• header

LET’S DO THIS!

20140307-182809.jpg

Nu är det inte lång tid kvar! Håll tummarna för mig och Calle ikväll, vi behöver det!! Om ni vill rösta på oss så ringer ni 099-414 04 eller smsa KENZA till 72400. Tusen tack för ert stöd!!!!! <3

77 Comments

Anna

Good luck!! When you post the youtube link would it be possible for you to upload it via your own channel or so? Us in the UK are not permitted to watch the link:(

Kenzas svar: They don’t have the rights to show it in US and UK, and it’s not possible for me to upload it myself.. :/

Reply
Miranda

Hejar på dig!!!! Älskar fredagar extra mycket nu när du är på tv å dansar!!!<3

Reply
Terese

Kan du inte skriva ett inlägg om vem som hade snyggaste klänningen varje vecka i let’s dance? :)

Reply
Vinnie

Så fina är ni! Äntligen har man nått att titta på igen när det är fredagsmys! Heja heja heja er! <3

Reply
Monika

JAG DÖR ALEKS VAR SÅ SÖT NÄR DAVID PRATADE MED HONOM, ÅH NI ÄR SÅ SÖTA OMG.

Reply
Myhrans

åh klänningen är verkligen galet fin, du dansar runt i den i tv-rutan just nu och jag dör ty. Du är så himla vacker och duktig!

Reply
Agnes

Otroligt bra dans!! Så fin inlevelse, så fina rörelser! Du är enda anledningen till att jag tittar på Lets dance. Aldrig sett en säsong tidigare :)

Reply
Amanda

Åhh vad duktiga ni var!! Jag satt och log hela nummret, ska ringa och rösta som en galning nu. GO KALLENZA! <3

Reply
Sara

Hej Kenza! Du var SÅ duktig på dansgolvet ikväll. Jag trodde dansen skulle vara tråkig med tanke på namnet, men det var jättespännande. Jag tror du kan klara dig hela vägen till finalen. Du har min röst varje fredag!
Kramar

Reply
Linnea Ahti

WOOOOO!!!!
Satt och grät av glädje, applåderade med full styrka.
Så stolt jag är över dig.. :D

Reply
nina

Såg nyss er dansa! SÅ snygga och duktiga, man bara log ju :) och Aleks haha så söt! SJUKT bra jobbat!! Och nervositeten alltså, kan inte ens tänka mig. Jag är apnervös inför en redovisning för 100 personer tänk och göra det du gör, SÅ mycket cred till dig!!

Reply
Linda

Det känns som det inte spelar nån roll om man röstar eller inte, det känns som det redan är uppgjort. Tänker t.ex. på hur förhållandevis bra poäng vissa äldre manliga deltagare får, när det är hur tydligt som helst hur DÅLIGT de dansar, samma poäng som Kenza fick i första programmet fast hon tydligt var mycket bättre.

Kenzas svar: Jag är väldigt nöjd med mina poäng igår, men ja vi får inte glömma att det är ett tv-program. Det viktigaste är såklart ERA röster!! <3

Reply
linnea

Missade ju förra veckans lets dance. men idag sitter jag och myser i soffan och kikar på dig! du är super duktigt! du kommer komma långt! kör hårt!:)

Reply
Olivia

Du är verkligen så himla duktig! Röstar självklart på dig och hoppas att ni vinner <3

Reply
Lisa

DU ÄR SJUUUUUKT DUKTIG, KENZA!!!!!!!!!
Blir rörd när jag ser dig dansa <3

Heja Callinzaaaaa!!!! :D

Reply
Jenny

En journalist på Aftonbladet skrev att Aleks satt och skröt om hur lätt han raggade upp dig när ni träffades. Är han osäker och skrytsam på sig?

Kenzas svar: Hehe nej, om du tittar på programmet så ser du vad Aleks sa när programledaren pratade med honom. ;P

Reply
zassa

Åh du var så duktig idag Kenza! Du strålar genom tv-rutan och det syns att du har roligt. Det är så himla roligt att se dig göra detta, sitter bänkad framför tv:n på fredagar nu bara för att få en skymt av dig. Kör hårt tjejen!! Du är amazeballs deluxe! KRAM

Kenzas svar: Åh tack så mycket! <3

Reply
S

Var kan man köpa det guldiga huvudsmycket? PS. du är grym i let’s dance!

Kenzas svar: Det är från asos! Tack! :)

Reply
Alissa

Hey Kenza!

Wish you sooo much fun and luck tonight! <3 :)

I love your Blog!

You've inspired me to puplish my own blog :-) <3

Lots of love and hugz Alissa :-*

joliessa.blogspot.de

Reply
Katrine

Jeg bor i Norge, så jeg får dessverre ikke stemt på dere! Men håper dere går videre og masse lykke til! :-)

Reply
Martina

Jag måste bara fråga Kenza: vart kommer den nya göteborgskan ifrån?! I de senaste intervjuerna låter det verkligen som att du är från västkusten, haha. Lite kul, för tycker man alltid hört annars att du är stockholmare. :D Kram på dig!

Kenzas svar: Haha jag veeeet! Det är helt sjukt. Men det är så många göteborgare med i Let’s Dance (bla Calle) så jag börjar omedvetet prata som dem haha!

Reply
Lovisa

Ni var så himla bra röstade massor av gånger <3 kör på så kommer ni ta hem hela skiten! kram <3

Reply
Sara

Omg ni var så duktiga. Jag röstade flera gånger ä så glad att jag är ett fan av din blogg

Reply
Rebecca

Shit vad duktiga!! Du var snyggast av alla, tittar bara på let’s dace eftersom du är med!

Reply
linda

Kenza, du är så jävla duktig och cool och naturligt vacker! Har följt dig i alla år och det är så roooooligt att se dig på TV :) Såg att nån hade kommenterat din dialekt och jag la faktiskt också märke till det, sjukt att man blir så påverkad av hur andra pratar… Jag är likadan, har börjat prata jättekonstigt nu efter att jag börjat plugga pga många olika dialekter i klassen. IAF! KÄMPA PÅ BRUDEN! Du är värd att gå vidare! KRAM!

Reply
Zeenat

Alltså Kenza, du är skitgrym. Tro på dig själv så dansar du hem segern. Om inte är du lätt den vackraste kvinnan på denna jord!

Du har passar verkligen i allt men jag undrar, jag har kollat runt på asos överallt efter smycket. Skulle inte du kunna länka så man kan beställa hem det? Är totalt förälskad i den och desperat haha, den fick dig att se ut som en drottning. Det skulle verkligen göra min dag! kram <3

Reply
Amani

Du var jätteduktig och strålade verkligen på dansgolvet igår men jag har bara en fråga om Alex :) Var han seriös när han pratade med David igår? Det kändes som om han gjorde till sig eller drev när han pratade, han lät inte alls så som jag hade tänkt mig att han skulle låta.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*