SUNDAY

image(1)

Här har vi en RIKTIGT go tjej som heter Valentina. Hon är en av mina läsare som under en väldigt lång tid gett mig massa kärlek. Vi har träffats flera gånger och i fredags fick hon och hennes kompisar komma och kolla på Let’s Dance. Du är guldvärd!! ♥

God morgon!

Jag har sovit 12 timmar inatt och är nu utvilad och PEPPAD för en ny träningsdag. Jag har läst igenom era kommentarer och det var bra för mig att få höra lite olika åsikter! Vi lever just nu i en liten bubbla och det blir lätt så att man glömmer bort att det faktiskt är en tävling. Alla ska ju åka ut någongång, och vi har redan nu gått längre än vad jag trodde att vi skulle göra så jag är glad över att vi fortfarande är kvar.

Måste berätta också att jag fick en video från en läsare som hade filmat sin kompis Linnea när vi hängde löst i fredags. Hon satt och höll för öronen och vågade inte kolla på tvn. När de sedan sa våra namn, att det var vi som gick vidare så skrek hon högt som fan. Haha så sjukt, man har ju själv suttit så också ett x-antal gånger när man tittat på sånna här tv-program så att någon satt så och gjorde så till mig kändes så himla kul. Fick verkligen en spark i baken. Nu jääääklar ska jag träna vals idag!!! :)

// Good morning! I slept 12 hours tonight so now I’m ready for a new day with dance practice. I read through your comments and it was really good for me to hear different opinions! I’m currently living in this little bubble and it’s very easy to forget that it’s actually a competition. We are all going to be eliminated at some point, and we have already made it through more Friday’s than I thought we would so I’m really happy that we are still here.

I also have to tell you about this video I got from a reader, she filmed here friend Linnea when we were in the bottom two. She had her hands over her ears and didn’t want to look at the tv. And when they said our names, that we we’re through, she screamed. Haha so crazy, I’ve been there myself a lot of times while watching these kind of shows so that someone was actually doing that to me was really fun. I got a kick in the butt. Daaaaamn I’m gonna practice sooo much waltz today!!!! :)

 1. Posted by: Emilia

  Åh vad gulligt att du är så snäll mot dina fans! Måste kännas bra när man får något tillbaka eller vad man säger :)


 2. Posted by: Moa

  Hej Kenza!
  Har följt din blogg många år lite från och till, kikar in då och då. Är 20 år och sjuukt imponerad av dig, du är en grym förebild!
  Då menar jag inte som modeikon (för mig, är inte super inne i fashion-världen haha) utan som person.
  vill ge dig en massa styrkekramar nu när du har det stressigt! Glöm inte att andas ;)


 3. Posted by: pia

  I love to read what you wrote on the blog :) Your writing style is great!
  Fashion latte with vanilla

  URL: http://pialunja.blogspot.com

 4. Posted by: Anne

  Kenza, du har blivit så smal! Det är i och för sig inte konstigt med tanke på hur mycket du tränar nu när du dansar, och hinner kanske inte äta ordentligt heller. Men snälla, tänk på att äta!


 5. Posted by: Myhrans

  åh men vad roligt, hoppas du är lika duktig även nästa vecka!

  URL: http://myhrans.devote.se

 6. Posted by: nina

  Haha satt också så! Du är den enda anledningen till att man följer programmet, sa det till min pojkvän och han höll med haha, kan tänka mig att det känns lite overkligt men det är verkligen SÅ många som tycker om och ser upp till dig, kan slå vad om att det är många många fler som sitter på helspänn :) lycka till med träningen nu, sjukt spännande med vals hahaa!!

  URL: http://ninaemmac.blogg.se

 7. Posted by: Nina

  Tycker du var bland de bästa i fredags! Om inte den bästa! Du hade svårast rörelser tycker jag, och du lyckades verkligen sätta dansen!

  Dock röstade jag inte(dåligt av mig), men kanske gör de kommande fredag om du är lika duktig :)


 8. Posted by: My

  GO GO KENZA & CALLE!!!

  URL: http://mykjellman.se

 9. Posted by: Alexandra

  Haha, jag har också en video där min kompis filmade mig när ni hängde löst, ett ord; KLOCKREN.
  Är det okej om vi kan skicka den till dig på instagram via Insta-Direct? Det skulle vara sjukt kul om du fick se den!


 10. Posted by: Sarah

  Det måste vara roligt att få så mycket nätkärlek som du faktiskt får =) och ännu roligare ge tillbaka till dina läsare, något du är väldigt bra på!


 11. Posted by: Sara

  Du dansar så himla bra Kenza, och du är så grymt snygg som vanligt! Jag tycker att du och Jasmine är helt klart bäst i Let’s dance. Jag hoppas verkligen att du vinner, det förtjänar du! :) du borde verkligen INTE ha varit den med näst minst röster i fredags, det är ju helt vrickat! jag (och säkert många andra) tog för givet att du skulle gå vidare direkt för du var ju så bra. nästa vecka hoppas jag alla tar sig i kragen och ringer och röstar ordentligt på dig! <3


 12. Posted by: amanda

  bra att du tar kritik som något positivt! du är så mogen, kämpa på :D


 13. Posted by: Sara

  Fina!:)

  URL: http://nattstad.se/saramasri

 14. Posted by: sara

  You go, girl!!!!
  Vet du, jag hade ringt och röstat tills telefonen gått sönder om det inte vore för det faktum att jag bor i Belgien :P
  Men du har en sån talang för det du gör!!!!
  Du har ett väldigt bra flyt i dina rörelser, det är så behagligt att se på dig när du dansar. Jag skulle ge den där Tony en riktig smocka också, för han ger ju bara usla poäng till alla *host* förutom vackra unga män*host*
  Men jag säger i alla fall att du är GRYMT bra :D


 15. Posted by: ida

  Wow, du är så himla duktig!! :D SUPERSNYGG salsa verkligen!


 16. Posted by: Javel.

  Bra svar!
  Och gör nu en kick ASS vals så att ni blir top 3 och förbättrar er!!
  Nu har ni varit 4 länge, de räcker inte längre!!


 17. Posted by: Julia

  Jag hade exakt samma stämning här hemma när du stod på trappan, herregud jag blunda och när de sa ditt namn så hoppa jag upp från soffan å ba skreeeeeek!!! :D

  URL: http://julias.me

 18. Posted by: Savannah

  Your hair is gorgeous! xx

  URL: http://mividabonitaa.blogspot.nl

 19. Posted by: Johan

  Hej Kenza! Första gången här, men din dans unite people eller något sånt :) Blev i alla fall nyfiken att titta in på bloggen och då kan jag ju lika bra skriva något snällt.

  Kämpa på och gör ditt bästa, så länge dansandet gör dig glad kommer det göra andra glada :)

  “Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall.” – Confucius

  ps. vet inte om det bara är jag och om det går att fixa men dina bilder är lite för stora ibland och täcker texten vilket gör det lite jobbigare att läsa. ;)

  URL: http://johandelar.blogspot.se/

 20. Posted by: Johan

  Och lycka till med valsen ;) Kommer säkert bli lika bra som denna klassiker – skönheten och odjuret: https://www.youtube.com/watch?v=y_4GpYawRdk även om Kalle inte är ett odjur precis ;)

  URL: http://johandelar.blogspot.se/

 21. Posted by: Fanny

  Hahaha fan vad underbart det är. När man verkligen lever sig in i ett tv-program!

  Kärlek. <3

  URL: http://fannykarlssons.blogg.se

 22. Posted by: Malin

  Haha åh ja tro mig, fick en klump i magen! Förstod inte vad sjutton du gjorde i botten och blev nästan arg haha. Trodde dom sparade dig till sist för spänningens skull, men jag hoppas på att folket åtminstone håller dig kvar till finalen! Kram


 23. Posted by: Vendela

  Go Kenza! You can do this!


 24. Posted by: ida

  Sötaste bilden :D! Älskade din klänning i fredags alltså! :D

  URL: http://nattstad.se/idaaldebert

 25. Posted by: Anna S

  Du var sååå gryyyyym igår! Röstar inte för jag undrar om det kostar mycket? Jag sparar varenda öre till min nya lägenhet. Kostar det att smsa, o isf hur mycket?


 26. Posted by: Denisa

  You look great as always.

  URL: http://www.fashiondenis.com

 27. Posted by: Vanessa

  you looked beautiful!

  TheVogueWord
  TheVogueWord


 28. Posted by: Cecilia - Träning, Foto & Vardag. ❤

  Jag hoppas du går till final sen. :D

  URL: http://ceciliasj.blogg.se

 29. Posted by: Sofia

  Hej fina du, har läst din blogg i typ 2,5 år nu men jag kommer inte riktigt ihåg om du gjort detta förut eller om du skulle kunna säga vad du använder för produkter till ditt går och vilken färg? Älskar verkligen ditt hår och skulle vilja färga liknande!! Dock är mitt hår väldigt frissigt och jag skulle behöva bleka mitt hår för att få din färg, så jag undrar om du har något tips för att hålla håret fint och mindre frissigt:) ha en bra vecka och lycka till med dansen, så kul att se dig på tv när jag följt dig ett tag:) kram


 30. Posted by: Ana Patrícia Oliveira

  Be strong girl! Just remember that you’re awesome and you’re giving your best out in the stage every friday! No one can’t ask you for more. I send you a hug and a kiss from Portugal. We love you here too and believe you can win this! GO GIRL!!!


 31. Posted by: Anna-Belle

  Good that the different opinions make you realize that its only a competition and nothing “serious”…you know what i mean…It should be nothing more than a fun project for you…but in fact its taking you so much down that its making me sad…i think in fact it would be better for you if you wont make it to the next round…not because i dont wish you to win but because i think that you are so sad, and so stressed out lately that it would be the best for you…you sadly cant take it easy for some reason so it would be the best…you lost soooo much weight, you are 24/7 under pressure, you have no time for friends/family…and instead beeing a fun thing it ruins your life a bit…and thats making me sad…you look soo unhealthy and stressed out that I am worried :(


 32. Posted by: Lisa

  Jag tror att de flesta tog för givet att du skulle gå vidare eftersom du är så duktig och omtyckt, och därför inte brydde sig om att rösta – så tänkte åtminstone jag! Men nästa vecka kommer jag att rösta! Så du slipper hänga löst igen ^^ Kämpa på, du är grym!


 33. Posted by: RMCK - en skönhetsblogg

  Åh vad roligt för henne att få träffa dig! Jag fick nyligen träffa min största bloggförebild, så roligt :D

  URL: http://rmck.blo.gg

 34. Posted by: Sylvia

  Läste din artikel med expressen, eloge till dig att du betalade av din mammas skulder!!! Där växte du i mina ögon. Respekt!! :)


 35. Posted by: bella

  GO CALLENZA! En fråga, när är det man börjar dansa 2 danser?


 36. Posted by: Sara

  Kan meddela att jag också satt på helspänn när du hängde löst. Satt och sa “nej, Kenza kan inte åka”, “detta är inte okej”, “kom igen nu, detta kan inte vara sant” osv innan man fick reda på att du gick vidare. Du är verkligen värd att gå vidare i tävlingen för du är så grym! Minst en tredje plats tycker jag att du ska få för så duktig är du, annars är det något fel på svenska folket!


 37. Posted by: Tia

  Åhh va fina! :D

  URL: http://tiamaria.blogg.se

 38. Posted by: Lovisa

  SISTA CHANSEN ATT VINNA EN VALFRI BIKINI FRÅN TODIEFOR VÄRD CA 400 KRONOR!

  URL: http://lovisajangmalm.devote.se

 39. Posted by: Amanda

  Jag läste kommentarerna på föregående inlägg och blev faktiskt lite ledsen när jag såg att det var så mycket negativa kommentarer du fått om röstningen :( Vi läsare är ju ditt “lag” eller hur man nu ska säga, det är väl klart att vi ska heja och rösta på dig? Sen skulle det inte spela någon roll om du ramlade eller fick en black-out, det är ju ändå självklart att vi röstar på dig? Vi håller ju på dig!

  Du är så himla duktig, kämpa på!

  Kramar!


 40. Posted by: Naomi

  Hej Kenza! :)
  Måste säga att du är riktigt duktig och väldigt vacker! Du och Calle är ett jätte fint par och jag tycker att ni är bland de bästa.

  Men det skulle vara roligt om man fick se lite mer passion och “kärlek” mellan dig och Calle i dansen. Inte på riktigt förstås då jag vet att ni båda har en partner men skådespeleri. Mer som att ni i dansen speglar och berättar en historia, en kärleksfull, en dramatisk eller en sorgsen. Där man får se mer känslor. Jag tror ni skulle sticka ut mer då man oftast blir mer tagen när det är mer passionerat och känslofyllt! Om du förstår hur jag menar. För dansa kan du!! :)


 41. Posted by: Roshmi

  Snygg bild!

  URL: http://roshmisalam.blogg.se

 42. Posted by: Ellen

  Du var verkligen sååå bra :D

  URL: http://ellenjosefssons.blogg.se

 43. Posted by: B

  Vad söt du är som ger kärlek tillbaka till dina fans, du verkar verkligen uppskatta oss :) lycka till med dansen!


 44. Posted by: Sophia

  Kenza, du är så bäst!! Man tittar på let`s dance för att du är med!! Underbar, det är vad du är! Stay strong :)

  Från ett kärt fan <3

  URL: http://www.sophiaelektro.bloggplatsen.se

 45. Posted by: E

  Hej Kenza! Har följt din blogg i över 5 år nu (herregud va fort det går!!) och ändå har jag aldrig tänkt på att lämna en kommentar!? Nu efter fyra extremt grymma danser i rad kände jag att jag inte kunde låta bli att låta dig veta att jag diggar dig enormt! När jag såg dig på lets dance första dansen kändes det typ som att se en gammal kompis dansa, helt sjukt va en blogg kan göra, hahah! Och SÅ kul att du har släppt loss så grymt på dansgolvet! Du är verkligen superduktig!!! Mitt enda tips är att TA VARA på den här tiden och njut som fan!! För hur många sitter inte hemma och tänker “äh, om man skulle ta och bli känd för något så man får vara med i lets dance och dansa loss som Kenza!” I know I do! Ser SÅ kul ut och du är så värd det! Längtar till att se er nästa utmaning, du är GRYMT kul att titta på hemma från tv-soffan, förgyller verkligen fredagskvällarna! Tusen lyckokramar!!!


 46. Posted by: ZANDRA

  SUPERFIN BLOGG KENZA!

  URL: http://zandralinnea.blogg.se

 47. Posted by: Cecilia

  Jag skrek lite på domarna i fredags, kunde inte låta bli haha :) ni är så duktiga!! KÄMPA PÅ!!♥

  URL: http://www.cezia.blogg.se

 48. Posted by: cajsa ( självdestruktiv dotter )

  Håller med någon här ovan att det är en otroligt fin gest att betala din mammas skulder.

  URL: http://cajsawarg.blogspot.se/

 49. Posted by: N.Z

  Hej fina tjej! Jag går in i din blogg då o då och älskar att du går ut med din bakgrund o allt du gått/går igenom, av den anledningen att du påminner om mig och känslan och historian jag hade som liten. Av ditt sätt att vara känner jag med dig och förstår varför du känner som du gör. Jag vill tacka dig för att jag tror att du är en förebild för många tjejer som har det tufft men ändå kan lyckas och att ingenting är omöjligt. Önskar jag kunde få det sagt till någon som har haft det lika jobbigt, det kommer bli bra om du bara tror på dig själv och dina drömmar. Jag har numera utbildat mig, fått ett bra jobb och har en fin familj med två barn, nåt jag aldrig hade trott då just för att man har varit väldigt negativ och inte trott på sig själv tillräckligt. Tyvärr lite så än idag men det är en process med små steg framåt. Men jag har alltid haft det där lilla hoppet om att jag måste lyckas, måste visa dem att det inte går att knäcka mig. Därför applåderar jag dig och din öppenhet och din gåva att beröra många andra unga tjejer. Och du måste tro på dig själv, lättare sagt än gjort men du är för bra för att inte göra det! Kram!!


 50. Posted by: Sakurina

  Good luck! Hope you win it!! :D

  http://skinnyminisakurina.blogspot.nl

  URL: http://skinnyminisakurina.blogspot.nl

 51. Posted by: Katrine

  Åh, for et herlig bilde! Så moro da! Lykke til med treningen idag da :-D

  URL: http://katrineaastorp.blogg.no

 52. Posted by: Sofie

  OMG, din dans var ju fan hur bra som helst!!(tv4play funkade inte i fredags så missade pogrammet…) Tycker 1. Att du borde fått ännu lite bättre poäng av jurryn och 2. Att du absolut inte skulle hänga löst. Kommer ringa och rösta på dig på fredag :)))


 53. Posted by: Monika

  Yes, like I wrote before – it’s just a competition so don’t be sad when something goes wrong. But I wish you good luck and I hope you will win! :)

  URL: http://fashionbelovely.blogspot.com/

 54. Posted by: Hanna

  Heja heja heja, Kenza!! Du var jätteduktig (!!!) i fredags, och ser fram emot att se eran vals denna vecka :) Kämpa på!!


 55. Posted by: Julia

  You go girl!

  URL: http://www.juliaswellness.se

 56. Posted by: Karolin

  Hej Kenza!

  Jag vill börja med att säga att jag följt dig i några år i bloggen och du slutar aldrig imponera på mig. Nu när du är med i lets dance så blir jag så fascinerad av dig just över hur du lyckas varje gång. Din salsa var magisk i fredags och jag rös, nu såg jag reprisen idag- men ändå ;)…

  Jag tycker att du är så häftig och att du hela tiden gått din egna väg och ville bara skicka lite måndags~kärlek och säga att jag alltid läser din blogg även om jag kanske inte alltid slänger in en kommentar och att jag alltid hejar på dig.

  Kram

  URL: http://nyckelntillfrihet.com

 57. Posted by: Belen Baquerizo

  congratulations! keep going :)
  Xo,
  Belen
  Androbel Insider

  URL: http://www.androbel.com

 58. Posted by: Emelie

  Fint! :D

  URL: http://www.emelieisabellmariana.blogg.se

 59. Posted by: Annika

  Du är så himla fin Kenza, jag ser verkligen upp till dig, har haft liknande barndom som dig med pappa som var alkoholist och spelade bort pengar så vet allt för väl hur det känns.

  Du är en förebild för många unga tjejer och sedan är du grymt bra på att dansa för att ej ha dansat tidigare. Jag är seriöst skitimponerad.

  Vad gulligt av dig att träffa en läsare flera gånger! Fint! :D


 60. Posted by: aschmanda

  Kenza du kan dansa, är själv dansare, och du är faan duktig!! :) Ohh faan vad snygga ben du har!!!

  URL: http://aschmandas.se/

Leave a comment:

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)