• header

NEWSPAPER

20140321-144150.jpg

Jag gjorde en längre intervju med Expressen här om dagen och den finns i dagens tidning. Ni kan även läsa den här!

51 Comments

Dixi Wonderland

Du är så värd allt bra som kommer i din väg. Har sett upp till dig i så många år och din framgång ger mig sådant driv och din fina personlighet får mig att vilja bli en bättre person. Hoppas så att jag en dag kommer kunna få säga detta till dig personligen! Kick some ass tonight! :D

Reply
Cecilia

Lika intressant att läsa om dig som alltid! :) Han som skrivit artikeln borde dock fundera över sitt sätt att skriva, meningarna var alldeles för korta och därför kändes hela intervjun väldigt hackig..

Reply
Sarah

Alltså, jag blev nästan lite tårögd när du rakt ut sade att du är feminist i intervjun. Det är så viktigt att folk förstår att det faktiskt är något bra, och är det någon som kan påverka unga så är det du. Kram!

Reply
Johanna

Du är en fantastisk förebild på så många olika sätt!! Att du står upp för feminism och alla unga tjejer är helt obeskrivligt tungt! HejA! <3

Reply
Niima Melusi+Boa

just read it!it was really amzing to read. Fell like I know you :D You should definently do posts like those here and maybe also an advice post for bloggers :D I think many would like that
Best regards,
niima boa

Reply
Kim

Men alltså hur BÄST är du! Underbara människa. Om du förstod hur mycket det betyder att du rakryggat kallar dig feminist och dessutom är en röd röst i den i övrigt blåa bloggvärlden. Det betyder så mycket för unga tjejer med vettiga förebilder. Du är grym!!

Reply
S.m

Som socionom på snart 26 år ( inte bara socionom utan som kvinna/tjej/människa osv) blir jag så otroligt stolt över vem du är, vad du gått igenom men ändå stärkts av, hur du inte låter media, pengar eller kändisskapets ytligheter ta över. Jag vet inte själv
Hur jag hade reagerat eller hanterat ett liv i kändisskap eller med en övre medelklass-lön på kontot. Tycker bara det är så jävla coolt med jordnära människor som tänker på andra, som är företagsammare ändå är positiva till skatt ( och att ge tillbaka till folket ) i ett numera individualiserat samhälle där “survival of the fittest” är det enda som gäller.
Jag vet hur stockholmskretsarna funkar och det ösar ytligheter och vem som känner vem, hets på senaste uppdateringarna inom ALLT, vem Som har på sig vad. Får fan magsår. Heja dig som kan stå emot det.
Fan va grym du är tjejen. Håll huvudet högt och lita på dig själv.

Reply
Ida

Asså Kenza!!!!! Du är så underbar! Du som modeikon skulle lika gärna kunna röka dina cigg och visa vilken partypingla du är. Det är så imponerande att du tar det till en högre nivå där du faktiskt har möjlighet att påverka andra. Vilken förebild! You go girl. Visa dina moves på dansgolvet ikväll! Jag är bänkad framför TVn

Reply
Sara

Du är så himla cool Kenza! En fantastisk förebild på alla sätt och vis! Ett hjärta av guld verkar du ha :)
Sköt om dig.

Reply
H.

Kenza, du är så jävla fucking BRA! Jag blev alldeles tårögd av att läsa din intervju, inte minst på grund av vad du gått igenom och vilken väg du behövt ta dig igenom för att komma till vart du är idag. Men även för vilken ställning du väljer att ta i samhället. En ställning jag tyvärr inte kan se många vuxna i min närhet ta. Även fast jag inte känner dig, även fast jag endast får se det du väljer att jag ska se genom din blogg, så är du en otrolig inspiration. Kenza, du är min symbol för hopp. Jag vill och hoppas att du får ett så jäkla grymt liv. Ta hand om dig och tack så jävla mycket <3

/H

Reply
Madeleine

Det är fint av dig Kenza att du öppnat upp dig mer igen om din jättetråkiga bakgrund. Du är verkligen så himla fin. Alltså en stor eloge till dig. Men allvarligt… Vad är det för en skit-amatör-journalist som intervjuat dig egentligen? Jag hade blivit väldigt irriterad. Han är verkligen ingen seriös snubbe hahaha!!

Lycka till i fortsättningen på Let’s Dance, du är skitsnygg på dansgolvet!! :)

Reply
nina

Spännande att läsa verkligen! Starkt att berätta om familjesituationer. Förstår det här med psykologgrejen, man vill bara släppa allt! Vet hur det känns, inte av samma anledningar som dig men av annat som också rör familjen. För mig hjälper det att bara prata och vara öppen om det. Du är stark Kenza och bra jobbat i lets dance ni var grymma som vanligt. Åh och måste lägga till att jag älskar att du är röd!! Kram :)

Reply
Filippa

Kan vi bara ta en sekund och tacka Gud för vettiga och fina människor som du??? Kram, du är grym

Reply
AO

Du är så jävla duktig!
Jag har inte följt din blogg men har sett dig i lets dance och andra sammanhang och måste säga att du verkligen är så stark och grym och bra!!!!! Att du vågar analysera dig själv och dina problem i tv är jättemodigt och jag känner verkligen igen mig i dig. Min uppväxt liknar på många sett din. Jag har också tagit mig framåt och fått min revansch, även om det skett på helt andra sätt än för dig. Det som glädjer mig är att du fortfarande (trots framgången och alla miljoner) minns vad som är viktigt och har fötterna på jorden men ändå inte är rädd för att vara stolt över dig själv och dina framgångar. Du förtjänar dina framgångar och jag blir så glad av se starka tjejer som dig! Heja på :)

Reply
Anna

Skrivit det innan och skriver det igen: du verkar vara en fantastisk människa och älskar att du går ut i media och kallar dig för feminist! Alla tummar upp!

Reply
Sophie

Kenza jag blir så himla glad och stolt när du gör uttalande om att du är feminist!! Jag tycker alla borde kalla sig feminister 2014. Jag tror att när du gör sådana här uttalanden så kommer allt fler våga börja kalla sig feminister och intressera sig för hur det faktiskt ser ut i Sverige idag. Massa kramar!

Reply
Rebecka

Gud vilken underbar människa du är! Helt ärligt! En inspirationskälla:) önskar dig ett underbart liv. Många kramar

Reply
Hilda

Att du är feminist ❤️❤️❤️ Kan du inte skriva ett lite längre inlägg om hur du tänker, trot det skulle uppskattas och vara inspirerande för många!!

Reply
Madde

Ååh fantastiska Kenza<3 asnice att du vågar vara både röd och feminist när det är så anti allmänt, jätteinspirerande!

Reply
Petra

Hej, titta gärna in på min blogg där jag skrev ett inlägg om just precis denna artikeln!:)
Även om du inte gör det så vill jag bara säga: Hatten av till dig, som går ut och öppet berättar om att du var en tjej som inte hade några drömmar men lyckades ändå och ger tro till andra ungdomar att alla kan lyckas, det är upp till en själv, men alla kan om de vill!:)
Petra

Reply
T

Åh Kenza, jag vill bara ge dig en kram och säga “du gjorde det”. För du gjorde det som ingen trodde du skulle klara. Du är modig och stark. Önskar dig all lycka i framtiden.

Jag har en fråga som du kanske vill ta med i nästa Q/A? Den är superlöjlig, men har du och Alex pratat om att gifta er? (: Kan verkligen se dig i en Anna Campbell bröllopsklänning (googla!!)

Reply
Johanna Carlsson

Du är en stark individ Kenza, otroligt stark. Din historia är inspirerande. Alla bör se upp till dig.

Reply
Linda

Intressant artikel om dig! Du har verkligen jobbat hårt, nått framgång och har ändå kvar fötterna på jorden. Skulle fler officiella människor vara som dig hade nog idealen varit mer mänskliga. Fortsätt med det du gör Kenza, och våga säga nej om det blir för mycket! Kram <3

Reply
Katrine

Jeg leste igjennom hele intervjuet og jeg syns du er så sterk, Kenza! Det sies at de som er mobbeoffer vil være de som oppnår mest her i livet og du har virkelig kommet langt i livet! Du har opplevd så mye negativt, så du skal være stolt av deg selv Kenza! <3

Reply
Alma!❤️

Väldigt intressant att läsa om
Men man blev ju lite tårögd… Så hemskt det var då, men du kämpar och är så sjukt duktig!! Du dansar som ett proffs och du är alltid så glad i Tv❤️

Reply
Henriette

Elsker å lese/se på intervjuer med deg Kenza, du virker som verdens herligste person! Kan du ikke legge ut flere video oppdateringer/spørsmålsrunder? Det er så trivlig å se hvor “normal” og sjarmerende du er :) Veldig inrpirerende!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*