• header

WEDNESDAY MORNING

Desktop15

Hittade två bilder med mina läsare! Ena är tagen på Let’s Dance (är ni där och tittar så måste ni ju komma ner och hälsa på mig, tycker det är så kul att ha er i publiken!!) och den andra bilden är tagen klockan fyra på morgonen på Mc Donalds haha. :-)

På tal om ER. I fredagens inslag i programmet så pratar jag om mina läsare och om bloggen! Jag vet inte hur mycket de kommer ta med (vi filmar alltid i flera timmar som sedan klipps ner till 1 minut) men jag berättar iallafall att jag är så glad över att jag har er, att jag aldrig hade tagit mig dit jag är idag utan ert stöd. Och hur KUL jag tycker att det är idag att vara en förebild till så många unga tjejer där ute, trots att jag hade svårt att förstå mitt ansvar när jag själv var en vilsen tonåring som försökte hitta mig själv.

Nog om det, nu ska jag äta frukost och sedan ner och köra genrep i studion! Ahhh, redan onsdag!!

// I found two photos with my readers! One of them is from Let’s Dance and the other one is taken at 4 am at Mc Donalds haha. :-) Speaking of YOU. In the show on Friday I talk about my readers and my blog! I don’t know how much they will show (we always shoot for hours, and then they cut it down to 1 minute) but I talk about how happy I am that I have you, and that I wouldn’t be where I am today without your support. And how FUN I think it is to be a rolemodel to so many young girls out there, even though I found it hard to understand my responsibility when I was a lost teenager myself. Enough about that, now I’m gonna eat breakfast and then go down to the studio for rehearsal! Ahhh, Wednesday already!!

 

27 Comments

Isabella

Åh vad du är vacker! Vill verkligen träffa dig en andra gång då jag träffat redan dig en gång. Så jag undrar om du inte kan fixa en bloggträff i Stockholm? Det är ju massor med läsare som vill träffa dig. Annars hur kan man stöta på dig i Stockholm? Kan du inte åka någon dag till gallerian tex eller något och så skriver du det på bloggen? :) kram så länge och hoppas att du svarar!

Reply
Emelie

Det är så himla bra att du som är en sådan fin, snäll och bra människa driver en av Sveriges största bloggar och på så sätt är en förebild för så många unga. Inget skitsnack, hets eller annat blaj – du behövs och ska vara superstolt över den du är! :)

Reply
Nicole

Sötaste Kenza, vad roligt att höra :) och jag är jätteglad över att du nu är med i Let’s Dance och man kan lära känna dig ännu bättre! Roligt att ha möjlighet att följa dig, du har ju en sån fin personlighet. Efter Let’s Dance borde det fortsätta nåt annat slags Kenza-program, haha! Kommer bli tråkigt sen att inte få se dig mer! Kraam!

Reply
Anonym

Varför har du börjat göra näsor på smileysarna haha?? Är ju bara vuxna som inte vet hur man använder internet på riktigt som gör det, inte dags att börja än när du inte gjort det förr ;) kram

Reply
Angelica

Kan inte du lägga upp clips där ni pratar på let’s dance också, tex från förra fredagen när du pratade om din uppväxt? :)

Reply
Emelie

Kenza du är bäst!!!!! Du är min största förebild och jag ser verkligen upp till dig!! Jag hoppas verkligen att du går till final på lets dance, för du är grym
. Kraaam! <3

Reply
Lova

Röstar på dig hela tiden. Du är verkligen duktig på at dansa! Du har redan jurys förtroende! Jag gillar inte att dansa så myket men tack vare dig så ser det så rolig ut att dansa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*