• header

BLUE / WHITE / GOLD

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_st-2

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-2

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-5

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_st-4

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-4

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-1

KenzaZouiten_IvyRevel_blueshirt_l-3

Photos by Rami Hanna – hair & make up by Maria Mroxx – styling by myself

Shirt from IvyRevel (get it here, I’m wearing size S) // skirt from IvyRevel (I’m wearing size XS) // shoes here // YSL bag // bracelet from Zara

Älskar våra nya blusar! Jag ville ha en snygg med enkel V-ringad blus i kollektionen, så jag letade upp den perfekta blåa färgen och gjorde den ena blom-mönstrad och den andra enfärgad. Så himla fint tillsammans med vitt & guld!

// I love our new blouses! I wanted a stylish but simple V-neck blouse in this collection, so searched for this perfect blue color and made one of the blouses flower printed and the other one-colored. So pretty together with white & gold!

129 Comments

Joy Wagner

Älskar verkligen den blå färgen!
Hoppas du får en fin dag<3

kika gärna in hos mig om man är intresserad av vad som händer i huvudet på en frisör och fransextesionist på fritiden.
Delar med mig spännande tips och min svaghet för skönhetsingrepp.

Puss & Kram Take care

Reply
Isabelle

Jaaaa, jag älskar verkligen kombinationen blått, vitt och guld!! Så himla fräscht och classy ;)

Reply
Monica

hey ;) I’m wondering what do you do to moisturize your skin after getting so suntanned?

Reply
Ann-Sofie

Så jävla vacker du är kvinna, outfiten lika så! Blir ju helt mållös och tagen.
Jag vet ju att du har mycket nu med let’s dance och allt, men det vore verkligen hemskt roligt om du kunde göra en video där du plockar ihop en dagens outfit. Så får vi se lite hur du tänker och så angående valen och när du kombinerar dem :)

Reply
jill

hej kenza, jag undrade om dom skorna som modellen har på sig på ivyrevel, modellen som fotades med denna tröja, hon har på sig ett par koboltblåa klackar men i en annan modell än vad du har på dig på bilden. vart kommer dessa skor i från? dom är riktigt snygga

Reply
AB

Hej Kenza!

Jättefin outfit!
Jag undrar vad du brukar bära för storlek i kjolar i vanliga fall om dn hr vita IVYREVEL är i XS, dvs är kläderna stora i storleken eller små än vad de brukar vara i vanliga fall? Undrar mest då jag ibland bär XS och ibland S. Tror vi har samma storlek jag har samma kroppsbyggnad och storlek som dig. Men jag skulle vilja veta innan jag beställer kjolen för man kan inte returnera varor på IVYREVEL.

Och lycka till i Lets Dance! Du är grym!

Kram
Anastasija

Reply
Haidi

Love the outfit! So chic and you look stunning :)I love the combo of the colors: white with blue and gold details.

Reply
hamsa

asså seriöst kenza, kan man va snyggare? Du e såååå snygg, man kan INTE va snyggare en dig <3 ps. Älskar outfiten :*

Reply
Malin

Hej!

Den kjolen är så jäkla snygg! Har den i svart.. MEN min dragkejda går upp hela tiden! Ska de va så? Nej den är inte för liten, snarare nästan för stor.. Slapp i midjan och lagom när ja står och allt förutom då när ja ska sitta ner eller gå upp för en trappa ( ja du fattar ) så går den upp?

Är sugen på att köpa den vita också men vet inte om jag vågar nu eftersom min svarta är sån :/

Reply
Elin Johansson

Jag är fan kär i blått! Galet snyggt och förstås sjukt snyggt på dig! Lycka till med Let’s dance! Hinner aldrig se men håller tummarna :)

Reply
Viktoria

Hej!
Det är nog första gången jag kommenterar din blogg. Men jag har följt dig sen du började blogga i princip. Och det är länge ;P

Ville bara berätta att du är en av de få i bloggvärlden som jag anser vara en bra förebild. Inte bara för unga tjejer, utan för alla. Du har vettiga åsikter och vågar stå för dem, du är väldigt klok, modig, är sjukt rolig..du är verkligen en sjukt inspirerande människa!

Du har dina brister, precis som alla andra, men det viktiga är att kunna erkänna sina brister och det bevisar ju även att du inte är perfekt utan bara människa. Och trots allt det där jobbiga du gått igenom under din uppväxt och även nu på senare år, så har du ändå blivit så fruktansvärt framgångsrik och stark som människa..

Hatten av för dig, Kenza. Och fortsätt precis som du gör!

Reply
lollo

ääääälskar kjolen, riktigt härlig till sommaren och bruna ben! mina är som två mjukglassar nu haha så får se till att få lite färg…

Reply
sara

Hej Kenza!
Kolla in IvyRevel precis för att köpa din fina svarta kjol men ni hade bara den i vit?
Finns inte svarta kvar :'( ?
Kram

Reply
Eira

Åhhh, så snyggt!! Jag har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri bikini från todiefor, kika gärna in och var med! :D Kram!

Reply
Kaisa Andrén

Hej Kenza!
Jag är från Gävle och går andra året på gymnasiet, samhällsvetenskapliga programmet på Borgarskolan.

Jag och några fler tjejer har precis startat ett projekt vilket innebär att vi ska samla in leksaker och kläder (för bebisar – barn – tonåringar – vuxna – äldre – 0-100år – flickor som pojkar, kvinnor som män) till Migrationsverket här i Gävle. Vi har skrivit ett inlägg om det på Facebook vilket fått cirka 25 delningar samt ett inlägg på min blogg vilket vi delat på Twitter och därmed fått cirka 90 retweets hitintills. Det hela publicerades igår/imorse för att så många som möjligt i Gävle ska kunna få ta del av det och ha möjligheten att hjälpa till.

Anledningen till att jag kommenterar din blogg är för att jag tror, och hoppas, att du kan nå ut till så himla många i hela Sverige men även Gävle. Människorna som kommer till Migrationsverket är här för en nystart. De har en tom grund att stå på, de flesta med endast en resväska med några få plagg – vilket är anledningen till att vi samlar in kläder.

Vi har varit på Migrationsverket för ett studiebesök då vi särskilt la märke till det så kallade lekrummet. Ett kalt, slitet utrymme UTAN leksaker. Det var helt tomt vilket knäckte oss. Vi vill ge barnen en så bra start som möjligt till sitt nya liv i Sverige med fina, färgglada leksaker för att dem iallafall ska ha chansen till att försöka glömma det hemska som hänt dem och för att endast för en stund, få känna känslan av att vara just vad dem är, barn.

När vi samlat ihop kläder och prylar om cirka 7-8 veckor ska vi personligen lämna över leksaker till barnen som just då befinner sig på Migrationsverket. Vi ska även redovisa detta i tidningen, Gefle Dagblad, till slut.

Även om du inte skulle vilja dela det här genom ett inlägg i din blogg så kanske du har kläder som ligger någonstans som du kan skänka? Och kanske få dina vänner och din familj att hänga på. Det skulle betyda mycket för oss, men så otroligt mycket mer för flyktingarna som kommit till Gävle.

Tack för att du tog dig tiden att läsa detta, bara det betyder en massa.
Du kan kontakta mig via min mail: [email protected]
Eller telefon: 0768067033
Eventuellt genom en kommentar på min blogg: kaisas.blogg.se där även ett inlägg om detta finns.

Kram

Reply
Lisa

MEN SNÄLLA KENZA! LOCKARNA????!!!?

HUR FÅR DU DINA LOCKAR SÅÅÅÅÅ BRA?
För övrigt är du vacker likt en gudinna.
Love!

Reply
Sonal Madan

Love, Love, Love this look! You look amazing Kenza! I simply love the way you put the whole outfit together.

Thanks for superb post!

Sonal x

Reply
Sofia.L

Vill så gärna ha denna blåa skjortan i M. Har letat som en galning efter just en kornblå skjorta, såg denna och älskar den! Kommer den komma in i stl M igen?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*