• header

THURSDAY

20140320-163658.jpg

Jasmine & jag förra fredagen ♥

Då var det nästan fredag igen och jag ligger på soffan med ryggont. :( Vi fick avbryta träningen tidigare för att ryggen/revbenen började göra ont igen, skrek som en stucken gris i lyftet där jag gör en bakåtvolt runt Calles arm. Vet inte hur det ska gå imorgon, ska träffa kiropraktor och så får vi hoppas att det känns bättre. Jag har varit så jävla orolig hela dagen över morgondagens liveshow, men nu kan jag inte göra något annat än att tänka “det går som det går”. Jag hoppas vi lyckas leverera en rolig show iallafall!

Nu har jag lite bikiniprover att jobba med här och sedan ska jag iväg och få spraytan av bästa Stockholm Beauty. Ska ha på mig en knallgul liten volangklänning imorgon så en bränna till det vore fint. :)

// It’s almost Friday again and I’m on the couch with back pain. We had to quit practice a bit earlier today because my back/ribs started to hurt again, I squealed like a stuck pig in the lift where I do a back flip around Calles arm. I don’t know how we will do this tomorrow, I’m gonna meet with a chiropractor and hopefully it will get better. I’ve been so worried all day about tomorrow’s live show, but now I can’t think anything else but “what happens happens”. I hope we will be able to give you a fun show anyway! I’ve got some bikini samples to work with now and then I’m gonna go and get a spraytan. I’m gonan wear a yellow little dress tomorrow so a tan would be nice.

24 Comments

Simon Kachoa

Du är grym, och en riktig kämpe! Jag är helt övertygad om att du kommer leverera det bästa numret av alla imorn. Krya så Ses imorn

Reply
Sofi

Hej Kenza!:) Vill bara säga att du är såå duktig på Let´s Dance!:) Hejar på dig för du är min största idol:) hoppar att du mår bättre sen!:)

Reply
Sanna

hoppas verkligen att det går över och att du inte har så fruktansvärt ont i morgon och kan dansa som du vill. Ska hejja på dig !!
Du är enda andledningen till att jag kollar varje fredag =)

Reply
Ellen

Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart och att det går bra imorgon, men det är jag säker på att det gör :)

Reply
K

Kör hårt tjejen! Tänk positivt, det kommer gå och tänk på alla nära och kära och läsare/fans som diggar och hejjar på dej! Du är grym, le och gå all in!
Kram

Reply
Cornelia

Neej, vad trist! Ska hålla tummarna för att det går bra. Jag har aldrig sett Let’s Dance tidiagare säsonger. Jag har liksom känt att det är mer för medelåldersmänniskor, men så spännande att se när du är med ju! Så du måste ju gå vidare så att jag kan fortsätta se utan att skämmas :D

Reply
Sun

I am just curious, what is wrong with your own skin tone? that you always are getting a tan
I think yuo will look amazing without a tan , you’re beautiful.

Hope you get well soon,I wish all the best to you and calle in the show ;D

Reply
Sun

I am just curious what is wrong with your own skin tone? that you always are getting a tan
I think you will look amazing without a tan , you’re beautiful.

Hope you get well soon,I wish all the best to you and calle in the show ;D

Reply
steph

Hej Kenza,
jobbigt med ryggontet! Om det inte blir bättre hos kiropraktorn så tycker jag du ska testa gå till en osteopat. Osteopati är en behandlingsform inom alternativmedicin. Man ser på människan i helhet, alltså både kroppen och psyket.
Jag var till en osteopat vid namn Hans Ericson här i Sthlm för ca 10 år sedan för min skolios (som jag idag är opererad för). När jag gick ifrån honom efter slutet av våra behandlingar så var min ryggrad så gott som rak, inte krökt ca 45 grader som den då vanligtvis var. Hans är en magiker när det kommer till det han gör. Snälla Kenza, gå till honom! Han håller till på söder, gå in på http://www.aaa-klinikerna.se för mer info. En annan som jag hört också ska vara bra är Sean Pinto, men dit har jag inte gått själv. Han finns iaf på östermalm, gå in på http://www.pintoandco.se för att läsa mer om honom :)
Lycka till i morgon Kenza! Kram

Reply
J.

Håller tummarna för dig, är säker på att du kommer äga scenen vilket som!

Lycka till nu <3

Reply
Aaron

Like the Doris Day song ‘que sera sera’ whatever will be, will be. Hope you feel fine and enjoy the day sweet Kenza,
hug!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*