• header

MORE PHOTOS

vecka4_salsa-9

vecka4_salsa-5

vecka4_salsa-10

vecka4_salsa-12

vecka4_salsa-4

vecka4_salsa-3

vecka4_salsa-1

vecka4_salsa-8

vecka4_salsa-2

vecka4_salsa-7

Photos by Annika Berglund/Tv4 Let’s Dance + aftonbladet.se

51 Comments

Hanna

Gud vad duktig du är! Du blir bara bättre och bättre för varje vecka, heja Kenza och Calle :-)

Reply
sandra

hahah, alltså på den första bilden, fruktansvärt kul att hon längst till höger inte har något huvud?! hahaha, hur sjutton hände det ;) :D

Reply
Sanna

underbara Bilder !!
Ni är så jävla duktiga tillsammans och bjuder på en bra show, hålla tummarna för att du vinner allt ! =)

Reply
uuno

Oh dear, you guys are definitely the most best looking couple in that competition :D Well done!

Reply
hanna

Så jäkla duktiga/snygga/osv! Ni verkar ha så kul på dansgolvet så man på något sätt hänger med och har lika kul av att bara kolla på er!

HEJA HEJA :D

Reply
Isabell

Aaahhh du va så duktig igår kenza! :-) Heja heja heja dig! Blir helt varm i hjärtat när jag ser din familj heja så på dig också ❤️ Så fina ni är allihop :-)

Reply
Monika

Väljer ni outfits själva? Du ser ut som en kyckling fastspänd i ett säkerhetsbälte

Reply
Elin

Hej Kenza, förstår att det måste vara jobbigt att hamna i botten när man kämpar. Och du är duktig väldigt duktig för att aldrig ha dansat förut för du har rytm och kan röra på dig med det saknas det där lilla extra. Jag har dansat själv och har en syster som tävlat mycket så jag vet vad jag pratar om. Öva på att avsluta rörelserna ordentligt så att man kan urskilja varje rörelse och ta ut allt. Försök få till lite mer “knyck” i varje steg/rörelserna om du förstår vad jag menar. Då kommer det genast se mer ordentligt ut och inte lika “slappt”. Överdriv rörelserna så att det känns som att det blir för mycket då uppfattar vi tittare det som “normalt”.

Det är extremt svårt att förklara för något som inte är van dansare, men jag hoppas att du förstår vad jag menar :)

Reply
Julia

Kan inte kommentera det senaste inlägget, fick error-meddelande, så kommenterar till det här inlägget istället!

Du är så himla duktig och det känns enligt det du skriver och det som du säger i intervjuer att du känner att du har något att bevisa genom att komma så långt som möjligt i tävlingen. Du har absolut ingenting som du behöver bevisa för du är redan en stor förebild och har visat att du är en stark person! Hoppas att du går långt i tävlingen för att du förtjänar den glädjen tävlingen ska innebära, och inte för att du ska bevisa något ytterligare. Ska heja på dig nästa vecka igen och alla veckor därefter – även om du är med i tävlingen eller ej. Styrkekram!

Reply
Edith

Jag blir bara irriterad när jag tittar på Let’s dance. Tittar enbart för att du är med. Blir lika förbannad varje gång. Förra veckan till exempel. Den där lilla tjejen med två hårfärger gjorde typ ingenting. Hon blev i princip lyft runt hela numret av sin partner för att hon inte väger någonting och han är en stark dansare. Hon gjorde ingenting på egen hand. Hon fick sjuor och åttor(?).

Kenza HJULAR i STILETTKLACKAR. Står på händer. Dansar själv, en bra bit ifrån sin partner. Gör hopp där hon får ut benen i split. Gör spagat-steg som liksom är hur svåra som helst att göra (men ser kanske inte lika “coolt” ut för amatörer som ett lyft. Men det ÄR svårt). Hon får fyror? Femmor?

Sen det faktum att Benjamin får tior och stående ovationer varje vecka är ju ännu löjligare. Hans pappa är dansare. Han har dansat och showat sen han föddes. Han har liksom musikalartist/dansare som “yrke”.

Tvungen att skriva av mig haha. Kämpa på Kenza!!! Vi hejar på dig!

Reply
Nicki

You look incredibly beautiful! <3
And the dancemoves are amazing! Seems like you've had a lot of fun (:
Greetings from Germany, Nicki of polkadotsandcherrydrops

Reply
Miriam Engstrand

Hur är de möjligt att vara så snygg till och med hängandes upp och ned????!!!!!

Reply
Linda

Edith här ovan: du skriver precis det jag har tänkt! Jag har aldrig tittat på Let´s Dance tidigare men, trots att jag närmar mig den mogna åldern om 40 år så följer jag dig, Kenza sedan några år tillbaka. Även för mig är du en förebild och jag hoppas att vår sexåriga dotter ska hitta en så klok tjej att se upp till när hon kommer till den åldern.

Oavsett vilket; jag tycker också att det känns felbalanserat. En del dansnummer kräver ju så mycket medan andra är väldigt “släta” – det känns inte riktigt rättvist. Men om jag har förstått saken rätt så gör ni en del av koreografin själva?

Jag hoppas att du kan ta ner pressen på dig själv, Kenza och förstå hur otroligt duktig du är på så många sätt! Jag tror dessutom att det kommer synas i din dans – göra dig än bättre (med det där lilla “knycket” som någon annan skrev) om du kan släppa pressen litet. Jag inser att det är lättare sagt än gjort, men även jag lider av prestationsångest och vet hur förödande det kan vara för själva prestationen. Och du, min vän. Har inget att skämmas över. Inget att be om ursäkt för. All in!

/Linda

Reply
Rebecca

Jag tycker att du är SJUKT duktig och du blir bättre och bättre för varje gång. Jag hoppas att du är kvar till slutet
Och dina ben alltså, sjukt fina!

Reply
jos

åh ni är så duktiga!! supergrymma! lite udda fråga men varifrån är strumpbyxorna, jättecoola :)

Reply
Nahla

Håller med Edith till 100% :-)
Sen tycker jag den första bilden är lite rolig! Tjejen längst till höger har inget huvud bara en näsa :-D heheh

Reply
Wuhu

LOVED the Salsa dance team Callenza did!!!! You guys ROCKED the stage!! Kenza you are an true inspiration (not only the dance). I hope you’ll win, because you sure deserve it after watching the salsa! Good luck with the next dance and the Let’s Dance. Hugs from Denmark <3
PS. With the hair the stylist made on your looked AMAZINGLY beautiful. You looked a little bit like Beyoncé :-*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*