• header

HEADPIECE

KenzaZouiten_headpiece-3

KenzaZouiten_headpiece-2

KenzaZouiten_headpiece-4

KenzaZouiten_headpiece-1

Jag fick många frågor om huvudsmycket jag bar under showen i fredags. Det kommer från Asos (River Island) men det är tyvärr slut! Hittade några liknande här.

God morgon förresten! Vi har precis haft måndagsmöte här på kontoret och nu ska jag jobba några timmar innan dagens dansträning. Jag har så himla ont i kroppen idag, vi började nämligen med lyft och andra tricks igår vilket vi inte gjort innan så nu jäklar har jag träningsvärk… ;P

// I got a lot of questions about the headpiece I wore during the show last week. It’s from Asos (River Island) but it’s sold out! I found some similar ones here. Good morning btw! We just had our Monday meeting here at the office and now I’m gonna work a couple of hours before today’s dance practice. My body hurts so much today, we started doing lifts and other tricks yesterday which we hadn’t done before so now my muscles are so sore… ;P

73 Comments

Anna

Så himla snyggt! Vill verkligen skaffa mig något liknande men känns typ som att man inte kommer kunna bära upp det! Man är ju inte Kenza liksom haha!

Reply
Maria

How somebody can be such beautiful!!? kenza Zouiten, you are a witch! Love you <3

Reply
Jasmina

Hej Kenza! Jag undrar om den blommiga Ivyrevel klänningen kommer ut i vår igen? Den du bar på midsommar? Kram :)<3

Reply
Jasmine

Kommer inte vita toppen “Tracy” in i storlek xxs :-(?? Vill så gärna ha den.

Reply
Claire

Ooh, that headpiece is beautiful! I’m on the look out for one like that as I’m going to a 1920s party soon and I think a headpiece would be the perfect accessory for my outfit!

Reply
Julia

Fatta vad tiggt du kommer vara när Let´s Dance är över! Bara fortsätta på gymmet så kommer du vara hur stark som helst! :)

Reply
Mikaela

Hjälp vilken tur att jag beställde därifrån igår innan du tipsade om huvudsmyckena där! Ska ha ett till min 25-årsfest och har inte hittat fina någon annanstans :P

Reply
Stina

Jag som har en tendens att kolla på makeupen först måste ändå säga att JÄKLAR så snyggt sminkad du var! Älskar läppfärgen! :)

Reply
DeMarkey- LiveYourDreams!

Vet inte varför andra tror att dom skulle passa i det när dom inte ens har dom dragen du har. Det är inte bara smycket som är fint utan dina drag som gör att det passar. Men men ja ja, man får väl se hur många småttingar kommer att springa omkring därute nu och försöka se ut som du. =) Lite roligt måste det va för dig i alla fall. =D

Reply
cajsa

Hej!

Jag är inne på din sida i dag för första gången då jag fick tips om att titta mig runt omkring på andras bloggar. Jag själv började att blogga i april förra året då min dotter som är självdestruktiv försökte att ta sitt liv för första gången på allvar.
Jag bloggar lika mycket för egen del ( för att skriva av mig ) som för att upplysa omvärlden om hur det är att leva i en familj där ens barn är självdestruktiv sedan flera år tillbaka. Jag vill också visa på vilken kamp det kan vara för att få en bra och god vård, likaså vill jag visa på vilken kamp det är i det här med att sluta skada sig. Titta gärna in om du har lust och följ vår familj. Det gör du här: http://cajsawarg.blogspot.se/ och bloggen heter självdestruktiv dotter

Reply
Clara

Hej Kenza! Måste bara säga hur mycket jag beundrar dig! Du har ett eget företag, Ivy Revel, Sen har du en sån himla bra blogg (som också är som ett jobb antar jag?) med jättebra uppdatering medan du samtidigt dansar för Let’s Dance! Här sitter jag och klagar över tre läxor, men så kollar jag in på din blogg och inser att jag absolut inte ska klaga. Du är så bra, har följt dig i så många år nu och ville bara säga hur fantastisk du är!!

KRAMKRAMKRAM CLARA

Reply
Fatma

Vacker! Kan inte du ha någon “fanträff” i Malmö någon gång? Vill träffa dig haha. :D Ha det bäst!

Reply
Sandra

Jag tycker du är snygg Kenza. Du inspirerar mig att gå ner i vikt. Men hade inte följt din blogg om det inte hade varit för de mer privata inläggen, där får man verkligen följa en stark tjej som tar världen med storm. Lycka till nästa fredag, jag tittar bara för att du är med Kenza. Love you! Kram!!!

Reply
Linnea Eriksson

Va fin! Love your outfit! Liknande headpiece finns på Happyturbans.com :)

Reply
Matilda

Hej Kenza! Jag håller på att leta efter en fin håruppsättning till min studentbal och undrar bara om inte du hade kunnat lägga ut någon bild på hur denna håruppsättning såg ut bakifrån?
Tack för en grymt inspirerande blogg och lycka till i Lets Dance!
/Matilda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*