• header

TEAM DANCE

Jag har ju glömt lägga upp klippet från vår teamdans! Trots lite tabbar så vann vi och fick 4 extrapoäng var. Tyvärr räckte det inte för fina Lotta som fick åka hem. Nu är vi bara 5 par kvar och även denna vecka så tränar vi inför 2 danser. Förutom vår egna dans så har varje par fått en känd filmlåt att tolka, där har vi ca 45 sekunder på oss att göra VAD vi vill I denna skallade “filmbattle”. Hur kul?!?!

Kan ni gissa vilken film/låt vi har fått? :-)

// I forgot to post our team dance. Here you have it! Even though we did a few mistakes, we won and got 4 extra points each. Unfortunately it wasn’t enough for dear Lotta who had to leave the show. Now we are only 5 couples left and we are practicing two dances this week as well. Except our own dance each couple also got 45 seconds of a famous soundtrack and we can do WHATEVER we want in this so called “movie battle”. Isn’t that fun?!?! Can you guess what movie/song we got? :-)

58 Comments

Maria

Pretty hard question! Skyfall? Young and Beautiful? My heart will go on? Tell us!

Reply
Sarah

Jag hoppas att någon har valt I’ve had the time of my life från Dirty Dancing. :)

Reply
Annie

Kan du inte lägga upp klippet om ditt år 2009 som visades i förra veckans program? Missade förra fredagen och jag kan inte se det via TV4 play när jag bor i Finland :( Hejar på dig!!

Reply
Jenny

Antingen “you’re the one that I want”, från Grease,
eller låten från Dirty Dancing! :)

Reply
Josefine

Star wars?? Hahahha nä skoja ba ;* Btw så är du grymt duktig ute på dansgolvet!!! U go girl!

Reply
Tine

Hei Kenza!:)
Du har en utrolig inspirerende blogg, må titte innom daglig!
Jeg har jeg et spørsmål ang. den grå Kingston sweatshirt genseren
din fra IvyRevel, hvilken størrelse har du? Tenker å bestille den selv :-)
Lykke til i Let´s dance, jeg heier på deg! Klem

Reply
AdinaKristina

Åh, ni är så himla duktiga! Jag vet ju inget som helst om dans egentligen, men det är så roligt att kolla på er eftersom ni alltid ser så glada ut. Det märks verkligen hur roligt ni har.
Lycka till i resten av tävlingen, jag håller tummarna för dig och Calle!

Reply
mirjam

Vill bara säga att jag beundrar din kraft o styrka att orka beskriva vad du utsatts för i din barndom med en missbrukande förälder.o det din egen förälder utsatte dig för i vuxen ålder känns svårt att ta till sig,samtidigt som jag kan förstå att det är ett stort sår i ditt hjärta fortfarande.
Har döttrar i din egen ålder och kan bara säga att du är enastående vacker och mycket duktig att dansa och vi alla kommer rösta på dig.
Jag o mina döttrar röstar o önskar att du går långt i Let´s Dance”…
Du är en en av unga bloggerskor som har förmågan att skilja på privat o personlig stil i din blogg och det hedrar dig att du har intimitet.

Reply
Naths-Sjömansliv

Haha! Så galet roligt ni ser ut att ha det. Man blir ju så danssugen själv. Kollade några Lets Dance klipp igår (då jag har varit utomlands och seglat och inte haft tillgång till Tv) och blev imponerad av hur duktig du var!

Reply
Elina

Jag hoppashoppashoppas verkligen att du VINNER Lets Dance, för du är verkligen den finaste, goaste & bästa hihi!

Kolla gärna in min blogg också hörni, då min dröm är att bli större inom blogg- och vloggvärlden, love till er!

Reply
Sera

Minns när du oroade dig för att ni skulle åka ut först och kolla hur långt ni kommit nu :D känns som att ni fått en James Bond låt!

Reply
claudia

Alltså du är så himla bra, ni är så himla bra som danspar!!

Har hållit tummarna för att ni ska dansa vidare, så kul det gör bra:)

Reply
Charlotte

Ville bara säga att jag tycker du verkligen är en fantastisk förebild, med allt du har åstakommit i ditt liv osv. Ändå, när du för nu ganska länge sen var med i tv4s morgonprogram, så svarar du att det du vill ha om 10 år är familj och barn. Jag vet inte varför jag tänkte på det nu, men det var så otroligt vackert.

Angående dansen så skulle jag tycka det var jättekul om ni fick Do you love me, alltså Dirty Dancingsekvensen!

Reply
Anna

Vad händer med uppdateringen? :( Går det inte att fixa tidsinställda inlägg om du inte hinner att blogga? Hade varit roligt med lite uppdatering. Gillar ju din blogg!

Reply
taty

I love this dance training and wish it was possible for everyone to join :)
Just started ZUMBA last week and feel addicted to the magic moves already!
Hope you are getting better (your cold) and keep on dancing :)

Hugs and happy Easter from Germany!
xx Taty*

http://taty-in-newyork.blogspot.de

Reply
Olivia

Du har verkligen sjukt fin utstrålning Kenza! Du ser ju verkligen ut som en professionell dansare! Keep up the good work!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*