• header

SELFIEZZZ

image(1)

@kenzas

Alltså HUR kul kan det egentligen vara att ta bild på sig själv?! Haha.. Skyller på Instagram-beroendet… Hej på er förresten! Måndag idag, har knappt koll på dagarna längre pga alla dansträningar osv men måndagar kommer jag alltid ihåg för då har vi morgonmöte på kontoret. Har varit här sedan åtta imorse och är redan svinhungrig så nu ska jag iväg och köpa lunch. Jag käkar dubbla luncher nu när jag tränar så mycket, dricker även proteinshakes mellan målen för att fylla på med kalorier och energi (och har typ 3 kilo smör på mackan, mycket olivolja på min mat och allt sånt som kan hjälpa till att hålla vikten). Det känns som att hela min vardag kretsar kring att trycka i mig mat även när jag inte är hungrig, men min kropp är van vid att träna 2 timmar i veckan och inte 28 timmar som vi kör nu så jag får kämpa på med det. Så nu vet ni det, ni behöver ej kommentera att jag blir smalare och smalare. Det är inte något jag själv väljer.

HA EN BRA MÅNDAG HÖRRNI! ♥

// I don’t understand how it can be that fun to take pictures of yourself?! Haha.. I blame the Instagram addiction… Hi btw! Monday today, I can barely keep track of the days anymore because of everything with Let’s Dance but Mondays I always remember because then we have morning meeting at the office. I’ve been here since eight and I’m already hungry so I’m gonna go and get some lunch. I eat 2 lunches per day now that I work out so much, I also drink protein shakes between my meals to add extra calories and energy (I also have 3 pounds of butter on my sandwich, lots of olive oil on my food etc, everything to help me keep my weight). It feels like my days revolves around eating and eating even when I’m not hungry, but my body is used to working out 2 hours a week, not 28 hours like we do now so I’ll have to keep on struggling with that. So now you know, you don’t have to tell me that I’m getting thinner and thinner. It’s not something I choose myself. I HAVE A GREAT MONDAY YOU GUYS! ♥

65 Comments

AZ

Skit i vad folk skriver! Människor kommer alltid kommentera onödigt skit i brist på eget liv!

Reply
Malva Berenguer

Du är galet vacker! Jag kan inte förstå hur någon kan vara en sådan naturlig skönhet som du är! Hur löjligt det än låter så blir jag lycklig av att se dina vackra foton!
Ha en fin dag! Kram

Reply
Stina

Du blir grymmare och grymmare på att dansa tror jag, det är vad jag väljer att se! Haters gonna hate som du ju vet. Du är fet på andra sätt än runt midjan! :) kör hårt, ha en fin måndag!

Reply
Marine

Hi Kenza! I’m a french reader for some years now!
Your blog is so positive!

You’re look so perfect! You’re look nice, you’re just gorgeous woman, you have a healthy and fun life. I wanna be you! (yes, it’s bad to be envious).

How do you do to be perfect?!:)

Keep going your blog, I really love it!

Reply
Matilda

Hahah, har tänkt på det när man kikar på din instagram, att det är många egobilder! förlåt men det är typ de tråkigaste bilderna haha, inget illa menat- du är ju hur vacker som helst :)) det är tråkigt att kolla på hos vem som helst som lägger upp selfies på bara sitt ansikte, för det ser typ likadant ut hela tiden ^^, Duktigt hur du kämpar på med dansen förresten, you go girl! :D

Reply
Ida

Jag tycker att du är otroligt vacker hur mycket eller lite du än väger. Sålänge du mår bra och trivs så ska alla andra bara skita i din vikt. Klart att kroppen förändras när man tränar extremt mycket, men alla vet ju varför du tränar så det är bara avundsjuka människor som kommenterar negativa kommentarer om din kropp. Det är ju inte ditt fel att din kropp funkar som den gör. Du är fin precis som du är och att du mår bra och har kul är det viktigaste.
Lycka till med dansen nu och ha en fortsatt fantastisk dag.
Kram

Reply
Sandra

Hej!
Brukar du beställa kläder från sheinside.com, om du har det är det säkert att beställa därifrån och hur gör man om man måste byta storlek eller vill lämna tillbaka något?

Du var otroligt snygg och duktig i fredags!
Kram!<3

Reply
ann-sofie

oj så vacker du är och jag gillar verkligen din inställning till förändringen kring antalet träningstimmar du har. Hoppas innerligt att din resa i let´s dance blir långvarig :)

Reply
Petra

You are flawless, so beautiful and stunning!! ♥ I know the problem you’re kind of dealing with, I’m just naturally really thin and whatever I eat my weight still remains the same (& yes, I know, it’s both pro and con)! But I think it doesn’t matter how much you weight or how thin you are if you have healthy ways of life. Just have to say I love your funny personality and positive attitude – also despite every negative thing that you have had to deal with -, please keep those! You are such an inspiration ♥.

Hälsningar från Finland! :)

Reply
S

Det är inget fel på att vara smal, sluta nämna smalhet som något negativt!!! Att det inte är något du väljer själv, det är väl inte dåligt att du tränar och blir smalare, det är ju inte så att du svälter dig själv… Kom igen

Reply
Sara

Hört om hashtag WEFIE2014? Fett mycket bättre att ta bilder tillsammans. För att tillsammans är mer awesome än själv.

Reply
Jenny

För mig är det likadant…går ner i vikt väldigt lätt. Åker jag på solsemester i två veckor så har jag gått ner när jag kommer hem, konstigt nog med tanke på att man ligger i en solstol hela dagarna. Hehe. Men man brukar ju som tur är gå upp dom kilona rätt snabbt igen! Du var jätteduktig i fredags..imponerande att du lyckades hålla nerverna i styr. Lycka till :-)

Reply
Malin

Om jag hade varit lika snygg som dig med perfekt hy hade jag oclså tagit bild på mig själv hela tiden ;) haha ^^

Reply
Linn

Hej fina underbara Kenza!
När du sa att du skulle vara med i Let´s Dance blev jag väldigt nyfiken. Man ser alltid en del av dig här, som en rolig person. Det är en helt annan sak att se någon på tv. MEN, jag blev ännu mer förälskad i dig som person när jag såg Let´s Dance. Det strålade om dig hela tiden och du var så himla bra! Du krossade totalt mina förväntningar (som jag tyckte var höga) och tack vare dig (och detta menar jag verkligen), så ska jag följa programmet! Många kramar!!!!

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är så himla tråkigt att folk alltid känner att dom har rätten att kommentera andras kroppar. Hur hade de sett ut om du gick upp i vikt? Hade folk då kommenterat att du blivit större eller får man endast kommentera smala personer? Vem som helst skulle gå ner i vikt av att gå från nästan ingen träning till flera timmars träning om dagen. Din kropp skulle aldrig orka träna så här mycket om du inte åt! Ta inte åt dig av de negativa Kenza utan fokusera på att ha roligt, du är jätte fin oavsett vad du väger :)

Reply
sara

VA?! Jag tycker tvärtom du ser friskare ut än någonsin! Du har liksom en aura av lyster runt dig. Så vacker. Jag blev så imponerad av både hur bra du var och hur sanslöst vacker du såg ut under let’s dance så jag själv har satt upp en hel plan med träning och kost för att se så stark och sund ut. Hade redan gått upp 1 kg i muskelvikt innan, men det här var precis motivationskicken jag behövde. tack. Du är hur jävla vacker som helst, och inte på ett modellsätt (benig och smal) utan du har bara verkligen formerna på rätt ställen. Det syns framförallt på dina ben, tycker jag, att du kommit igång med fysisk aktivitet.

Så jäkla avundsjuk är jag; önskar att jag hade tid att träna 28 timmar i veckan, alltså ;) (bonus för att du får träna med Calle, som är så söt! ;P )

Reply
K

i was actually wondering how come after all the workouts you didnt lose any weight, well now i know!! I love you kenza you are a great dancer

Reply
Therese

Hej Kenza!

Du ÄR och VA helt FANTASTISK i fredags! Förstår att du får träna mycket och att det visar resultat som att tappa lite i vikt. Det är din kropp och du vet vad som behövs för att den ska fortsätta att må bra. Tycker inte att det finns något att kommentera som att “vad smal du har blivit :O” osv. Du vet vad du ska göra för att må bra och det har ingen annan med att göra!! :)

Håller på dig i Let’s Dance och hoppas verkligen du går långt :D
STORT lycka till på fredag!! :) Kram

Reply
Dina

Its for me really hard to put on some weight too. But you look gorgeousss, not too thin at al.

Reply
Ida-Marie

Hejsan! Ville bara säga att jag tycker du är så sjukt fin och vacker, och efter att ha sett på let’s dance (där du absolut var helt super bra!!!) så fick man bara konstatera att du är lika vacker på bild som i verkligheten!

Ha en fortsatt trevlig vecka. Ser fram emot nästa let’s dance avsnitt <3

Reply
Bella

Man kan ju se det från den positiva sidan, att du kan äta huuur mycket det vill! :D

Reply
Lywe

Haha? Det är ju bara äta och leva som vanligt efter träningsperioden

Fattade inte om du menade att smör/olivolja gör att du går upp i vikt? Tvärtom om du inte överäter såklart haha

Du får väl bara leva som innan efter att du vunnit LD

HAHAHA!

Reply
Caro

Jag som tycker du ser mer tränad och stadigare ut än någonsin! Super duktig var du i Lets Dance :)

Reply
Sara

hade jag sett ut som du hade jag inte kunnat sluta ta bilder på mig själv ;)
och jag tycker tvärtom att dina ben ser mer muskulösa ut sen du började träna för let’s dance! Men det spelar väl ingen roll!? inte konstigt att din kropp ser lite annorlunda ut (oavsett på vilket håll) när du börjat träna så sjukt mycket mer :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*