• header

ÄR NI MED OSS?!

20140411-192852.jpg

20140411-192900.jpg


Nu kör vi igen! Tango och teamdans. Snälla hjälp oss vidare till nästa vecka genom att ringa 099-414 02 eller smsa KENZA till 72400. Vi lovar att ge allt på dansgolvet! Massa tackpussar från teamCallenza! :-)

55 Comments

Zozo

åååh vilken fin presentation du är såå stark <3
starkt av digatt berätta om din pappa<3
kram fina
trevlig helg

Reply
Victoria

Har följt din blogg sen 2009, du är en fighter❤️❤️Självklart jag röstar

Reply
Tilda

Blev väldigt berörd av din presentation och dans. Du är bäst Kenza. En riktig förebild

Reply
Stina Haglundh

Du är så jäkla duktig Kenza! Jag håller tummarna för dig och tänker hjälpa till att rösta fram dig till vinst, det är du värd!
Kramkram!

Reply
Emmy

Hej Kenza, du är så otroligt bra på att dansa, hoppas på att du vinner! ♥:)

Reply
emma

såg dig intervjun. du var stark att berätta om din uppväxt. du har tur att dina vänner som har stöttat dig. känner dig inte men jag vill bara ge dig en kram

ps du o calle dansade duktig ikväll

Reply
Cordelia

Jag blev så rörd av din dans och det du sa nu i Let´s dance att jag blev tårögd. Jag förstår precis hur det känns att ha en pappa som är alkoholist eftersom jag går igenom exakt samma sak nu. Du är en så stark person och jag ser dig nu som en ännu större förebild än vad du redan var för mig. Jag älskar din blogg och du är så vacker. Du har blivit stor inom bloggvärlden och det är du banne mej riktigt, riktigt värd. Älskar dig Kenza!
Kram <3

Reply
Ida

Du var grym! Måste bara säga att du är sjukt stark!Det du berättade om innan dansen, jag är så imponerad av dig både för hur du dansar och hur du är som person! Jag ser på dig som en jätte snäll, härlig och bra person som är stark och även om de inte spelar någon roll så måste jag säga att jag tycker du är så himla fin!
Kram

Reply
michelle mariolina

Min mamma grät när du talade om din pappa och sen när du sa att du känner dig fri, och att du mår bra. Då grät hon lite till och jag satt och rös. Du är stark Kenza! Hoppas verkligen att du går vidare denna gången med…! Om du inte går vidare så ska du veta att du är bäst och du har dansat så OTROLIGT bra vecka efter vecka, har röstat som en galning på dig. Att se att du dansar, skrattar, mår bra och att din familj är så stöttande..det får mig att må så bra för din skull. Blir uppriktigt så glad för din skull. Finaste och bästa Kenza <3<3

Reply
marre

Så himla starkt inslag och jag blev helt rörd verkligen. Vilka fantastiska vänner du har. Hejar på dig!

Reply
Emma

Är vanligt vis inte en sån som gråter för folk jag inte känner’s problem (bra svenska) men ikväll satt jag å böla med ångesten i bröstet! Du är en sån fantastisk människa! En sann jävla förebild! Får typ “stolt mamma” känsla när jag ser dig i let’s dance. Helt sjukt egentligen med tanke på att jag inte känner dig och definitivt inte är din mamma! (Hahhaha är två år yngre liksom, bra där å skratta åt sig själv när man skriver en kommentar) iaf, fina fina Kenza puss på dig!

Reply
Ida

Kenza! Du är så fantastiskt stark och duktig. Har följt dig länge men tycker bara om dig mer och mer allt eftersom tiden går. Din personlighet är lika vacker som ditt utseende. Så glad för din skull att det går så bra i let’s dance, tänk att de kallade dig kvällens drottning idag!

Helt otrolig är du. Min inspiration. Jag önskar att jag visste vad du gick igenom när det hände, då jag gick igenom liknande under samma år. Men det känns så fint att du är där du är idag, trots all skit. Fortsätt rocka vår värld kenza, du är bäst

Reply
Jasmin

Congrats on your score! It’s very inspiring seeing you do your best despite of illness or a bad time!

xoxo Jasmin

Reply
Nicole

Grymt bra jobbat ikväll! Blir väldigt rörd av hur stark du är och vågar berätta din historia för svenska folket, verkligen jättefint, och när du grät ville jag ju bara krama om dig! <3 Du är stark, och vilken grym revansch mot din pappa… Kram!

Reply
Ida

blev precis tårögd av att höra dig prata om din pappa. Du är så sjukt stark och inspirerande som person. Och att våga prata om det inför två miljoner tittare är bara så… nä, jag är mållös <3 Du är en stor förebild för mig, vill att du ska veta det!

Reply
z

Fick ont i hjärtat när du grät. Så himla fint av dig att öppna upp sådär. Och erAt nummer var fantastiskt! Så grym du är

Reply
Jossi

Jag brukar aldrig kommentera men nu var jag tvungen. Vilket OTROLIGT starkt framträdande igår. Dels tangon som fick mig att sitta med tårar i ögonen och dels team-dansen som var helt amazing – du var outstanding! Tack för att du delade med dig, du är en sann inspiration och jag önskar dig all lycka. Stora kramar! <3

Reply
daniela

du dansade bäst hittills igår, det bara lyste om dig hur bestämd, målmedveten och stark du var! och er teamdans var helt suverän!

Reply
asa

Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but
after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m
not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic blog!

Reply
ezekieli

Do you plan your next journey to travel to Tanzania?
We are the experts on what you can explore when it comes to Tanzania.

Help travel explore is based in Tanzania who is the home of natural and cultural magnetism. This enables us to offer you great adventure for sensible prices.

If you are looking for a challenge, then why not climb the roof of Africa, Mount Kilimanjaro? Or why not just experience and visit different landscapes and wildlife in two of the world’s famous park like Serengeti National Park and NgoroNgoro Conservation Area.

If that will not be enough, we offer beautiful trips to the magnificent island of east Africa, Zanzibar. Enjoy your time on the stunning beaches, explore the underwater world while diving in the reefs and swim with wild dolphins.
Tanzania can fulfill people’s dreams.

“So let the spirit of adventure set the tone. ”
http://www.helptravelexplore.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*