• header

CASUAL

KenzaZouiten_bluejacket-2

KenzaZouiten_bluejacket_st-1

KenzaZouiten_bluejacket-3

KenzaZouiten_bluejacket-1

KenzaZouiten_bluejacket_st-2

Jacket from Zara // t-shirt from IvyRevel // jeans here // shoes from Nike // Alexander Wang bag // Prada sunglasses

Så härligt med vååår!!! Man blir ju så glad! :-) Nu har jag precis kommit hem från träningen. Lång och stressig dag idag med både genrep, plåtning & dansträning så nu ska jag koppla av framför tvn med min karl. ♥

Jackan beställde jag hem från Ebay (slutsåld?!), blev så sugen på den efter att ha sett den på Lisa. :-)

// It’s so nice with sping weather!!! I’m so happy! :-) I just got home from practice. Long and stressful day today with both rehearsal, photoshoot & dance practice so now I’m gonna relax infront of the tv with my man. ♥

102 Comments

Anna-Belle

beautiful i love the jacket. and how you combine it with the grey…looks awesome. you are perfect. have a cozy evening now :)

Reply
jessi

hej, om du skulle kolla in min blogg och lämna en komentar så skulle jag vara världens lyckligaste tjej! Du är en sjukt stor förebild för mig, och det skulle betyda allt för mig om du skulle ta en titt! :)

Reply
Se

Kan inte du typ visa ditt favorit plagg, solglasögon, väska, skor, vår jacka osv!?

Reply
Jag

Jättefin outfit! Kan du säga vilken storlek du har på alla dina IvyRevel kläder? För jag inte vet vilken storlek jag ska ta när jag beställer därifrån.
Kram:)

Reply
Diana DeMarkey

Galet snygg jacka, så otroligt fint. Du hittar mycket fint inne på Zara men inget som jag hittar på nätet i alla fall. Måste nog bara finnas i butikerna antar jag. =/

Reply
Julia

Brukar inte gilla annan färg än brun eller svart på skinnjackor, men den där var oerhört fin och vårig :)

Reply
Annie

Men fyfasen vad snyggt med ljusblå skinnjacka! det har jag aldrig tänkt på förut :) och så är du snygg också såklart!

Reply
mälii

vill inte du och alex gifta er snart ? eller förlova er har han inte friat t dej änn ?

Reply
Anna-Belle

ok now you MUST see this video….its from DIESEL and they dance the “a-z dance” never seen better dancers…and since you are currently dancing like 24/7 and know how hard some moves can be…watch it you will be so impressed and i know you will like it just 3min of your time spend well :) http://www.youtube.com/watch?v=JK8vVDSSXrA

it really is amaaazing otherwise i wouldnt share it with u :))

Reply
Jennny

Hej detta hör inte riktigt till inlägget men.. jag har nyligen fått besked om att jag har hudsjukdomen rosacea. Vilket betyder att mitt ansikte inte tål solljus! Tänker då att jag helt enkelt får köra på snygg keps och solhatt till sommaren. Vore kul om du kunde tipsa om några trendiga kepsar och hattar!??
Tack på förhand din blogg är grym

Reply
Allison

That jacket has me speechless. I’m in love with the shade of baby blue, it makes the jacket super feminine. You have fantastic style!!

I’d love for you to check out my blog! For those who are interested I have a contest going on right now where you can win a $50 gift card for even more fabulous clothing!!

xxAlli

http://fashion-alli.blogspot.com/

Reply
Michelle

Hej.
Men var exakt är skorna från?
Hittar ej på nätet:( va heter dem mer?
Tack

Reply
Magda

Ååhhhh världens vackraste tjej!!!! Jag hejar på dig i let’s dance , jag vet att du kommer vinna tro på dig själv bara. Har läst din blogg skit länge sluta aldrig vara du puss

Reply
Daniella

Hej Kenza! Behöver verkligen hjälp! Jag undrar hur du har fått så fina ögonbryn? Mina är så små och korta. Funderar på att använda näring till ögonbrynen men tänker om det ens kan växa hårstrån där det knappt fanns någonting innan, om du förstår.. Hur gjorde du? Kram

Reply
Nicole

Hej!
Skulle du snälla kunna länka skorna? Blev helt kär i skorna men hittar inte dem på Nikes hemsida.
Kram

Reply
Rebecca

Du har så fint hår Kenza! Ett av dom finaste håren jag sätt! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om din hårvård?:) vad du använder för produkter osv? Tror många hade uppskattat det och velat veta. Jag håller tummarna för dig på Lets Dance! Kramisar

Reply
Camille

Hello, I wanted to know which model are nike shoes worn by Kenza ? I though it was the nike blazer… I hope someone will answer me! :) thank you

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*