• header

TUESDAY

kenzasania-1

Sania and I ♥

Hej på er! Sorry att jag knappt bloggade igår. Tränade hela dagen och kom inte hem förrän åtta, då hade Aleks lagat jättegod middag och så tittade vi på True Detective. Började kolla på den serien för några dagar sedan, som den imdb-torsk jag är så måste jag ju bara se serien som har hela 9,5 där haha.

Idag är jag på kontoret och jobbar innan det är dags att dansa. Mötte iallafall upp Sania och fotade lite, tror dock inte jag hinner få upp bilderna innan träningen för jag måste verkligen jobba så det får bli ikväll. Hoppas ni har en fin dag!! :) ♥

// Hey guys! Sorry I barely updated my blog yesterday. We were dancing all day long and I got home at 8 pm, Aleks had made a delicious dinner and after we watched True Detective. We started watching that show a couple of days ago, as you know imdb is my bible so I just had to watched the show with rating 9,5 haha.

Today I’m at the office working before dance practice. I met up with Sania and took som pictures earlier, but I don’t think I can post them before practice because I really need to work, so I’ll post them tonight. I hope you’re having a great day!! ♥

27 Comments

Linda

I thought you would watch vampire diars lately? haha many shows you watch girl many shows ;) ;)

Reply
Fanny

Skönt att du tog dig tid till att bara vara hemma och softa lite en kväll. Det är viktigare än vad man tror!

Massor av kärlek. <3

Reply
Alex

Fina ni är! Hejar på dig i Let’s dance! Jag vet din historia eller i alla fall det du har berättat om din pappa. På min nya blogg kan man läsa om hur jag har det. Just nu känns det som om jag bara finns utan att betyda något… livetsomalexandria.devote.se

Reply
Hanna

Gillar verkligen dig Kenza men din blogg har verkligen blivit så tråkig och ointressant på sistonde. Verkligen zzzzzz, trist.

Reply
...

Då MÅÅÅSTE du bara se Resurrection som oxå har väldigt hög poäng på imdb 8,2 !! Den är sååååå sjukt bra och spännande!!

Reply
Anna

Du är söt men…. Ah, dina tänder är sjukt fula. Dem är så korta och små. Man ser hela ditt tandkött när du ler. Hua

Reply
Madelene

Är det bara jag eller ser Sania ut som Lady Gaga? I alla fall väldigt lik!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*