• header

LATE NIGHT WORKOUT

hejhej-1

Känner mig stark! Eller inte, min kropp är helt mör nu.. Men jävlar vad kroppen får jobba!

Jag kom hem för en stund sedan efter att ha dansat några timmar. Det är måndag och koreografin är redan klar och tyyyyp memorerad. SÅ SKÖNT!! Ingen ångest-måndag som förra veckan haha. Däremot så har jag fortfarande ont i ryggmuskeln vid revbenen. När jag och Calle gjorde lyft igår så SKREK jag av smärta. Aleks masserade mig igårkväll och hittade precis den punkten som är helt öm och det blev bättre efter massagen. Ska tigga till mig lite massage nu och sedan sova. Imorgon har jag träning + filmning, möte, jobb & sedan intervju + foto med en tidning. Phu. Andas också.

// I got home a while ago after dancing a couple of hours. It’s Monday and the choreography is already done and aaaalmost memorized. FEELS GREAT!! No anxiety Monday like last week haha. But I still have pain in my dorsi muscle. When Calle and I did lifts yesterday the pain made me scream. Aleks gave me massage last night and find the spot that hurts and it got better after the massage. I’m gonna ask him to help me now again and then I have to sleep. Tomorrow I have dance practice + filming, meeting, work & then interview + photo with a magazine. Phu. Don’t forget to breathe.

100 Comments

Cajsa

Hahaha jag dör! Ser ut som att det är du som har svarta brallor och Valle som hänger med supersmå ben ;)

Reply
P

Haha! Jag kastade först ett öga på bilden och då såg det ut som benen med svarta byxor var dina (otroligt lååånga) ben och att Calle hängde lite märkligt framför dig! Så komiskt! Lycka till på fredag, du är jätteduktig!

Reply
L

Snälla kenza skulle inte kunna visa lite hur du brukar redigera dina bilder? Förstår att du kanske inte alltid redigera dina bilder likadant, men på ett ungefär? Spuerfin blogg, kram!! <3

Reply
Emelie

Haha jag ser bara bilden som att Calles ben är dina ben och att han typ flyger framför dig x)

Reply
DIANA

Åh kenza ma tror att du har jätte långa ben på denna bild om man typ kollar snabbt, menar inte nått illa, men roligt bil;)

Reply
Sisterholics

Your body is amazing! How do you manage to do something things and get it all done? Could you give some tips to stay organized? I love your blog!

Reply
Fanny

Är du inte rädd att “gå in i väggen” efter allt du är med om? Jag menar just nu kanske allting känns bra, men sen när allting lugnat ner sig. Är du inte rädd att du liksom ska “falla ihop”? Du har så mycket på gång hela tiden, glöm inte att andas fina fina du. <3 <3

Reply
Nora

Oooh, flexin those muscles!! Just wanted to wish you a happy day! I know you’re tired with dance practice, and a hectic life, but rememeber, it’s all worth it in the end. Success doesn’t come by itself ;) Lots of love <3

Reply
erko

så coolt, man tror att calles ben är dina ben hahaha eftersom du står så starkt med armarna också så tror man ännu mer att det är dina, snyyggt!

Reply
Hanna

HAHAHA!
Dina svarta short följer precis de svarta linjerna på kalles byxor först när jag tittade snabbt trodde jag att det var dina ben som gick ned till golvet, och att det var kalles ben som hänge fram.
Om man tittar på bilden så tror jag att man kan förstå vad jag menar. Såg jätteroligt ut!

Reply
Ellen

Hur mycket äter du typ på en dag nu när du tränar?? Du borde äta JÄTTEMYCKET för att inte gå ner i vikt.. Kan du inte visa i ett inlägg typ dagens matintag?? :D du är bäst Kenza!!! Ringde på dig 10 ggr första gången, andra 5 och förra gången röstade jag 8 ggr på dig!! Kraaaam

Reply
Ida

Hur mycket äter du typ på en dag nu när du tränar?? Du borde äta JÄTTEMYCKET för att inte gå ner i vikt.. Kan du inte visa i ett inlägg typ dagens matintag?? :D du är bäst Kenza!!! Ringde på dig 10 ggr första gången, andra 5 och förra gången röstade jag 8 ggr på dig!! Kraaaam

Reply
Lina

hahaha, det ser ut som att din höft & Calles ben sitter ihop med varandra. Du = jätte.

Reply
josefine

hahaha alltså,tänkte först wtf. Dina ben ser ut som de långa som står, och hans ben ser ut som benen runt om “dina”

Reply
Josefine

hahaha det ser nästan ut som att det är du som står och calle som klänger sig fast på dig! ;) men fan va bra du jobbar kenza, you go girl!

Reply
Anya

Alltså denna bilden ser så skum ut hehe, Clles ben ser ut som dina och dina ben ser ut som Calles. Detta resulterar i att du ser ut som en jätte och Calle en liten dvärg :P

Reply
Ida.A

Bara jag som tycker att det ser lite ut som att det är dina ben är hans och hans är dina? ;)

Reply
madeleine

Haha, bilden ser rolig ut om man tittar på ett sätt så att Calles ben ser ut som dina och tvärsom ;)

Reply
Sandra

Det finns en väldigt duktig massör nära Rådmansgatan,hon är grym på att massera och fixa skador, hade sjukt ont i ryggen nere vid svanskotan men efter att hon masserade mig försvann det.

TEL: 0709720998

massagefriskvård.se

Reply
Kajsa

hhahahah det ser ut som att Calles ben är dina ben och tvärtom!!! ps. Lycka till på fredag<3

Reply
Hanna

Haha åh sån mindfuck! Jag såg Calles ben som dina och ba “What?? Är dom där bara benen Calles???” Sen såg jag hur det egentligen var. Lite roligt!

Reply
My

haha, ser ut om du har Calles ben och han hänger runt dig på något konstigt sätt :D

Reply
Maria

haha åh va kul!! Det här är ju en typiskt mindfuck då det ser ut som att Calles ben är dina! xD

Reply
Fia

Haha, var det bara jag som tolkade bilden fel först? Såg ut om att du hade väldigt långa ben och att Calle hängde under dina ben..

Reply
Tilda & Josephine

haha jag och min kompis fick ett gott skratt utav den här bilden. Först trodde vi att dina ben var Calles och att han hängde runt dig med sina ben, titta efter så ser du haha! Synvillor :)

Reply
Anna

Tycker det är trist att det är så dåligt med nya blogginlägg. Förståeligt dock med allt dansande, men tycker bara det är tråkigt. Hoppas du vinner Let’s dance, håller på dig!

Reply
Joy Wagner

kämpa påååå…

Just nu har jag en tävling på min blogg..
Du kan vinna fina hårprodukter av mig som frisör, en ledtråd är att dom är av märket swarzkopf.

Super kul om man vill delta.

Reply
julia

Hahahaha jag trodde att det var Calle som satt på dig! Tog mig ett tag att lista ut hur det egentligen låg till…. Iallafall så är jag taggad till fredag ;) ha det bra nu❤️

Reply
Maya

Det ser ut som om Calles ben är dina o han typ kringlat sig runt dig på nått sätt hahahaha dör

Reply
emilia

Haha, vad roligt! Såg ut som att Calles ben var dina (först när jag tittade fort) så du såg ut som en jätte lång biff och att han hade sina bara ben runt dig på något vis, hihi. Lite kul! Förresten, ni är grymt duktiga i let’s dance, verkligen favoritparet! Dessutom är du ju så himla snygg!!

Reply
Linnéa

Du är suuuperduktig! Ser ut som att Calles ben är dina och han hänger runt din höft, nu när jag såg det skrattade jag ihjäl mig, hahaha ;-)
Kör hårt!

Reply
Johanna

Jag kan bara titta på den här bilden och se det som att Calles ben är dina ben. Haha <3

Reply
Sanna

kämpa tjejen ! =)
Men va noga med att ta hand om din kropp och lyssna på den när du börjar få ont, den utsätts ju för sjukt mycket tryck nu när ni tränar så hårt. Hoppas allt går bra !!

Reply
Stephanie

Haha först såg det ut som att du stod upp och Calle krälade runt din kropp i små vita ankelsockor… ;)

Reply
Emma

Det ser ut som hans ben är dina och han flyger framför dig som en liten boll haha!!!

Reply
Michelle - mamma till Leona

Så roligt att se er dansa. Hoppas du tar hem det här, du är såå duktig :)

Reply
Annika

HAHAHAH ! On this photo it seemed like you were the one on the floor and Calle was the one hanging on you! I was wondering for a while how come you became so strong!!!

Reply
eelin

Jag har en fråga: skulle du inte kunna fota alla dina tatueringar och lägga ut och skriva förklaring till varför du just valde det motivet, när du gjorde dem osv. skulle varit superkul att veta, hihi :)
Läser din blogg dagligen och tycker du är riktigt fin och älskar din stil, kram <3

Reply
Anonym

det ser ut som att du har jättelånga ben och att calle är den barbenta HAHAHAHAHAHAHAHAHAH go callenza!

Reply
Linnea

Det tog mig hur lång tid som helst att fatta hur den bilden var! Det ser ut som att det är du som står med svarta byxor och Calle som har dina ben! :D haha #mindblown

Reply
Lou

Ahahaha är det bara jag som tänker på att Calles ben ser ut som dina och tvärt om. Awesome!Duktiga ni!

Reply
Amandha

Haha! Ser ut som att Calle har dina ben och att du har hans ben ;)
PUSS o KRAM

Reply
Klara

hahaha ser ut som att det är du som har långa svarta ben och att calle hänger på dig och lyckats svänga benen runt dig eller att han hopppar

Reply
th

Hahhaha oh gud. Om man kollar på bilden en stund och byter ut att dina ben är calles, och calles ben är dina…. så blir bilden bra mycket vacker. Vad femenin och liten calle plötsligt blev ;)

Reply
ellan

hahaha när jag först kollade snabbt på bilden såg det ut som att calles ben var dina och att du var superlång som en jätte :D

Reply
Fanny

Haha! Det ser ju nästan ut som att du står upp och Calle hänger på dig, det tog en stund innan jag fatta att de var tvärtom hahaha!

Reply
Kiia

Woah nice biceps!! Greetings, and good luck to Let’s Dance from Finland!:)
Kiia, bykiiu.blogspot.fi

Reply
Anna

Hahahhaha!! Det ser ut som om Calles ben är dina ben och dina ben är Calles :P:P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*