• header

TODAY’S

KenzaZouiten_tigercoat-3

KenzaZouiten_tigercoat_st-2

KenzaZouiten_tigercoat-1

KenzaZouiten_tigercoat_st-1

KenzaZouiten_tigercoat-2

KenzaZouiten_tigercoat-4

KenzaZouiten_tigercoat-5

Acne sweater // Tiger of Sweden coat // jeans from Cubus // Jennie-Ellen shoes // mesh top + bag + sunglasses from Asos

Hemma efter en härlig kväll med Let’s Dance-gänget! Simon bjöd på syriansk mat och jäklar vad gott det var. Vräkte i mig allt möjligt och sket totalt i att det var laktos. Lär väl få sota för det inom en timma eller två.. ;P

Nu måste jag lägga mig. Imorgon har vi genrep klockan 9 på morgonen! Helt stört att det redan är onsdag imorgon. Det känns som att vi knappt hunnit träna på vår vals!!

// I’m home after a lovely evening with the Let’s Dance team! We had Syrian food and God it was delicious. I ate everything and didn’t care about lactose. I guess I’ll have to pay for that in an hour or two… ;P I have to go to bed now. We have rehearsal at 9 tomorrow morning! It’s already Wednesday tomorrow, crazy. It feels like we have barely practiced our waltz!!

125 Comments

Linda

do you hide your legs deliberately behind the long coat so we wont see your super skinny legs and how thin you are?

Kenzas answer: Lame comment…. You should try not to focus on other people’s bodies and you would feel a lot better about your own. :*

Reply
Ebru

Helt fel skor till denna outfit som var amazing

Kenzas svar: Smaken är som baken. Jag tycker skorna passade finfint! :-)

Reply
Anna

Hej Kenza! Jättesnygg outfit, men det vore bra om u skrev/länkade vart man kan hitta plaggen, t.e.x Acne tröjan och kappan från tiger of sweden? har googlat men hittar inte. :/ <3

Reply
clara alexandra

You look amazing as always! You are doing so good on the show, keep up the good work! I would vote for you every week if i could! Kisses and hugs xx

Reply
Anna

Varför svarar du på alla andra kommentarer förutom min? När jag bokstavligt älskar den tröjan och kappan, det är väl inte så svårt att svara på vart du har köpt dom???? har alltid läst din blogg o du har vart min förebild.. Tack för det här!!!

Reply
Clara

Gooorgeous! You really rock the chic and sporty style. You’re SO inspirational, Kenza. Been reading your blog for almost three years now, mainly because I find that you are a really unique girl. You’ve got soo many readers here in Denmark. We love you!

/ Clara

Reply
sandy

Du är så himla duktig som kämpar på med träningen. Vi tittare och läsare ser hur du har utvecklas, hittills bara på tre-fyra program! Du är otrolig. Heja heja ♡

Reply
R.

Det finns dock inget som heter “syriansk mat” :)
Haha, arabisk mat är arabisk mat bara det att vissa anser att vissa rätter är “deras” fast egentligen är allting likadant.

Reply
Frida

Ett tips är att köpa receptfria laktostabletter du tar innan du ska äta nåt med mjölk, skitbra att ha med sig i handväskan om man ska äta ute eller nåt. Skönt att kunna äta en glass också utan att behöva kuta till toan ;)

Reply
Julia

Haha jag är inget freak, men drömde en AS konstig dröm om dig igår! Jag var typ med i COD(?!) och skulle sno vapen av någon för att mörda någon. Och så blir jag fast av din släkting, som för mig till dig.. Vi står då på en balkong och det är natt, jättefint när husen lyser och kriget är typ på andra sidan :P Så får jag syn på ett megalyxigt hus och vi börjar snacka om det. Sen så kommer din brorsa in mitt i allt och joinar…
Tja, känns som att du börjar bli en del av mitt liv nu efter typ 5 års stalking av din blogg! Ha det bra ;D

Reply
Sanna

Finns tabletter på apoteket att ta vid måltid så man kan äta laktos utan besvär.

Reply
Izabela

I have to share with you the most funny thing. Today I dreamt about you (I blame the fact that I was watching your blog just before going to bed ;). Anyway, in my dream you were the most charming and funny person! We connected just immediately and had a lot of fun. I don’t even know why I’m writing this right now haha ;D But anyhow I woke up and thought that this was the way I imagine you to be: communicative, very open and friendly with great sense of humour ;)
So, just to let you know. Have a wonderful day and conquer the world! ;)

Reply
Linnéa

Haha alltså.. kommentaren om dina ben.. det stämmer ju ej ;) Har lika smala/tjocka ben som dig typ och dem trivs jag i, inget fel alls :) Du har skit snygga ben Kenza. Kör hårt i Let’s dance nu, jag hejar på dig!

Reply
nina

Har varit inne och känt om klämt på den kappan SÅ länge nu. Den är så himla fin och du är skitsnygg i den, älskar’t! Ha en superbra dag Kenza, kram!

Reply
Mickaela

Testat Prolactas? Då kan man äta laktos dagligen. :)) Tar ett tag innan som funkar men dom är super! Vissa kan dricka ren mjölk när dom tar de o andra kan “bara” äta mat med laktos men de tkr jag är typ himmelriket haha

Reply
Siri

Ett tips om du vill kunna äta produkter med laktos ibland är att köpa Lactrase som finns receptfritt på Apoteket. De innehåller ett enzym som gör att kroppen klarar av att spjälka laktos (det enzym som man saknar som laktosintolerant). Vet att det inte funkar helt för alla, men är helt klart värt att testa!

Reply
Anna

Men vad är det för kommentarer jag ser? Haha folk som ba “öh fula skor!” tycker du att skorna är fula så lovar jag att ni slipper ha på er dem. Och kommentaren om Kenzas ben? Förstår inte varför folk bemödar sig att skriva elaka kommentarer om någon annans kropp, vad vill man få ut av det? Mår man bra av att klanka ner på andra människor? Det är verkligen inte helt okej!

Älskar outfiten, Kenza!

Reply
Mickan

Haha, sen blondinbellas inlägg om sin laktosincident på cykeln kan jag inte låta bli att tänka på bajs så fort någon nämner ordet laktos

Reply
lina

Det finns tabletter att köpa på apoteket som man kan äta när man tänker äta mat med laktos för oss känsliga.

Reply
AZ

Hahahah alltså lol på kommenteraen om din ben, herregud vissa människor borde lära sig att hålla käft

Reply
Nils

Rekommenderar att kolla in den här tjejens hemsida om ni är intresserade av hälsosam mat, levnad och pyssel. Otroligt fina foton och intressanta texter.

Reply
Jasminaaaa :D

kan inte hitta den fina väskan nånstaaaaaaans den är underbar! kan du inte länka den, kan inte hitta den på asos :(

Reply
Emma

Känns lite Angelica Blick över denna outfit, en inspiration kanske?
Supercoolt iallafall! Så himla gullig väska haha!

Reply
Karoline Johansson

Vet inte om du kommer se denna kommentaren iom alla kommentarer du får. Men jag är också laktosintolerant och är rätt trött på att inte kunna äta vad som helst ellerså. Så jag tar tabletter, receptfria från apoteket, “laktasin” heter dem :) jättebra funkar dem! Kram

Reply
Hanna

Hej!

Det är så galet kul att följa din let’s danse resa! :D angående det med laktos, jag har också problem med det, men det finns tabletter på apoteket som heter lactase som gör att man kan äta en måltid som det finns laktos i :) tänkte bara om du inte visste det, eller du kanske glömt dom hemma.. :) men de gör i alla fall så att man kan äta laktos i rimliga mängder någon gång ibland :)

Kram!

Reply
fanny

Kenza, jag vet inte om du redan provat detta, men det finns kapslar som “motverkar” laktosen att köpa på Apoteket. Jag brukar köpa Lactrase, men tror det finns olika märken. Sen tar jag en kapsel precis innan jag äter något med laktos i, för mig hjälper det inte 100%, men 95% kanske, haha. Saker jag aldrig skulle kunna äta som de är kan jag äta när jag tar en kapsel, vilket är väldigt skönt! Testa, om du inte redan gjort det :)

Reply
från finland

Du är så vacker! Jag älskar din blogg och har läst mycket nya ord (jag är från finland… :D). YOU ROCK GIRL!

Reply
Emma

Så jäkla snygg är du och passar verkligen i ALLT, fattar typ inte haha!!
Du är en stor inspiration och förebild för mig!
Kram

Reply
johanna

Snyggt! jag älskar väskan, som en härlig liten fluffpuff! :)

och gällande dom som kommenterar att du blivit smal(are!), du skrev ju om det för ett tag sen, såklart man går ner i vikt när man tränar många fler timmar i veckan än man vanligtvis gör. Strunta i dom som kommenterar det! dom är inte värda din energi och tid!
Hoppas genrepet gick bra! :)
kram!

Reply
Isabella

gör alltid likadant, tänker att det är så gott så jag skiter i laktosen brukar dock också ångra mig efter nån timma. Haha!

Reply
Amanda

Ett litet tips med laktosen, är själv känslig och äter lactrase, en tablett som innehåller enzymet och gör att man klarar ca ett glas mjölk, brukar räcka att äta en eller två och man slipper symptomen totalt sen :)

Reply
Sara

Det kan vara bra att köpa Lactrase från apoteket så slipper du tänka på om det finns laktos i maten. Funkar jättebra! :)

Reply
Jessi

Frankly these shoes are ugly but somehow everything looks simply good when you wear it! You´re greaaaat!

<3 J

Reply
klara

åh vilken fin outfit! måste bara fråga en sak som jag sett bland kommentarerna, och tänkt på själv : vad kommer din göteborska ifrån? tycker jag hör lite inslag av göteborska ibland när jag hör dig prata i lets dance :D

Reply
elin

Samma här har också googlat men hittar inte kappan :( snälla Kenza länka eller nått den är super snygg verkligen!!!! Grym outfit som vanligt :)

Reply
Magdalena

Hej bästa Kenza!
Du skrev att du kommer få sota för laktosen så då antar jag att du är laktosintolerant. Om du är det så kan man köpa lactrase piller på Apoteket och ta ett eller två i samband med mat som innehåller laktos. Det funkar jättebra för min mamma, tänkte om du inte prövat de än så ge det en chans!:) kram

Reply
Chiara

Wow you’re such a big idol, Kenza! Your outfit is gorgeous and inspires me :)
Have a great day ! xx Chiara

Reply
Selma

Är du laktosintolerant? För det är jag med och ville tipsa om en supergo yoghurt från Arla som jag älskaaaaaar :) den heter bara laktosfri yoghurt och det är en blåvit rutig duk på bilden. Kraaam. Ps. Fortsätt kämpa med lets dance jag hejjar på!

Reply
Lyyywizzz

Khiiimihhhis!

Nu ser jag att både Du och Blondiebells bjudit på laktos-historier.

Gör det mig till en sämre människa!?

Dontthinksolollllll! :D

/Lywis

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*