• header

Kenza & Calle – vals

Judges scores this week: 10, 10, 10 (feels really sick to write that haha, I’m so freaking happy!!)

Watch it on youtube here.

130 Comments

Jennifer

Hej! Ni är så sjukt duktiga <3
Jag har en fråga om Let's dance, när programledarna pratar med din familj och pojkvän och så, är dom med på det? För ibland så skämtar han ju lite grovt, så jag hoppas verkligen dom är med på det så det är inte är jobbigt för dom :)

Reply
Sweetybasil

Soooooooo proud of you!wow this dance teared me up, you looked fabulous and you did a greaaat performance.lots o love from germany:)GOOOO KENZAAAAAA:D

Reply
Ida.A

Finner inga ord, ni var jättebra! Du var jättebra Kenza! Du förtjänade verkligen de där tre tiorna!!! :D

Kramar Ida

Reply
sandra

du är så himla duktig. du är en inspiration för många :D önskar dig all lycka !

Reply
Jennifer

Men hur glad blir man inte av att se detta? Man ser hur stolt Aleks är över dig, hur din mamma bara lyser av stolthet och så ser man Calle, så otroligt stolt över dig. Det här inlägget får säkert massa kommentarer men jag vill verkligen tala om hur stolt jag tycker att du ska vara och man ser att du verkligen känner lycka och glädje och det smittar av sig enda genom datorskärmen. Helt sjukt vad mycket du har utvecklas under bara de få veckor som du tränat. Ville mest säga det, och att du är så himla vacker och otroligt som vågar det här.
Du ska vara så stolt och ta åt dig av allt fint som du får höra. Lycka är vad man ser på tvn när man kollar och jag ser så fram emot att se nästa vecka!

Reply
nina

Det var verkligen magiskt! Missade det igår men tittade nu, herregud Kenza!!!! Så himla fint, så BRA! Tårar i ögonen ju. Kram och lycka till den här veckan, håller på dig!

Reply
emma

Åh vad vackert ni dansar jag blir helt rörd när jag ser er dansa och se eran lycka nä ni får era välförtjänta poäng! kraam !

Reply
Linnéa

Åh, det är så fint att se hur lycklig du blir när du får poängen! Grattis! :D

Reply
andrine

You are such ane amazing dancer, and a big inspiration! Your smile really lights up the entire room:) I watched this video and when it was over i caught myself smiling.:-) I hope you win!

Reply
Nathalie

Jag missade i fredags så jag kollade på det här. Och nu sitter jag med trådar rinnandes… Fyfan vad ni är bra!!! Tack för den här dansen, det var så himla vackert :’)

Reply
Nathalie

Hahahaha jävla autocorrect!!! TÅRAR så klart, mina tårar rinner, inte trådar..

Reply
Linnéa

Grattis Kenza! Gud vad kul :D Tittade nu och blev så himla rörd. Du var verkligen helt otrolig! :)

Reply
Moa

Wow! Så otroligt fina och duktiga ni är. Jag är en av dom som följt din blogg sen start, sen jeanstunikan från Cubus och jordgubbshalsbandet från kyssjohanna. Haha. Blir nog första gången jag kommenterar, men ville bara säga det – du är grym och otroligt vacker! Önskar dig all lycka.

Och hur roligt var det inte med “kenzamannen och mammakenza” hahah.

Reply
Carolina

Alltså, ursäkta min skepsis mot ditt klädmärke ibland och era storlekar/modeller som jag påpekat ett par gånger, men jag har följt din blogg sedan bloggens världshistoria (typ haha) och detta klippet fick mig fan att börja böla. Så duktig du (ni) är!! All cred till er och poängen, och det sägs från en som aldrig följt Let’s Dance men som nu sitter klistrad haha.

Reply
Linda

Å vilken fantastisk dans! Jag blir så rörd att jag började gråta :-). Ni var grymma! Grattis!! Jag röstade tre gånger på er…

Reply
Jennie

ohhh man kan ju inte låta bli att bli rörd över hur aleks är så stolt över dig! Ni var grymma Kenza! <3

Reply
Carola

Ni underbart vackra och fantastiskt duktiga =) Fortsätt köra på ni är både bäst och snygga är ni med =)

Reply
Marlene

Oj bravo! Din og Aleks bryllupsvals kommer til å bli virkelig vakker for å si det mildt :)

Reply
Erika

Åh vad jag grät medan du dansade! Jag är SÅ imponerad av dig Kenza! Om du bara visste vad det syns vilket fint hjärta du har! Tack för att du är så underbar. Och tack för att du bryr dig så mycket om andra människor genom de val du gör. DU ÄR SÅ DUKTIG!!! Ta åt dig det! <3

Reply
Lilly

Men VAD ÄR DET som hon skall säga där efter “den som väntar på något gott..”!!!??? Blir ju helt nyfiken nu ju! xD Det kapas ju bara rätt av efter det.

Reply
Heini

OMG, I burst into tears. So beautiful dance and you look like a princess, it was emotional. Greetings from finland :)

Reply
Nina

Hej!

Jag undrar vilken färg du färgade ditt hår & hos vilken frisör! Tycker att ditt hår är så vacker & älskar din hårfärg! Färgade du hela ditt hår eller gjorde du highlights? Blir glad för svar, kram!

Reply
Johanna

Gud vad härligt Kenza!!!! Massa grattis bruden! :D så vackert! GRYMT KENZA OCH CALLE!!!

Reply
Johanna

Gud vad fantastiskt du dansade idag! Din mamma och pojkvän verkar vara jättefina människor

Reply
Lizet

Hej!!
Jag är gammal elitdansare och tävlat många många år, och måste bara säga att detta va helt fantastiskt bra!! Är grymt imponerad!

Kram!

Reply
j

Grattis så jävla mycket, vilken kamp och vilken vinst! <3
Otroligt hur duktig du är som kämpar på även om du har haft skitont. KRAAAAAAAAAAAM

Reply
Delin

Vill bara gråta när jag ser detta!! Glädjen i dina ögon asså.. DU FÖRTJÄNAR DET fina hjärtat!!!!! De har vart så snåla mot dig och du har levererat OTROLIGA danser! Love you!! #kenzaskavinna

Reply
Molly

Åh vad Aleks är stolt över dig, så jäkla underbart att se! Vilken grym kille! Du var grym för övrigt!

Reply
sofia

det här med att jag bölar när jag kollar på denna dansen samt jurypoängen???? fan vad grymt Kenza och Calle!

Reply
Dina

You did an amazing job! You looked soooo gorgeous, and I’m so proud of you! <3

Reply
Christina Nielsen

Damn Kenza – what an amazing dance, you looked so beautiful and your boyfriend, haha he is too sweet, he is so happy for you :)

Reply
Victoria

Alltså kenza, ditt ansiktsuttryck efter första 10an och ditt “lägg av” efter andra 10an ÄR OSLAGBART! Riktig ren lycka!

Reply
Angela

Kenza, that was absolutely amazing! So emotional, every single time I watch it I feel like I’m there and I actually start crying. Verje gång! Congratulations!

Reply
Zahra

Jag sitter här med tårar i ögonen av hur fint ni dansade och hur vackra ni var. Är ordlös.

Reply
Elle

Why can’t other countries view this? Can someone be kind enough to upload these to a format that works in other parts of the world?

Reply
Cecilia

Jahapp da sitter man har och grinar igen da xD
Fy faaaaaaaaaaaaaan vad du ar duktig! Och sa vacker! Man blir sa rord!
Det ar sa himla gulligt att se Aleks i publiken, han ar sa STOLT! Med all ratt, du ar helt fantastisk. <3

Reply
Ebba

Så himla kul! Blev så glad när du fick full pott, och så härligt att se Aleks och din mamma i Ivy Revel-tröja i publiken!

Reply
LISSIS

Hei Kenza!
Ville tipse deg om en sang: Hedegaard – Happy Home
Får så vondt av at du har et dårlig forhold til din pappa og sangen handler om det. Den er himla fin.

“What will I say then my kids ask me who my daddy was,
I thought about it for a while and I’m at a loss.
Knowing that I’m gonna live my whole life without him.
I found out a lot of things I never knew about him.
All I know is that I’ll never really be alone
cause we gotta lot of love and a happy home.”

Stor klem
http://lissis.no

Reply
Iskra

I don’t understand a single world, but every time after your dance, when the camera is on Alex, I can’t stand, I got chills from the way he supports you.

I wish all the best, hope you win. And I can’t wait for the next dance.

Xoxo

Reply
Ida

Vet inte vad det är med mig men kan inte sluta kolla på dansen och reaktionerna vid poängen, blir tårögd förtusan!! Och då är inte jag någon som bölar till film, då ska det vara riktigt rörande. Men denna video gör mig så GLAD! Haha tack! Fortsätt som du gör, lycka till!!

Reply
Johan

Bra jobbat igen! :)

Jag kände från början att troligen kommer Kenza och Benjamin gå långt! Power of youth ;) (även om andra också har imponerat)

Du har både vigheten, ungdomen och ett driv + en bra lärare som kan ta dig hur långt som helst. Att ha en bakgrund inom cheerleader hjälper också för imponera.

Lycka till med rumban till nästa vecka :)

Reply
emma

Skönt att läsa kommentarerna och inse att jag inte var den enda som grät!!!! Heja heja heja kenza

Reply
Linnéa

Det kanske var bra att du hängde löst förra veckan, om det blir såhär bra när du är revanschlysten. :)

Reply
Emma B

Tionde gången jag tittar på detta klipp från Australien idag. Har följt bloggen ett bra tag men att få se din personlighet verkligen komma fram genom video är fantastiskt. Jag har själv tävlat inom dans och är sjukt imponerad av dig. Heja!

Reply
Rebecka

Jag kan bara säga: “WOW!!”
Eftersom jag inte kan gå in på TV4.se (p.g.a. jag ær i Kina) så följer jag allt genom din blogg och jag ær imponerad och mållös av hur otroligt grym du ær och din motivation, man blir faktiskt rörd ända in i hjärtat.
Fortsätt kämpa tjejen! Dur gør ett sådant fantastiskt jobb!! Kan inte vänta tills nästa vecka :D

Reply
Jessi

Wonderful Kenza!!!!
You´re a multi talent! Beautiful dance, I hope you will win!

p.s. It´s as great as your boyfriend and your family is sitting in the studio to watching an support you!

<3 J

Reply
Elina

Jag måste saga att jag är så otroligt imponerad av dig Kenza! Du ser fantastisk ut på dansgolvet varje vecka!Hoppas du är förbannad stolt och att du vinner, det förtjänar du!

Reply
Saga

grattis grattis.

Du skrev dock tidigare att GB och USA ej kan se klippen från TV4. Här på Irland går de dock alldeles utmärkt att se klippen du lägger upp, bara så du vet. :)

Reply
ida

Alltså jag fick en hjärtattack av hur FIIIIIIIINT det där var. superbra jobbat team callenza!!

Reply
Alva

Men alltså! Sen när sitter jag och får tårar i ögonen till Let’s Dance, petar på min kille och skriker “kolla det är hennes kille så jävla gulligt att han är så stolt, åh kolla Calle och hon jobbar så hårt, HERREGUUUUD TRE TIOR åh hon är SÅ värd det” etc etc etc. Pratar typ hål i huvudet på mitt sällskap varje fredag och att min kille ens sitter med och kollar är verkligen det ultimara beviset på hur GRYM du är!!!!! Härligaste bloggerskan någonsin!!! Kram!!

Reply
Magda

Hi :) Could you update the video of another (group) valtz too? I would love to see that and can’t find it…

Beautiful dance! Really great trics :) I didn’t know valtz can be so not-boring ;)

Reply
Sandy

YES!!!!!!! FAN VA GLAQD JAG BLIR KENZA! :D Blev så ledsen när ni hängde löst så jag blev lite orolig om du va kvar eller inte, har alltid älskat dans och Let’s dance e kul att kolla på men jag har aldrig riktigt haft motivationen att kolla på det riktigt, men nu när du är med vill jag se haha! Jag blev ledsen i fredags när jag insåg att det va dags för Let’s dance och jag precis skulle åka iväg och göra mig i ordning för att umgås med vänner, jag blev både taggad när jag såg att det skulle bli Let’s dance, och sen ledsen för att jag inte skulle kunna kolla på det direkt xD haha! Så jag höll ut tills NU. Åh när jag såg texten 10, 10, 10. Jag blev så GLAD! Haha asså. GRYMT KENZA! FORTSÄTT SÅ!!! <3

Reply
Julia Johansson

Ni var helt fantastiska! Jag t.o.m. fällde en tår så rörd jag blev.Jag har legat på sjukhus i över två månader nu pga min kroniska sjukdom… Och den senaste veckan har varit extra tuff… Jag hade ingen lust att leva längre, för vad är det egentligen för liv att leva? Jag är en tjugoårig tjej som älskar mode och smink men som spenderar större delen av mitt liv på en avdelning på sjukhus som jag kallar för mitt andra hem… Så att efter många dagar med bara självmordstankar i huvudet så ser jag din och Calles otroliga vals och plötsligt så började jag känna mig levande igen!! Så jag tackar er båda från botten av mitt hjärta. <3
Jag är även en trogen följare av din fantastiska blogg och alltid när jag ser ett nytt inlägg så blir jag så otroligt inspirerad! Som jag nämnde ovan så älskar jag mode och är själv sömmerska/designer. Vill även tillägga att jag bara älskar din stil och även IVYREVEL!!!
Jag hoppas att du läser detta för jag vill verkligen att du ska veta hur fantastisk och rörande er vals var! Jag vill även önska dig en stor lycka till nästa vecka och jag hoppas att din rygg blir bättre!! Jag kommer fortsätta att titta på Let's Dance och rösta på dig även om jag tycker att alla de andra deltagarna också är helt fantastiska!

Kram från ett stort fan!!! :D

Reply
Jessica Emma Berggren

Du var så grym i fredags Kenza! Jag råkade somna i soffan efter en hård arbetsdag och blev så besviken då jag trodde att jag missat mig men blev super glad att jag såg dig dansa och ej missade det! Du var vacker som vanligt och din dans var felfri <3

//Jessica

Reply
Selma

Hej Kenza! Fick en bloggidé som skulle vara kul att få tips om av dig! Till frågan: Vilka plagg ska man passa på att använda nu innan det blir för varmt? Kram

Reply
louise

Alltså din uppdatering suger, kanske lika bra o lägga ner bloggen och bara ägna sig åt dans i framtiden?

Reply
Cecilia

Ni var verkligen superduktiga. Fick tårar i ögonen när dommarna delade ut sina poäng. Håller tummarna för er på fredag igen. Kram

Reply
Adriana

grymt Kenza !! Du är sjukt duktig och denna dansen va så underbart fint.

Lycka Till

Reply
Patricia

Du är så otroligt grym! Missade förra veckan så detta var första gången jag såg själva dansen. Du är så otroligt grym och jag sitter (annars) spikad framför tv soffan och hejar på dig. Jag bli nervös när du ska dansar och hållar alla tummar innan du kliver ut på dansgolvet. Men du är grym! Du är verkligen värd dom poängen och jag är otroligt imponerad. Blir själv otroligt sugen på att börja dansa. Kör hårt och vinn skiten ;-) Många, stora kramar till dig!

Reply
Frida

Otroligt otroligt vackert! Blir alldeles rörd över hur fint detta är. Heja Callenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*