• header

THURSDAY

Lets Dance1

God morgon! Jag ska precis åka iväg till jobbet. Är så jäääkla trött idag, eller det är jag alltid nuförtiden. Jag fattar inte, borde inte min kropp vant sig vid denna träning än? Inte ens 8 timmars sömn räcker längre, helt omöjligt att komma upp. Kanske det är pollentabletterna som gör mig extra trött nu… Jaja, när Let’s Dance är över så ska jag sova en hel helg med paus för mat & toa typ, haha. :-)

Nu måste jag sticka. Ha en bra dag allihopa! Puss.

// Good morning! I’m just about to go to work. I’m sooo tired today, ok I’m always tired nowadays. I don’t get it, shouldn’t my body be used to all this workout now? Not even 8 hours of sleep is enough now, it’s impossible to get up. Maybe my pollen medicine is making me extra tired… Anyways, when Let’s Dance is over I’m gonna sleep for a whole weekend with breaks for food and toilet, haha. Got to go now. Have a great day everyone! Kisses.

25 Comments

dboom

Maybe it’s because it’s spring?
I know it’s a little bit weird, but I have exactly the same since March, I can’t get up in the morning and I am very tired, I don’t know what’s going on xD

Reply
Alice

Hej! Jag tänkte bara tipsa om att kolla ditt järnvärde om du är mycket trött? Det Är väldigt vanligt att ha lågt järnvärde och oftast märks det genom att man är trött. Kram :)

Reply
Jennifer

Såg dina salsa moves på let’s dance och du är riktigt duktig. Dansar själv också salsa och det är min passion i livet. Är väldigt nyfiken på var jag kan få tag i den gula klänningen du hade på dig. Uppskattar svar!

Mvh Jen

Reply
p.

Se till att du får i dig alla näringsämnen… så kanske det hjälper dig på vägen i alla fall :-))

Reply
Evelyn

Jag känner att jag måste dela med mig av vad jag nyss läste. Och hoppas att du skulle kunna skriva om de på din blogg. Det är nämligen så att det är någon som skapat ety instagram konto om en tjej spm heter ‘Hata_Nora. De här kontot går ut på att mobba en tjej så att hon ska ta självmord. Du får gärna kolla upp det (om de inte har tagits bort får du gärna skriva om det!!)
Tycker det är så hämskt!!!

kram till dig

Reply
Myhrans

Kan tänka mig att det är cpjobbigt att träna så mycket som ni gör, jag orkar ju knappt gå upp för en trappa haha.

Reply
Vendela

Kenza! Avgudar att du kämpar otroligt mkt för detta och det är synd att du ska behöva bra så trött. Men jag kan säga att jag har haft EXAKT samma problem de sista 2 dagarna när jg började med allergitabletter mot pollen. Idag testade jag utan och är såå mkt piggare. Tips, testa utan i några dagar så slipper man känna sig så seg i bollen ❤️❤️

Reply
Zarah-Lou

Till Vendela och Kenza: Eller så tar ni allergitabletten på kvällen innan ni går och lägger er, den har 24H skydd. Eller testar Allegra, det är den enda Antihistaminen som säger sig ge mindre trötthet som biverkan.

Tack för mig!

Reply
Linnea

Hej, tänkte bara tipsa om ett par nya pollentabletter som finns på apoteket nu. Jag hade också problem med att jag blev väldigt trött av mina tabletter men nu senast när jag var på apoteket för att köpa fler så tipsade dem mig om ett par nya pollentabletter som heter Desloratadine Sandoz, och dessa blir man inte trött av! Så prova dem så ska du se att du inte kommer vara trött längre =) kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*