘ LL UPLOAD A VIDEO FROM YOUR PERFORMANCE BECAUSE I AM – A FAN FROM GERMANY – WOULD LIKE TO SEE YOU DANCE ! GOOD LUCK ♥ ♥ ♥ ♥

Reply
Sofia

Fan vad kul, Kenza! Du har lätt finalchans, det är jag övertygad om. Juryn kommer att älska dig. Du kommer att bli Kenza med hela svenska folket! Speciellt med tanke på ditt härliga och genuina sätt. Frågan är bara varför du inte blivit tillfrågad tidigare?

Reply
Ellen H

Lycka till nu!
Ser aldrig på Lets dance men nu när du är med kommer jag slaviskt följa det!;)

Reply
Maria

Lycka till!! Jag hejar på dig, det kommer att gå jättebra! :D

Ps. Var en naturvän och klicka för skogen ettklickforskogen.se

Reply
Klara

Omg Kenza idag smäller det!! Det ska bli så kul att se dig dansa och jag plus min bror kommer hålla alla våra tummar för dig. Oavsätt hur det går kommer du i alla fall vara vår favorit. Kramis

Reply
Karolina

Åååh ikväll smäller det! Det kommer att gå så bra Kenza, men förstår att det är pirrigt! men vi står bakom dig vad som än händer! KRAMAR från Finland

Reply
Julia Wahldén

Lycka till, jag vet vem jag kommer rösta på ikväll!

En fråga angående IvyRevel. Du skrev någonting i höstas om att Denver Short black skulle komma i vit till våren? När kommer den ut i sådan fall, hade varit en perfekt studentklänning!

Reply
Agne

You are so amazing <3 luv you so much!!!!! and good luck, i believe you can do it!!!!

Reply
Kajsa

Lycka till Kenza, kommer fan gå fint! :) Hur kan vi ex. från Finland kolla in hur du dansat? Och kan vi rösta också?

Reply
Frida

Heja team Callenza!!! Stort lycka till och hoppas att ni får en riktigt rolig kväll! :D Kramar i massor <3

Reply
Camilla

Du säger hos Malou “Benjamin är yngre än mig” Det heter yngre än JAG!!! Ska du skriva Sveriges största blogg ska du väl kunna basic skriftspråk.

Reply
sandra

Hej Kenza.
Jag följer din blogg varje dag och tycker att det är så kul att se dig lyckas som du gör. Jag hade ett litet önskmål ;) Kan du inte skriva fler inlägg om barnfattigdommen. Jag beundrar att du hjälper så många. Skapa ett sådant ideal hos unga tjejer = det är viktigt att hjälpa andra! Tack Kenza för en underbar blogg. Stor kram och lycka till ikväll.
/Sandra

Reply
Cajjan

Såg dig på Malou! Gud vilka snygga ben du har!!!! Wow!!!! Önskar dig all lycka i lets dance! :) kram

Reply
Rebecca

Såg dig på TV4 idag!! Lika vacker som alltid!! Kul att du delar av sig av ditt liv!! Keep up the good work!!! Hejar på dig i Lets Dance såå klart!!

Reply
N

Lycka till ikväll, ska bli superkul att se dig dansa!
Såg dig på efter 10 med Malou, och klippet här ovanför, är du född i Stockholm? Tycker nästan att du har lite dialekt, mer som man pratar söder om Stockholm :)

Reply
Amanda

På nåt konstigt sätt låter det som att du har en dialekt ;P Inte alls lika “Stockholmsk” som du annars låter, det kanske bara blev så denna gång :)

Reply
Dixi Wonderland

Såg dig nu i Efter 10! Du är så underbar! Alltså knappt så jag finner ord, känner mig som en stolt mamma hahaha! Lycka till ikväll :D Kommer sitta bänkad framför tv:n och hålla tummarna :D

Reply
ida

Hej jag undrar lite med träningen. Kommer ihåg att Blondinbella gick ner mycket vikt för att hon dansade så mycket under dagarna. Hur har din vikt påverkats? Har du också rasat mycket eller ändå lyckats hålla dig till din normala vikt?

Kram! =)

Reply
amanda

lycka till! Kommer inte kunna se ikväll men nästa vecka ska jag rösta på dig :D kram

Reply
Malwina

I wish video has a english subtitles. Anyways you look fantastic Kenza and I hope you can add a video after your show :) GOOD LUCK :)

Reply
magdalena

Gud vad vacker du är Kenza!! De här kommer gå skit bra!! Lycka till :D:D

Reply
Julia

Finaste Kenza!!! LYCKA TILL i kväll! :D
Det ska bli så kul att se dig dansa och du kommer helt säkert göra väldigt bra ifrån dig. Håller tummarna!

Kram

Reply
Monika

Hej du söta! Jag har aldrig kommenterat förut, så kände det var dags nu :)
Jag har aldrig varit speciellt förtjust i Let’s dance förut men eftersom du är med så kommer jag följa det he he. Ska bli så kul och se dig live! Lycka till!!!

Reply
Guide for Ladies

Har nog aldrig tittat på lets dance egentligen… men jag ska absolut göra ett undantag denna säsong! Synd bara att det visas på fredagskvällar…. inte så många 20+are som sitter hemma framför tv:n en fredagskväll..

Lycka till!

Reply
Emma

Det är klart och naturligt som fan att du är nervös inför kvällen, fast du har egentligen inget att vara nervös för eftersom att du ser så bra ut och är säkert jätte duktig på att dansa, sedan har du jätte många som kommer att heja på dig(såklart) så bara kör järnet ikväll så kommer du att fixa det!<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*