• header

LET’S DANCE LIVE KL 20.00 I TV4!!!!

1402_Lets_Dance_Par_12

NU SMÄLLER DET!! Kl 20.00 är det dags för premiären av Let’s Dance på tv4! AHHH herregud håll tummarna nu! Skiter på mig av nervositet här. Vi är fjärde paret ut på dansgolvet och vi dansar chacha till låten Pumpin’ blood.

För att rösta på CALLENZA så ringer ni 099- 414 04 eller sms:a KENZA till 72 400

Inget par åker ut ikväll men rösterna räknas och läggs på till nästa fredag. Era röster är alltså JÄTTEVIKTIGA ändå!! Tuuusen tack från mig och Calle! ♥

268 Comments

Maria

Hörde din intervju, du har äldre följare, jag är 46 år. :-)
Du äger Kenza, kör hårt och NJUT!

Reply
Moa

Åh vad det ska bli kul att se! Har längtat och väntat i evigheter känns det som… Det kommer gå jättebra och jag ska sitta och rösta och heja på dig! YOU GO GIRL!

Reply
Ebba

Så himla himla roligt för dig!! Stort lycka till!! Har allt funderat på om jag skulle kunna se det ikväll, bor i Norge så nejjjjj tv4play kan endast ses i Sverige….. Första gången jag vill se Let’s Dance….. Men stort stort lycka till! You rock

Reply
rebecca

Lycka till!!! Jag har väldigt svårt för detta program men kommer följa det denna säsong, tack vare dig! :) Fint att ni ska dansa till en sjukt bra låt också!

Reply
Kalokainbarn

Åh lycka till jättefina Kenza kom ihåg att din danskunnighet inte sitter i “jag tror/jag tror inte delen” av din hjärna utan i “jag kan/jag kan inte delen” av din hjärna, så predika att du kan och att du visst tror (ifall att)

Reply
Elsa

Åh lycka till nu världens finaste Kenza! Ser framemot att kolla så himla mycket, hihi :D det kommer gå super, promise! Pussar ❤️

Reply
Sandra

Kenza lycka till ikväll! Kommer definitivt rösta på dig!ÄLSKAR erat namn Callenza dessutom :)

Undrar om du någon dag när du har noll blogg-inspo och vill ha tips på vad du kan skriva om, kan du inte skriva mer om Ivyrevel då? Fick precis hem mitt första plagg (tracy i svart) och den är dösnygg! Älskar den. Var rädd att jag skulle känna mig ful för att den skulle vara för tajt eller så men verkligen inte :)
Men kan du inte skriva lite om din tanke bakom, vilken målgrupp ni har och varför ni valde den? (förstår att sånt kan vara hemligt också) men vore så kul att veta. Kör hårt Kenza! Du är grym :)

Reply
Mia

Nu ka vi ju inte rösta för att du har en stor blogg och många läsare. Nej! vi ska rösa på bästa DANSPARET så min röst måste du göra dig förtjänt av på dansgolvet.

Reply
Julie

Lykke til Kenza :-)
Blir spennende å se deg på dansegulvet!
Heldigvis har vi svensk TV4 her i Norge :-)

Reply
Amal hamid

Jag håller tummarna och ska rösta också!! <3 :D Heja Kenza!! kör järnet nu. Puss och kram <3 :*

Reply
Emma

hej jag är från Finland och undrar om det kommer ut på nätet någonstans så jag skulle kunna se er dansa? super vacker du är btw

Reply
Gianna

i dont like what the show makes out of you…what image they give you. they try to put you into this sexy image and everything about this show is soo soo superficial. it sso sad. the people who didnt know you before and just will know you because of the show will get a completely wrong image of kenza. all what you have fight for: that how you look is not everything and its more important to be beautiful in the inside gets distroied by this stupid show. because in the tv media only sex sells. they put you in this little clothes…and everything…i mean dont get me wrong it doesnt change anything that i like you. because just because the show gives you that image doesnt change you and your personality i just wanted to say that i think it is sad that this all is so superficial….

Reply
Linnette bilow

Håller tummarna för dig!! Sitter och väntar på ditt nummer, så himla roligt att du är med! Kommer hålla på dig hela vägen =)

Reply
Sophia

Sitter bänkad framför tv’n!! Det här ska bli så kul!! :D kommer självklart rösta på dig :*

Reply
Hanna

Alltså jag är löjligt taggad! Har längtat hela veckan och sitter framför tvn nu och väntar på att du ska dansa! Hejja hejja!

Reply
Sandra.P

WOW, inte visste jag att du kunde dansa så bra :D Du var riktigt duktig :D Du är en av mina favoriter helt otippat :D hihi Lycka till :D, du får min röst :D

Reply
Hanna

Så grymt imponerad av dig!
Sjukt duktig var du!
Ska bli jättekul att se dig fortsätta dansa i framtiden :D

Reply
Elin

Alltså allvarligt talat, jag brukar inte titta på lets dance. MEN jag tittade nu för att du vart med och jag satt med VÄRLDENS flin i hela ansiktet när ni dansade, blev så himla glad i själen :D och när Aleks hejade på dig blev jag alldeles varm i kroppen! Gud vad du är duktig!!! Puss och kram

Reply
sara

BRAAAAA!!! satt på nålar för jag vet hur nervös du är men ååååh vad bra du var!!! GOOO!

Reply
jenni

Wow vad duktiga ni var! Riktigt impad! Man såg verkligen genom tv-rutan hur kul du hade det. Heja callenza! ;)

Reply
Sissi

Sitter vid tv med min sambo och hejar. Han tycker jag är helt tokig. Står upp och klappar händerna det hårdaste jag kan, hejjar och skrattar. Jag beter mig precis som min bästa vän är med.

Hoppas du känner hur bra du är och hur jävla mycket bra du kan bli. Inser du själv att du fan kan vinna det här? Du är så himla duktig! Hejar på dig! Go Callenza!

Reply
Mediana

Du var heeeelt fantastisk i första avsnittet av Lets Dance. Men det allra bästa var Aleks reaktion efter ert nummer. Priceless!! Hans ögon skrek stolthet. Lycka till i fortsättningen !!

Reply
ida

Kenza, du var duktig men din nervositet gjorde mig nervös!!! jag trodde du skulle börja gråta när du stod framför domarna.. ta det lugnt nästa vecka :)!!

Reply
Edith

Heja Kenza!!! Aldrig kollat på Lets dance innan men nu kollade jag bara för att du var med. Du var så duktig!!!! Skitlöjligt att du fick så låga poäng

Reply
Sara

Såååå jäkla bra vart du!!! Du kommer gå långt om du bara tror på dig själv! Lycka till i tävlingen! <3

Reply
Alva

Kenza du var grym ikväll och du förtjänar verkligen att vinna hela alltet. Hoppas du får en grymt rolig tid med alla Let’s-danceare! :D

Reply
Stina

Hej!
Jag har i princip aldrig kommenterat din blogg, men fy fasen vad grym du var på Let’s Dance ikväll! Du och Glenn är enda anledningen till att jag kollar och slaviskt kommer följa programmet tills någon av er åker ut. Heja er!

Reply
Camilla

Du var sååååå bra! Såg jätteproffsigt ut, du var värd så mycket mer poäng!

Reply
Monika

ÅÅÅH SÅ HIMLA BRA DU VAR. Har röstat, om du inte vinner hela Let’s Dance blir jag galen!

Reply
Sandra

Fy fan vad duktig och snygg du var! Du såg verkligen ut som en av de proffsiga dansarna! Och jag blev så rörd när de filmade Aleks, han såg så stolt ut:) massa kramar!

Reply
evelina

FYFAN så jävla duktig du är kvinna!!! Var extremt imponerad alltså! Satt här hemma och var som en proud mama haha, SNYGG är du också!

Reply
Nellie

Åh, du var så grymt bra!! Du verkar vara en super go tjej som utstrålar charm på hela dansgolvet :) kommer rösta på dig ända fram till finalen, hejar på dig!! Kram på dig bästa du.

Reply
zassa

Åh du var så duktig!!! Visserligen kunde jag se framför mig redan innan att du skulle vara bra, men blev glatt överraskad ändå, sjukt duktig. Och jag håller med om dina ben, VILKA BEN! WOW! Tycker du fick alldeles för lite poäng, du skulle bara fått femmor, det kändes mest rimligt! :D Du är i alla fall grym, ser fram emot din resa och tror du kommer ta hem allt, you rock!! KRAM!

Reply
Frida

Ååh måste bara kika in här och säga att du va så jäääääkla grym på dansgolvet! Så himla vacker också! Jag har aldrig kollat på Lets dance förut, men nu kommer jag garanterat titta varje helg :) heja heja! <3

Reply
Elin

Alltså Keeenza!! Jag är så jävla imponerad över hur bra du var ikväll! Nog tvekade jag inte på att du var smidig men jäklar vilka moves! Dessutom kommer du gå väääldigt långt med de leendet. Du har inget att vara rädd för, kör hårt så vinner ni du detta!

Reply
Elisa

Brukar inte kommentera i vanliga fall, men fy helvete va bra du var ikväll! Ville bara säga det :) Hejar på dig!

Reply
Jonna

Fan vad grym du var Kenza!!!
När man har följt dig i flera år, så känner man sig så stolt när man ser hur nervös du är men hur kul du hade det och du klarade det!
Ser fram emot kommande veckor, heja heja!

Reply
Filippa

Så jäkla bra dansat!! Min pappa trodde att det var du som var “proffsdansaren” :D du kommer gå riktigt långt!

Reply
Johanna

Jag brukar aldrig kommentera men nu måste jag
Fyfan vad gryyym du var och otroligt snygga ben!

Blev överraskande känslofylld och tårögd när jag
såg hur stolt Aleks var när du dansat klart, sån
äkta och fin kärlek!

Du kommer gå lång, GOOOO KENZA!

Reply
evelina

FYFAN VAD DUKTIG DU VAR!!!!! YOU GO GIRL!!!! SKITSNYGG OCH SEXIG OCH ALLT!!! ASDUKTIG JUUUU SHITTTT.

Reply
Emma

DU ÄR JU SÅ JÄVLA BRA ATT JAG TYP VILL ÄTA UPP DIG! haha. :D har röstat och allt, tror du garanterat kommer långt i denna tävlingen. :)

Reply
Sofia

Du var gryyym Kenza!! Ska rösta massor!!!!!! :)) lyckokramar från en trogen bloggläsare!

Reply
Moa

Ohhh herre vad nervös jag var för dig!! Men du var så jävla gryyyym, så stolt över att säga att jag följt dig i flera år och nu får resten av Sverige se hur grym du är!! <3

Reply
Josefin

Jag måste bara få skriva, att du ägde på dans-golvet.
Vilken power och glädje du visade. wow säger jag bara.

Jag tror på dig från början till slut.

Heja Kenza….

Reply
Emma

Vad duktig du var! Smsade med pappa och han skrev steffo coolast men bloggaren duktigast:-) mamma ringer precis när du är klar och bara guuuud vad söt hon bloggtjejen var!!! Kände mig töntigt nog lite stolt som kunde säga: läser hennes blogg:-) typ som jag känner dig haha:-) kram

Reply
Sara

Kenza du var sjukt bra!! Absolut en av de bästa i programmet! Det syntes inte alls att du var nervös. Röstade på er ikväll, hoppas att Callenza går långt!!

Reply
Elin

Galet orättvissa poäng! Du va ju bäst seriöst asså… Fjantigt att dom gav dig så lite

Reply
Nelly

Du var sjukt duktig ikväll Kenza! Vill fortsätta se dig le i tv-rutan på fredagkvällarma så jag har självklart röstat på dig! :) Lycka till!

Reply
Linnea

Hej! :D Läs & kommentera gärna min blogg, där jag skriver om hur jag blir behandlad mot ätstörningar men på “tvärtom” sätt, dvs att de nu har tagit bort ALLA gränser och ska låta mig göra min behandling själv i stort sett.. Har bestämt mig för att fortsätta blogga och ju fler läsare, desto roligare! Från att ha varit en liten blogg har den under min behandling här på sjukhuset vuxit och fått flera tusen läsare! Kramar!

Reply
Sara

Hej!

Jag kommenterar nästan aldrig din blogg, för jag är inte inne här så ofta längre, men jag bara måste säga att du var så söt på Let’s Dance idag! Jag förstår att det är nervöst, men du gjorde det jättebra! Tyckte att du var bäst fram till att jag såg Benjamin Wahlgren och den där korta tjejen, men ni är fantastiskt duktiga allihop!

Reply
Linda

Jag såg nu i efterhand din dans och jag sitter bara med ett stort leende på läpparna. Så mycket energi och glädje och du kommer att bli grym på det här!

Reply
Wilma

Helt sjukt va duktig du var, älska dig så sjukt mkt:) Jag är jätte glad när jag läser din blogg, puss och kram:*

Reply
Mirre

Alltså, WOW KENZA!!! Jag kollade nyss klart på hela Let’s Dance och såg fram emot att se dig dansa hela veckan! Du är så grymt duktig och det kommer bli otroligt kul att se dig utvecklas och bli bättre! Jag har en stark känsla av att du kommer gå långt!!! :D KEEP UP THE GOOD WORK, NI ÄR GRYMMA! TEAM CALLENZA! <3 :D

Reply
Amina

Gud vad duktig du var!!!! Heja heja! Du borde haft högre poäng men det är bara jobba på och visa dem!!!

Reply
nina

du va SÅ jävla bra kenza!! asså verkligen bääääst! såg verkligen ut som en proffsdansare redan första programmet! röstade också hehe,

pusss detta måste du ta hem!

Reply
Hanna

HERREGUD du var så sjuuukt bra! Det syns att du tycker det är skitkul och man blir såå avundsjuk och vill också stå där och vicka rumpa! GRYMT JOBBAT!

Reply
Amanda

Du var jättebra!!! Du är så himla fin och sprider en jättebra glädje man blir jätteglad av att se dig och du är jätteduktig på att dansa, kram! :)

Reply
Isabelle P

Du var så grym Kenza! Borde blivit en första, eller åtminstone andraplats, för dig och Calle! Enligt mig var du och Benjamin dem bästa ikväll, HELT klart!! Kör hårt :*

Reply
Amanda

Ni var ju hur grymma som helst! Sjukt bra tycker jag. Röstade på er ett antal gånger också, och hoppas ni vinner. Lycka till!

Reply
Emelie

Wohoo!!!!! Bra jobbat!!! Kände mig änna som en proud mama här på andra sidan TVn! Grymt! :D

Reply
Jonna

Åh, världens bäääääääästa Kenza! Så jäkla grym. Tror du kommer gå riktigt långt i Let’s Dance! :)

Reply
Anna

Åh! Du var helt fantastisk. Och Alex som hejade i publiken! Jag dog en smula. Go Callenza!

Reply
Anna

Kenza du var grym på dansgolvet!!!!!!
Riktigt grym!! Detta klarar du utan problem ♡

Reply
Mli - Mamma till Elton ♥

Röstat på er fina ni ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Du var ju helt klart bäst, men jag hade inte väntat mig annat heller ;) Hihi! Kram från mamma Mli ♥

Reply
Ancasua

Kenza!!! I saw the cha cha in the app of TV4 you did so well in spite of lots of nervous, keep going! You are fantasticcccc

Reply
Linda

Du var så modig och duktig! Tyckte du förtjänade mer poäng av domarna än så, men det blir det säkert nästa gång :)

Reply
Sofia

Kenza, wow du var helt amazing ikväll. Du har vunnit både min mamma och mormors röst, självklart min också. Tycker du dansade fantastiskt och klänningen var riktigt snygg!
Du ska vara otroligt stolt över dig själv, tyckte inte du visade någon rädsla eller nervositet utan du körde stenhård och det älskar jag, vilket juryn också gjorde. Kör lika grymt nästa gång, det här vinner du, tillsammans med oss.
Massa lyckokramar från mig.

Reply
amela

du var SKITGRYM!!! tycker inte att han ena i juryn var rättvis som sa så till dig, okej han sa kanske inget “wow” men han kunde varit mer ärlig och sagt att du var grym istället för att säga att alla andra var bra osv, när du var bäst. ska bli kul & se dig nästa vecka igen ;D

Reply
-

Sjukt hur duktig du var, lika snygg som vanligt och att se att du hade kul gjorde det hela ännu härligare! Grymt bra jobbat:*

Reply
Bea

Var riktigt imponerad av dig ikväll! Har inte följt din livsresa via bloggen särskilt mycket men ser absolut fram emot att följa din resa hädanefter, du är riktigt grym!

Reply
Linda

Sååå himla bra ni var, sjukt imponerad! Fortsätter ni så kommer ni gå långt. Heja er!:D

Reply
Natalia

Åh va duktig du va ikväll! Blev ju nästan tårögd av Er fantastiska dans. Ni kommer komma långt känner jag! Heejjjaaa team callenza!

Reply
Nicole

Finaste Kenza, du var helt fantastisk! Jag bara lyste upp av att titta på dig, din grymma dans och din underbara personlighet! :) Syntes INTE att du var nybörjare på detta, du var grymt bra och SNYGG SOM ETT JÄVLA AS i den där klänningen!!! Vad i helvete! Massa kramar och fortsätt kötta ner alla andra <3

Reply
Ida

Herregud vad duktig du var och vad fina ni var på dansgolvet! Det såg verkligen ut som att du hade kul när du dansade.
Man blev ju dessutom alldeles varm i hjärtat när dem filmade aleks när han skrek och hejade när ni hade dansat!
Lycka till i tävlingen nu!
Jag tror personligen att du kommer gå låååångt.
Kram

Reply
Ulrika

Herregud vad du dansade bra! Jag o mina föräldrar tyckte du var överlägsen ( Benjamin va också bra). Vi röstar aldrig annars men nu röstar vi på dig!

Reply
anonym

Sitter i ett annat land och kunde därför inte kolla på let’s dance, men har däremot kollat igenom alla bilder på aftonbladet. Hur cool är inte du?!?! Jag skulle aldrig våga. Du är grym! Och dessutom hur snygg som helst på varje bild, det ser knappt ut som du anstränger dig! Verkar även som om fotograferna gillar att fota dig, för du är i centrum på typ alla bilder när alla tävlande är med. haha :D Hoppas man snart kan se din dans någonstans!

Reply
Danne

Kommer du lägga upp avsnitten på bloggen? Min flickvän vill gärna se avsnitten men ja.. Bor man i London så. Hah

Reply
madde

Röstade en gång på dig! Var jättekul att se :) Och din pojkvän såg så stolt och glad ut när de filmade på han hehe! Önskar dig all lycka till, kommer fortsätta kolla och heja!

Reply
Maria

Du var GRYM!!! Hejar helt på dig och har även fått över mina föräldrar på din sida :) :) Du vinner lätt!

Reply
Dorotea

Åh du var så galet duktig! Helt otroligt. Även fast jag inte känner dig så känner jag mig så stolt över ditt framträdande. Kan inte vänta tills nästa fredag då du ska dansa igen. GoGoGo! Lycka till med allt. Puss o Kram Dorotea

Reply
Carolin

Du var så sjuuukt duktig!!! Blev jätteförvånad över domarnas poäng, ni förtjänade mycket högre poäng ^^

Reply
Anna

Så duktiga ni var verkligen!! Ska bli spännande att följa med på eran utveckling :D *Lyckospark*

Reply
Sandy

Seriöst Kenza du va GRYM!!! Jag älskar dans och jag följer din blogg rätt ofta, som tidningen för mig haha :D så jag kollade lätt på klippen (missade dig live så fick kolla efteråt på TV4play) och du va ju GRRRYYYM! FYFAN VA BRA! :D GO CALLENZA!! <3

Reply
Sara

Duuuu va såååå duktig idag!!! Det vackraste var när man såg din man hur hans ögon va fyllda med glädje och stolthet!!!! Fortsätt så Bästa Kenza

Reply
malin z

Var från början lite småskeptisk till att du skulle vara med, många bloggerskor och liknande som varit med har ju varit lite halvbra bara, men helt ärligt så blev jag så jävla imponerad, Kenza! Tyckte du var bäst! Hejar på dig! :)

Reply
Julia

Finns det något sätt att se dansen utanför Sverige? Har försökt kolla på tv4play men det funkar inte då jag bor i USA. Deras youtube kanal funkar inte heller utanför Sverige verkar det som… Vill så gärna se :(

Reply
S

Du var såååå duktig! Bara nervositeten lägger sig så kommer du att kick ass girl! Heja heja!!

Reply
Maddie

Sjuukt tråkigt att jag inte kan se programmet på Tv4Play pga att jag bor i USA.. :( ska se om det finns något annat sätt att se det på..!

Reply
n

såg ditt dansnummer nyss och blev bara tvungen att titta in och skriva hur awesome du var!! Du såg så glad ut!

p.s. Att se hur din pojkvän hejjade på dig gjorde mig verkligen rörd! you lucky lady!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*