• header

MONDAY MEETING

monday-1

God morgon! Vi har precis haft vårt måndagsmöte här på kontoret. Ska nog kriga för att ändra detta veckomöte till en annan dag, det är ju så jäkla svårt att gå upp tidigt på just måndagar haha.. ;P Idag har jag inte träning förrän vid 15 så det blir några timmars jobb här. Ska även möta upp Rami och fota lite!

Annars då.. Haft en fin helg? Jag har filmat & dansat hela dagarna och på kvällarna har jag bara tagit det lugnt med god mat framför en film. ♥

// Good morning! We just had our Monday meeting here at the office. I’m gonna fight to change this weekly meeting to another day, it’s so damn hard to get up early on Mondays haha.. Today our practice starts at 15 so I’m gonna work a few hours here. I’m also gonna meet up with Rami and take some photos!

How was your weekend? I’ve been dancing and filming both Saturday and Sunday and in the evenings I just relaxed with some good food and a movie. ♥

31 Comments

Sofie

Här på mitt jobb har vi tisdagsmöten varje vecka vid 9-tiden på morgon. Tycker det är ett bra tillfälle, för då hinner man under måndagen piggna till och även se över vad som hänt under helgen och förbereda inför tisdagens möte. Dessutom har man då en stor del av veckan kvar för att göra saker som man t.ex bestämmer på mötet.

Reply
David

Visste ni att Kenza är den som har fetast plånbok i bloggvärlden i Sverige? Eller visste ni att Sverige är på 4:e plats i listan på de fredligaste länderna i världen? Har ni sett världens snabbaste knockout? Mer om detta hittar ni på VÄRT ATT VETA.
http://vartattveta.wordpress.com

Reply
moa johansson

hej jag vet måndag en hel veka kvar tills jag ser dig på tv
lycka till på träningarna vilka coola matchande overoller du och calle har på er jaja lycka till nu då på fredag

Reply
Klaudia

have a great day! :) and good luck on your next dance show, fingers crossed :)

Reply
Adiyam

Well done for bouncing back this week on Let’s Dance Kenza. It’s such a shame that we can’t view your videos abroad but sometimes it takes falling down to rise up stronger than ever. We are all rooting for you girl. Keep pushing!! :)

http://thecoup.eu/

Reply
Emma

Hei!
Jeg har aldri kommentert noen innlegg her på bloggen, men følte det var dags å endelig skrive nå som jeg har lest din blogg i flere år. Jeg vil bare si at jeg er utrolig stolt over alt du har fått til gjennom årene, og spesielt de tøffe ukene på Let’s Dance der du har kjempet så utrolig hardt. Jeg sitter her i Norge og hejer på deg hver fredags kveld og håper virkelig du kommer til toppen, for det fortjener du! Du virker som en veldig jordnær og smart jente med mye humor, og jeg føler jeg har lært mye av deg gjennom tiden jeg har lest din blogg. Håper så mange som mulig tar seg tid til å lese bloggen din, for jeg tror du er et sundt forbilde for jenter i alle aldere.

Stor klem fra din faste leser, Emma.

Reply
A

Hej fina kan inte du skriva vad du andvänder för smink dagligen. primer, foundation, puder, roughe, highlighter, marscare, eyeliner, bronzer, ögonbrynen osv om jag glömde något :P och fota det också? puss!

Reply
bera

Hej! Snälla rara du skulle du kunna säga vart du fick tag på din tygpåse från ACNE som du har där bak i bilen:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*