• header

V

KenzaZouiten_IvyRevel_tisha-1

KenzaZouiten_IvyRevel_tisha_l-1

KenzaZouiten_IvyRevel_tisha-3

KenzaZouiten_IvyRevel_tisha_l-2

Photos by Rami Hanna – Hair & make up by Maria Mroxx

T-shirt from IvyRevel // dungaree here // shoes from Jennie-Ellen // Prada sunglasses // bracelet from Zara

Våra populära V-shirts är tillbaka i både vitt och grått! Jag bär storlek xs.
Our popular V-shirts are back in both white and grey! I’m wearing sise xs.

90 Comments

Signe

Hej! Har du sett att Veromoda nu har en T-shirt i vitt med ett stort svart V på? Väldigt lik din. Såg inte den på hemsidan, men den finns i butikerna.

Reply
Gianna

stunning photos…but it also makes me sad…to see how good and even more important healthy you looked there and how exhaust you look now these days :( it makes me so sad what you do to yourself…you got soo soo thin (i mean you aaalways was a thin girl and probably will always be but now it looks so unhealthy)

Reply
Cecilia

Jäklar vilka benmuskler! Supersnyggt! Fin kontrast av den vackra pitoreska staden och din tuffa outfit :)

Reply
Javel.

Kan vara (en av) den snyggaste outfit du någonsin haft. Och jag har följt dig LÄNGE.

Reply
Linn Löfholm

Åh vad snyggt!
– Skulle inte du kunna tipsa om snygga och bekväma klackar för nybörjare? Är 16år och ska på både bal och ta examen i vår, och då vill jag gärna kunna gå i ett par snygg,snygga klackar!
Kram linn!

Reply
Jimmy

Yes!
Som jag har väntat på att de ska komma in på lager.
Så nu ska beställa en av varje!

Reply
Sara

Jag har älskat att läsa din blogg i flera år men numera har den blivit jätte tråkig. Jag förstår att du är upptagen med Let’s dance men varje gång du ska posta någon dagens-outfut är det bara Ivy-revel

Reply
Jossan

Nu kanske jag är efterbliven…MEN är dessa bilder tagna för typ längre sen eller utomlands?? Det är väl inte shortsväder i Sverige än? Eller är det värsta värmeböljan?? Jag sitter i Aussie på andra sidan jorden så jag har iof inte en blekaste aning om väderläget i kära Svedala ;) Har bara reagerat på flera gånger att du är så sommarklädd så jäkla tidigt på året, haha :D

Reply
Ivyrevel/Studentklänning??

HEJ. Nu är det så att jag helt enkelt fastnat för er “Downey” klänning förra året, och då jag blir student nu i våras kan jag inte släppa klänningen (du vet känslan när man hittar nåt o jämför precis allt med det). Så jag har egentligen två frågor:
1.Finns Downey-klänningen att få nånstans? En storlek S som har blivit kvar i lagret?
2. Kommer ni lansera klänningar på Ivyrevel nu till våras/sommaren som kanske skulle passa för studenten? Otroligt tacksam för svar!
Lycka till i Let’s Dance och allt gott i fortsättningen:)

Reply
Fanny

Gud vilken snygg matchning! Jag skulle dock se ut som en arbetspiga i de kläderna och inte en snygg modeikon. Hahha.

Hur känns det nu att använda så små klänningar på Let’s Dance? Kommer ihåg att du tyckte att det var lite väl att ha korta klänningar inför svenska folket. Känns det bättre? Ändrade du något? Har du rätt att ändra din klänning om du inte skulle känna dig bekväm?

Reply
Emmy

Haha jag drömde om dig inatt! Tycker det är så sjukt att man kan drömma om någon man aldrig träffat förut.

Iallafall, Let’s dance var på turné i Skåne där jag bor, och i samma stad också för den delen. Så jag gick bakom och var bara tvungen att önska dig lycka till och fråga om jag kunde få en bild med dig. Vilket jag givetvis fick! Men du var inte fixad eller nånting inför tävlingen, du hade bara en vanlig tshirt och ett par joggingbyxor med nedsläppt okammat hår :D Så man inte är van att se dig precis! Sen tyckte du jag var jätterolig och ville att jag skulle följa med på turnén och ansvara för bilder och sånt från Let’s dance.
Vi blev riktigt bra vänner, och jag är bara nitton år, men vi klickade som fan, vilket var riktigt roligt haha. Sen försökte massa folk förstöra vår vänskap genom att lura dig att jag försökte sno din plats i Let’s dance (what?!) och sånt.
Hahha det var jättekonstigt. Men det var en rolig dröm! :D

Lycka till ikväll, är säker på att ni går vidare, det gjorde ni i min dröm nämligen :D

Reply
Nissa

Är det bara jag eller verkar Calle ha en crush på dig? Haha nej men sättet han kollar på dig liksom..

Reply
Simone

Hej Kenza.
Jag har en sak som jag funderat på. Vart tar du dessa bilder? På vissa ser det ju ut som det inte är i Sverige..

Reply
Leta

You’re very beautiful and I like your style. I love your charm, girl!
I wish you all the best for a dancing contest!

I’m interior designer, photo model, dancer, performer. Check out my new fashion blog http://www.letucc.blogspot.de Great and big things are coming!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*