• header

TEAM CALLENZA

20140321-214928.jpg

20140321-214937.jpg

Jag har aldrig haft såhär kul!!!! Men nu behöver vi era röster för att ta oss vidare till nästa vecka. För att rösta på oss ringer ni 099-414 03 eller smsa KENZA till 72400. Tusen tack från mig och Calle!! :)

60 Comments

Michelle Lindh

Ditt hår var verkligen skitsnyggt!!
Ser endast på Let’s Dance pga dig, har aldrig kollat innan haha! :) Du är skitduktig! Tänker varenda gång att nu jäklar måste det bli höga poäng!

Du kommer ta dig långt, det VET jag! :)

Reply
Karolina

what i dont understand is…one day before you say how much everything hurts and bla bla and now everything is suddenly fine…do you only want pitifulness????? so everybody is worried and all that and i case something goes wrong that you have an excuse that it was because of your hurting back????
you are such a dramaqueen

Reply
Amanda forrberg

Aldrig att man röstar på dig! Hur tänkte du när du valde klänningen? Gör du redan reklam för påsken? Dvärgkanin.

Reply
Keiibum

Du var så himla duktig idag! Syns verkligen att du har blivit bättre, och gud vad du var fin i den knallgula klänningen <3

Reply
Carro

Oj oj oj oj! Måste bli bättre på att rösta på dig. Heja dig!
Vad nervös jag var när du blev de 2 som stog där. :O
Stor fet kram!

Reply
Emmy

Sååå glad över att du gick vidare!!! Du var verkligen värd att gå vidare!! DU ÄR SÅ DUKTIG GLÖM INTE DET!!

Reply
Monika

Du säljer vanliga gråa tishor med ett fult V för 299:- ? Är det exklusiv bomull? Du personifierar girighetens fula tryne

Reply
Moa Nyblad

Åh, gud Kenza. Du är stjärnan på golvet. Jag höll på att tappa andan när det var du och Glenn som stod kvar på slutet. Jag var helt 100 på att det var du som skulle gå vidare men självklart har Glenn också utvecklats super mycket. Du gjorde ett kanon jobb i denna dans i kväll. Om du fortsätter så här så tror jag lugnt att det kommer gå långt! Bra jobbat Kenza.

Reply
Matilda

Du var sååå duktig, riktigt snyggt dansat! Röstade två gånger, skönt att du gick vidare!! Du behöver aldrig oroa dig om att det ser löjligt ut för du vet verkligen hur man rör på kroppen, grymt jobbat!

Reply
Elin

Du är en fantastisk kvinna och inte minst en fantastisk dansare på dessa typer av dessa danser!! Finns ingen jag skulle unna en vinst mer än dig, stort lycka till! ( sen tråkigt att vissa TV4 profiler får mer poäng än vad de förtjänar )

Reply
Bella ❤️

Kenza du var lugnt Bäst ikväll! Du var så glad och söt och du bara flög fram på dansgolvet! Det är helt sjukt att du höll på att åka ut!! Men tro inte att du är dålig för det, för du är bäst. Det är bara så många unga som läser din blogg och många av oss kollar antingen inte på lets dance eller så har vi inte råd att ringa in! Jag kan lova dig att vore det gratis hade du vunnit direkt. Du är bäst kenza och inget dansprogram kan avgöra det! Skit bra på att dansa också! Kramar bästa du

Reply
johanna

Du var såååå duktig!! såg er dans efter programmet, missade tyvärr direktsändningen men oj vad jag är imponerad av dig! Du går från klarhet till klarhet!! you go girl!!

Reply
sandy

FINA FINA FINA duktiga du. Åh vad din glädje sken igenom tv-rutan. Hoppas bara att ryggen blir bättre tills nästa veckan. :) (Ditt hår är så fint med lite ljus i sig, som det blev på bilden. Hade varit jättefint om du färgat det med ljusare toner igen)

Reply
Nina

Jag blev så chockad när ni var bland de två sista. Du var så grym! Jag hoppas du vinner hela tjotaballongen! :D

Reply
Emelie

DU är så jävla bra! Inte bara på att dansa, utan för att jag har läst din blogg sedan du började blogga. Precis som många andra. Det jag kände idag, det var att jag har aldrig gett dig en kommentar innan. Jag har ju tänk att det gör ju så många andra ändå, så vad gör det om jag skriver något? Nu kom jag på idag när jag ringde och röstade två gånger på din fantastiska dans, att om alla tänker som mig. Och har tänkt i flera år angående att min kommentar på bloggen inte gör någon skillnad, likaväl är det så med de personerna som älskar dig men inte röstar. JUST för tanken är: Ähh, det gör så många andra. Så nu skriver jag idag min första kommentar. Vill även påpeka att din intervju med expressen var fantastisk, jag har alltid sett dig som röd. För jag har känt i alla år att du är en person som vet att hjärtat sitter på vänster sida. Så är det för mig med. Du är så jävla ball, och trots att jag är 22 år så sitter jag och ser upp till dig varje dag. Inte alla som lyckas ge en 22 åring en sådan inspiration. Fortsätt som du är och skit i alla idioter som skriver negativt. Avundsjuka kallar jag det! Puss och kram Emelie

Reply
Tanni

Skall på studentbal snart och letar efter en classic men lite unik balklänning i navy, champagne eller peachfärg utan massa strass och diamonds. Skulle du kunna göra ett inlägg med det? Letat som en galning!

Reply
emma

du var duktig igår. det är rolig att titta på när du dansade. hoppas att du o calle kommer att gå långt hur som helst

Reply
Katja

Du var verkligen superduktig Kenza!! Är bänkad framför let’s dance varje vecka för att du är med! Hoppas att du vinner, för det är du värd!

Reply
Sofie

Du var en av de bästa igår! Du var sjukt duktig!! Antar att det gick bra hos kiropraktorn, man såg inte ett spår av att du skulle ha problem med ryggen! Så sjukt imponerad av dig och vilken förebild och inspiration du är!! Min lillasyster började gråta när hon såg att du var en av de sista kvar! Om du hade åkt ut hade det varit skandal!

Reply
ronja

Du är så himla duktig Kenza! Vill fortsätta se dig i Let’s dance varje vecka! Jobba på, kraam :))

Reply
Ti

Såsåsåsåsåsåså duktiga var ni igår kväll. Blev suuper nervös när ni stod kvar nästsist på trappan. Tur att ni är kvar, tror att ni kommer gå långt. Se bara till att slappna av och gör ditt bästa. SÅ duktiga, hälsa Calle!

Reply
Anna

SÅ KNÄPPT att ni var kvar till sist för ni var så himla bra! Haha fick typ ont i magen när ni stod på trappan!

Reply
Fanny

Så jäkla trist att jag missade alltihop igår, Tv4play låg nere. JÄVLA SKIT! Haha, men jag vet ju att ni gick vidare iallafall. GRATTIS <3

Reply
Mathilda

ÅÅH vad bra du var igår!! Helt sjukt hur duktig du är på att dansa. Och hur underbart fin du är! Såå kul att du gick vidare. Hoppas att du vinner!! Många kramar :)

Reply
emilia

Hur kändes det att stå näst sist kvar med Glenn? Vad var liksom dina tankar just då? Hur kände du dig?
Du kommer verkligen ta dig till final, du är grym!

Reply
Louise

Ni är så galet snygga ! Det var verkligen nagelbitande igår i elimineringen. Hejar på team callenza ! Gå och vinn nu <3

Reply
Elly

Tyckte du var så grym!!!! Irving verkar vara stenhård mot dig o inte alls rättvis i sin bedömning. Känns som varje år väljer han ut några som han inte gillar automatiskt. Tråkigt tycker jag för du ägde dansgolvet! Tyckte även min son

Reply
Lea

Vackra Kenza! Jag måste fråga hur håret är stylat på dig under kvällens program? Det är så vackert. Är det vanlig locktång med klämma/utan eller gjort med plattång? Ser så sjukt fint ut!
Kram

Reply
Olivia

Du var SÅ bra!! Jag kan inte förstå varför du inte får bättre poäng än vad juryn ger, du var bättre än benjamin (och alla de andra haha)!
Hejar på dig till 100%
Kram <3

Reply
sarah

Nicht böse gemeint, aber du bist irgendwie peinlich mit deinem Gesichtsausdruck.Warum kannst du nicht normal aussehen?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*