• header

A MEMORY FOR LIFE

week8jive-10

week8jive-18

week8jive-7

week8jive-17

week8jive-16

week8jive-15

week8jive-9

week8jive-14

week8jive-13

week8jive-5

week8jive-12

week8jive-4

week8jive-3

week8jive-2

week8jive-11

week8jive-1

Åh, vart ska jag börja… TACK för att ni stöttat mig genom hela den här galna karusellen. I tre månader har det här varit mitt liv, varje dag har jag dansat & filmat och levt i en härlig men påfrestande liten bubbla. Jag har haft så OTROLIGT kul och jag har lärt känna människor som jag vet kommer vara vänner för livet. Det känns så konstigt att det är slut, det känns lite tomt.

Igårkväll levererade vi en sjukt bra jive och jag hade så jäkla kul! Vi fick poängen 9,9,7 av juryn men det räckte tyvärr inte och vi fick lämna tävlingen. Det var så mycket jag ville säga där på slutet men blödig som jag är så kunde jag inte prata för då visste jag att tårarna skulle börja rinna. Tur att jag har en blogg där jag kan skriva vad jag känner efteråt haha. :-) Jag är så glad över att jag fick den här chansen, att ni hjälpte oss komma så långt så att jag fick testa på alla danser förutom en, att jag fick världens bästa danspartner Calle som är så otroligt fin, rolig & duktig. Jag är så glad över att jag varje fredag har haft den största och bästa hejarklacken, att min familj, pojkvän & vänner funnits vid min sida hela vägen. Jag kommer minnas detta för resten av mitt liv och jag ska skryta för mina barnbarn om hur mormor dansade live i tv framför 2 miljoner tittare varje fredag haha!

Jag gick från att vara en blyg liten bambi på dansgolvet, till att våga ta plats och njuta av att dansa framför publik. Vi slutade upp på en 5e plats och det hade jag aldrig trott. Så tack för att ni hejade fram oss! Vi ses igen i finalen om 3 veckor, då kommer alla 11 paren tillbaka och dansar. :-)

Scenskräcken då? Ha, nu vågar jag vad som helst! ♥

// Oh, I don’t know where to start.. THANK YOU for your support during this crazy trip. This has been my life for three months, I’ve been dancing & filming everyday and I’ve lived in this wonderful yet tough little bubble. I’ve had so much fun and I got to know people I know will be my friends for life. It feels so weird that it’s over, it feels a bit empty.

Last night we danced a really good jive and I had a blast! We got the scores 9,9,7 from the judges but unfortunately it wasn’t enough and we had to leave the competition. I had so many things I wanted to say there at the end but since I’m so sensitive I couldn’t talk because I didn’t want to cry. Thank God I have a blog where I can write what I feel afterwards haha. :-) I’m so happy I got this opportunity, that you helped us get this far so that I could try out every dance except for one, that I got the world’s best dancepartner Calle who is such a sweet, funny and talented person. I’m so happy that I had the biggest and the best cheer section every Friday, that my family, boyfriend & friends were by my side every step of the way. I will remember this for the rest of my life and I will brag to my grandchildren that grandma danced live in front of 2 million viewers every Friday haha!

I went from this shy little bambi at the dance floor, to someone who wasn’t afraid to take place and enjoy dancing in front of an audience. We ended up on a 5th place and I’d never imagined. So thank you for cheering for us! We will meet again in the finals in 3 weeks, all the 11 couples will be back for a little dance. :-)

And my stage fright? Ha, I can do anything now! ♥

139 Comments

Jenny

Fasen då, du förtjänade absolut att vara kvar till finalen! Men det var extremt härligt att få se dig & Kalle dansa så himla bra :)

Reply
Johanna

Grattis till att ni kom på 5:e plats, det är ju jättebra! MEN – ni var bäst och ni borde ha gått hela vägen. Du är den som gjort största utvecklingen och jag tycker ni borde vunnit hela grejen! :) Kram!

Reply
Elli

Kommer att saknar er dans, energi och kemi! Och din fina familj som alltid hejade! Så himla bra jobbat, på alla plan! Massa kramar

Reply
Christie

You were the best dancer – you should have won the whole show!

But more important than that, I love how positive you are, even after leaving the competition.

You are a great role model!

KENZA <3

Reply
Charlotte

Så synd att ni inte gick vidare… personligen tycker jag att du har dansat bättre än flera av de som är kvar. Men det är ju så den här tävlingen ser ut… Bra kämpat i alla fall! :) Kommer du att fortsätta dansa på något sätt nu? Har du fått mersmak? :)

Reply
Elin N

Såååå orättvist att du fick lämna tävlingen!! Du/ni var en av dem som var värda att hamna i finalen!!

Reply
Johanna

Du förtjänade verkligen att vara kvar!, du är så jävla duktig och jag har hejat på dig varje fredag! :))

Reply
rebecka

Ååh Kenza! Du är grym, så vacker! Man blir så glad av att titta på dig! Du strålar av glädje! Jag önskar dig all lycka i livet! Jag kommer sakna att se dig i lets dance nu och får nöja mig med bloggen haha! Men jag vill bara att du ska veta att du är underbar och en helt fantastik människa. Jag tror att med din energi och positivit så kan du åstadkomma mycket under ditt liv (du har redan åstadkommit mycket). Jag vill bara avsluta denna kommentaren med: Du har det finaste kvinnliga leendet jag någonsin sett. Jag blir glad av dig och du hjälper mig egendom mörka och dystra dagar och gör dom bättre. Så tack Kenza! Jag beundrar dig! Kram Rebecka 21 år från Göteborg!

Reply
Chelsea

Nu kommer ingen kolla mer på Let´s dance, det var för dig man kollade! Men ni tog er långt och ni var bäst!! :)

Reply
V

Kenza, du anar inte hur ledsen jag blev av att du åkte ut igår. Du förtjänade verkligen en plats i finalen. Först & främst blev jag otroligt irriterad på Tony Irving som verkar vara lite efterbliven eller så har han något emot er?! Hans förklaring till 7 poäng var så ologisk att det finns inte. Kraftlöst & saknar energi?! Alltså driver han med mig?!! Han kanske borde gå dansskola och inte du. Okej om hans kritik var konstruktiv och hade sanna grunder men det har den ju inte haft vid flertal gånger, speciellt mot er. I alla fall, du har gjort en fantastisk isats som du verkligen ska vara stolt över. Jag följde dig varje fredag med glädje, för det var som att se sin kompis leverera på TV rutan, som du säger från att ha varit blyg till att verkligen våga ta för dig. Jag blev så nervös att mitt hjärta bultade när du stod på trappan :( Det jag verkligen gillar med dig är att oavsett om du har en stor blogg och blivit känd, så är du fortfarande samma gamla Kenza, lika jordnära & skön som alltid. Jag känner igen mig också mycket du visar, det här med din uppväxt, tyvärr var min mycket värre då min mamma också varit sjuk och inte varit ett stöd alls vilket din mamma har. Du ska vara glad att du har såna fina människor omkring dig, det förtjänar du. All kärlek till dig. <3

Reply
Sandra

åh kenza, vill gråta lite när jag läser detta och ser bilderna. så fint skrivet! tycker ni åkte ut för tidigt, men det förändrar ju inget! Nu kan du iallafall äta fyra kilo påskgodis och sova hela dagen imorgon! Glad påsk på dig!

Reply
Dixi Wonderland

Så himla tråkigt att du åkte ut :( Har röstat varje gång på dig! Du var grym och var stolt över dig själv för fan va du dansat in i våra hjärtan :D

Reply
Bella

HEJ!
jag brukar aldrig se på Lets Dance men jag såg fredagens avsnitt. OJ OJOJ! du var så grymt duktig att jag bara måste skriva det här! (jag skriver ALDRIG kommentarer). Du ska verkligen vara så stolt !
Den första dansen, då du bar silver, var verkligen helt fantastisk! Jag var så imponerad! Sug i dig de! för jag menar det verkligen! wow!

Reply
anna-lisa

serie tips:
scandal!! så bra med smarta vändningar och väldigt sexig och hett!!!

Reply
Sandra

Du har varit såå otrolig duktig under hela tävlingen och det har varit såå kul att få se dig på tv och inte bara att läsa din blogg. Jag blev förvånad att du åkte ut igår! Och utbrast hemma; Nej nu tänker jag fan inte se på Lets Dance något mer!! :-(
Men jäklar vilken bra Jive ni gjorde igår och du var ursnygg!! :-)

Reply
Felicia

ÅH Kenza!! Så himla synd, tyckte verkligen inte att du förtjänade att åka ut, trodde att du skulle bli en av dem som var i finalen! Jag och mina kompisar blev så ledsna igår kväll när vi hörde! Men vad härligt att höra att du tar det så bra och att din scenskräck är borta! Kram fina du!

Reply
Julia

Du är så grymt duktig och du förtjänade inte att åka ut!! I protest ska jag inte kolla på Let´s Dance de sist veckorna (förutom finalen då du är med igen ;) )
Man märkte av förvandlingen även genom tv-rutan, man såg hur du blev mer och mer självsäker för varje vecka som gick! Du var helt enkelt BÄST!!!! :D

Reply
Tuva

Det var jättetråkigt att ni åkte ut, men hoppas att du kan fira påsk och din födelsedag ordentligt nu!

Reply
Zarah-Lou

Jag ska inte vara en bitterfitta, men… du var GIVEN en finalplats, om man ser till underhållning, kvalitén på dansen, glädjen, känslan.. ta med dig det, det var svenska folkets “fel”.. inte erat, ni skulle ha kunnat gå hur långt som helst!

Personligen kommer jag INTE att titta på Let’s Dance mer nu, jag tittade enbart för att se på er och ni var GRYMMA!

Får läsa din blogg vid åtta på fredagkvällarna istället ;)

Reply
Savannah

Wow 5th is really good, I think you did great Kenza! I loved watching all the photos and videos of the show! Too bad you have to leave, but you should be really proud of how far you’ve come! xxx Savannah

Reply
Sarah

Jag har följt Lets Dance från början och igår hände någonting med dig. Det syntes verkligen hur du njöt av att ta plats på dansgolvet och av att få dansa loss (och inte bara för att du dansade på jury-bordet ;)). FAN vad bra du var! Förstår inte hur du röstades ut igår av alla kvällar (missförstå mig rätt, du har varit bra hela tiden men gårkvällen slog allt). :D

Reply
ida

Du har varit så duktig och du förtjänade INTE att åka ut.. du skulle ha varit i finalen för du var/är verkligen en av de bästa dansarna .. <3 du ska i alla fall vara stolt över dig själv!

Reply
Jessica

Tråkigt att du åkte ut, du var verkligen en av dom bästa (om inte den bästa) dansaren av alla. Vilka nummer du avslutade med, grymt!

Reply
Emma

Du skulle varit i final Kenza!!! Jag hade räknat med dig och Benjamin i finalen……. och det tror jag många med mig har gjort, du har varit fantastisk!!! <3 <3 <3

Reply
Emelie

Har läst din blogg ända sedan du började blogga men har aldrig kommenterat (dåligt, jag vet). Men vill bara säga att jag blev så besviken när du fick lämna igår. Har röstat varje vecka och var helt säker på att vi skulle få se dig i final. Så tråkigt verkligen. Du var sjukt grym och tycker verkligen att du ska vara stolt över dig själv. You go girl! Puss och kram

Reply
Charlotte

Så otroligt stålt över dig Kenza, du är en himla bra dansare och så duktig!! Du skulle definitivt ha borda komma till finalen men 5e plats är redan mycket. Grattis och ha en bra vår <3 Puss & kram från Finland

Reply
Anna

Du är bäst Kenza!! Du var så bättre än andra vilken energi du hade! Kommer sakna dig i lets dance! Du är grym kvinna !

Reply
Alma Bengtsson

Men åh nej :( Detta känns så fel, det var absolut inte rätt att du åkte ut, du dansade bättre än flera andra par… Detta var tråkigt, men du har varit otroligt duktig! <3

Reply
Clara

Åh jag är så ledsen och besviken att du inte röstades vidare. Jag befinner mig utomlands och kunde verkligen inte rösta… NI förtjänade en plats i finalen. Jag tittade endast på Lets Dance för att du var med, och jag är egentligen ingen person som följer din blogg. Jag tyckte bara du var en underbar dansare!

Reply
C

Trist att du åkte ut Kenza! :( kommer inte ens kolla på Lets Dance förrän finalen när du är tillbaka.

Reply
Linn

MEN! Åkte DU ut? Missade självklart gårdagens avsnitt. Fan vad tråkigt :( Men GRYMMA har ni minst sagt varit! Utan tvekan mina favoriter :)

Reply
carro

Alltså faaaaan, ja trodde verkligen hundra procent att vi skulle få se dig i finalen!! Trodde du satt säkert ikväll,men antar att alla tänker så och glömmer bort att rösta.. Tråkigt som fasen!! Men helt sjukt va duktig du har varit genom alla danser och vilken resa:) stolt bloggläsare,haha!

Reply
Selma

Hej Kenza!
Ville bara säga att jag hejade på dig och tycker att du var super duktig dansare genom hela lets dance! Och jag bara älskar att du visade en bild av dig som vi inte alltid får se i bloggen. Du är en väldigt stark och god person som förtjänar det bästa av livet. Många kramar/ Selma

Reply
Emma

Tråkigt förstås då du gärna ville fortsätta,
men som en läsare som inte tittat på programmet så är det lite skönt, haha.
Förstå mig rätt.

Reply
Josefine

Jag tyckte du var jättebra i Let’s Dance! Jag hejade på dig hela tiden, blev så besviken på att du åkte ut igår. Men jag hoppas på dig, jag tänker fortsätta läsa din blogg o tänka på dig :) //Jossan, följ/läs gärna min blogg!

Pusss :*

Reply
H

I mina ögon och jag vet i flera andras så är du och Calle en vinnare. Ni var så sjukt duktiga så bra så fina så bäst. Du och Calle är vinnare!!
Ni kom så långt jag vet att det är så sjukt många som är stolta över er. De så sjukt varje fredag kände mig så stolt så stolt så stolt det var som min syster var och dansade på sen hur sjukt det än låter haha. Du är så grym som vågade genom detta å hoppas du får flera möjligheter som gör dig lycklig för det är du värd, med din familj och din pojkvän.
Puss

Reply
Madde

Tråkigt att du åkte ut! Men nu blir nog bloggen bättre igen.. Känns som det bara har varit massa tjat om lets Dance den senare tiden! Så ska faktiskt bli skönt att bloggen blir som vanligt igen ;) ( inte för att vara elak )

Reply
Josefine Cassel

Som läsare är jag så stolt över dig och framstegen du gjort! Du är en jättebra dansare- och det kommer från hjärtat då jag skriver det. Du borde ha stått i final mot Benjamin eller Steffo. Det är inte rättvist egentligen att svenska folket ska få rösta. Tycker nästan att det borde vara juryn som ska få “slänga” ut ett par ur tävlingen. Svenska folket röstar då inte från hjärtat!

Aja, DU KOM PÅ 5:E PLATS?!?!? SJUKT BRA PLACERING!!♥

Det kommer inte att vara roligt att kolla på Let’s Dance längre ska du veta! Men ser framemot sista avsnittet då vi får se dig där du hör hemma igen!♥

Reply
Nellie

Åh bästa Kenza<3
Tråkigt att du måste lämna, inte kul att kolla längre :'( Du och Calle var ju så himla duktiga och jag tyckte att ni förtjänade en finalplats! Men varit så kul att följa dig genom allt detta och "lära känna" dig mer än genom bara bloggen, och du är sjukt duktig på att dansa!:)Och jag älskar dina och calles videos på instagram haha så sjukt roliga;)

Kram<3

Reply
Mikkis

Du är så galet duktig och det är verkligen jättetråkigt att det var du som fick lämna igår. Jag har hejat och röstat på dig sedan starten!

Reply
Elin [ n e v n a r i e n ]

Det har vart så underbart att se dig dansa Kenza! Har liksom inte kunnat låta bli att sittdansa till era danser hemma i soffan och komma med ljudliga applåder och hejarop när ni gått vidare. Det är inte klokt vad man drivs med i känslorna i det där programmet, men kanske är det för att det känns som det är en syster som är med :D Heja dig och heja den borttynande scenskräcken (då kanske det finns chans för mig att bli av med den också.. haha). Massa kramar!

Reply
Amanda

Hade verkligen velat se dig och Calle mot Benjamin och Sigrid i finalen! Trist att du får lämna redan nu, men du vet ju ändå att du har kämpat och kommit långt!

Reply
Paula

While reading this, I almost cried. :) I´m sad that you didn´t go through next round. I was watching every performace of you two on youtube, and I was amazed how great you were guys! Sending love from Slovakia, and once again – you were great Kenza!! <3 :)

Reply
Fanny Sahin

Tråkigt att du åkte ut men det måste kännas skönt för dig att kunna gå därifrån med ett leende och med ett gott samvete iallafall :) Du har varit grym genom alla danser och din partner har verkligen varit Your Partner In Crime :D

Reply
Avilat

im really glad you look at it this way and i hope its really what you feel, getting to 5th place in something youve bever did befpre is amazing
its great memories and its all in pics and video so you can always look back;)
these dances look really fun in pics! cant wait to see the vid
glad you made it this far!!! now back to regular awesome life xxx

Reply
Camilla

Tråkigt att ni åkte ut! Ni var jätte duktiga och roliga att titta på, ni skulle helt klart ha fått vara kvar lite längre :)

Reply
Linn

Jag tycker verkligen att ni förtjänade en finalplats, du är jätteduktig! Och du var fantastisk i programmet igår, det syntes att du/ni hade kul :)

Reply
Bianca

Så jävla orättvist att du åkte ut Kenza, har suttit och hejat på dig varje fredag sen start:( Så sjukt bra jobbat, ni är riktigt duktiga och ni borde gått längre!❤️❤️❤️

Reply
Åsa

En fantastiskt proffsigt och väl genomförd tävling, Kenza!

Det som är trist med Let’s Dance är att jag tror att TV-tittarna ibland hellre vill se “komiska figurer” än duktiga dansare. Tyvärr är det nog också så att många som tittar och röstar är kvinnor – och kvinnor röstar på män och inte på andra kvinnor, vilket jag tycker är så synd.

Igår röstade jag på dig och Gunhild. Det räckte inte, men var riktigt stolt nu över din prestation!

Reply
Olivia

Skandal att du åkte ut, de borde varit Patrick!
Du va överlägset bäst av dem alla. Synd att vi inte röstade ordentligt. Hade velat se mer av dig och blev alldeles ledsen när man såg hur ledsen du blev och Calle oxå. :( ni va så fina tillsammans och sluta aldrig dansa du är underbar :( <3

Reply
Sofie

Vad synd att du åkte ut! Jag tycker att du har varit bäst av alla! Tro inte att du har mindre fans än typ steffo och patrik.. dina fans är bara lite fattigare och har inte råd att ringa och rösta. Du var jätteduktig!

Reply
Matilda

Grattis för en otroligt bra insats i lets dance! Det har varit fredagens höjdpunkt när du dansar. kan inte annat säga att du absolut inte var rätt person att få lämna. Jag menar kolla på dig som kan dansa och röra på dig och sedan kollar vi på Patrik… behöver jag säga mer?
FEL FEL FEL att du åkte ut!!! :( Var definitivt värd en finalplats med Benjamin!
Nu ser vi fram emot finalen då du dyker upp i rutan igen!
Kramar !

Reply
B

Brukar aldrig kommentera men du förtjänade verkligen inte att åka ut.
Förstår inte hur svenska folket tänker som inte röstar på dig som kämpar och dansar bäst av dom alla. Och dom två som patrik och steffe får stanna som inte har några moves knappt.

Jag kollade på lets dance enbart för att du var med så nu kan det kvitta förutom finalen när du är tillbaka.
Bra jobbat Kenza!

Reply
Linda

Wow, vad duktiga du & Calle varit säsongen igenom!
Helt ofattbart att du fick lämna. Jag & sambon spådde dig i final m Benjamin. Jag är en av dem som aldrig läst din blogg tidigare. Jag hade fördomar om dryga bloggerskor, vilket nu kommit ordentligt på på skam. Medger gärna att jag hade fel :) Du visade en stark och samtidigt ödmjuk sida i TV. Önskar dig en fortsatt skön påsk på alla sätt o vis.

Reply
Lottie

Alltså igår gav du verkligen ditt bästa, du blommade verkligen på den där jiven och Pretty Woman. Som en riktig dansare! :) <3 Så synd att du gick ut, men sååå bra du hann bli ändå!! kram

Reply
Jessica

Jag tycker det är så otroligt tråkigt att du åkte ut. Men jag hoppas du är stolt över DIG SJÄLV! Du har åstadkommit så bra danser vecka efter vecka trots din kamp mot scenskräcken. DU förtjänade att iaf bli bland topp tre. Man skulle kunna tro att du är en proffsdansare och dansat hela ditt liv. BRA KÄMPAT KENZA!! DU och CALLE var lets dance för mig!

Reply
Nina

Änu en gång, superduktig och stark är du och tror nog du har fått erfarenheter för livet i det här, känns åtminstone som att man får det av att vara med där, speciellt om man haft scenskräck från början ;) Duktig som tusan är du! Ser fram emot att se dig dansa i finalen! Åh och måste påpeka att jag tyckte de skulle vänta lite tills du samlat mig med hela utfrågningen när du åkt ut haha! Det värsta som finns när man håller tårarna inne och folk bara frågar och frågar :)

Reply
Magnus

Hej Kenza.

Du förtjänade verkligen inte att åka ur när det finns andra kvar i tävlingen som är smidiga som ett kassaskåp. Som Let’s Dance veteran så måste jag säga att det var synd att ni var med den här säsongen och inte förra för då hade du sopat golvet med alla andra. Jag måste säga att jag inte var så speciellt imponerad av dig de första avsnitten men du har sakta men säkert utvecklats något fantastiskt och dessutom har du i särklass snyggaste benen som har varit med på nio säsonger =)

Tack för den här tiden och lycka till med resten av livet och jag hoppas att du fortsätter att dansa!

Kram: Magnus.

Reply
Erik

Hej Kenza!

Jag vill bara säga att jag aldrig läst bloggar eller liknande mer än vad mina flickvänner tvingat mig att göra (typ visat någon bild eller så) och jag har alltid haft en viss bild av dig att du är på ett visst sätt. Typ en dum fjortis som bara finns. Men shit vad jag har haft fel…

Jag har kollat på några avsnitt av Lets dance (också tvingat av flickvännen) och måste bara säga att jag verkligen fick en helt annan bild av dig. Du verkar vara en riktigt skön och trevlig tjej med båda fötterna på jorden samtidigt som du sprider glädje och energi runt omkring dig. Du är ascool helt enkelt. Jag börjar undra om jag inte ska ändra mina tankar och förutfattade meningar om kända bloggare/andra sociala medier kändisar för jag hade så stört fel med dig.

Vill också säga att det är helt jäkla sjukt att du åkte ur. Du var riktigt grym på dina danser och jag hejade på dig hela tiden. Stå på dig!
Jag hoppas att fler män som jag i 25-30 års åldern ändrar sin uppfattning om dig och dina bloggkollegor. Det är ju så lätt att ha vissa uppfattningar om folk som är helt fel.

Reply
Emma

Ursäkta men det är ett jävla skämt att du åkte ut före både patrik och gunhild. Kenza du är jätte duktig!!! Du och Calle har verkligen gjort ett bra jobb. Ni hade grymma koreografier(?) varje fredag. Hur många danssteg gör patrik egentligen och inte ens det lilla han ska dansa kommer han ihåg. ne fyfan.

Sen tycker jag att det var synd att ni fick pretty woman som låt då den är ganska långsam och tråkig. Alla de andras film/låt var mycket mer power i och därmed rycks man med mer även om din dans var 10 gånger bättre än steffo,patrik och gunhilds.

Reply
Erika

Det har varit så kul att se er i tv-rutan varje fredag, snacka om glädjespridare! :) Grymt duktiga har ni varit du och Calle! Grymt bra jobbat! :)

Reply
Agata

Hi Kenza!
I do not know what to say. I am so sad that you have to leave the competition. I am from Poland so I couldn’t vote for you and watching you live, but every friday evening I turn on my computer and checked Let’s Dance Sverige’s youtube channel. You were the best dancer. If I didn’t know that Calle is the dancer I have to think who is a star in your couple, because you are so good dancer, girl! My mom was watching polish version of this show and I was sitting with my laptop waiting for your dance haha.
I am dissapointed. You should win ;) But for me you are the winner! You and Calle are the best couple. I love watching your pictures or movies together. :) But remember the 5th place is really good. You did an amazing work, I am proud that my favourite blogger have come so far! Thank you and Calle for this time I spend being happy with you, when you were on the floor. You are the best! I wanted to show you which your dance is my favourite, but I cannot decide, love them all haha :D

Greetings and hugs from Poland <3

Reply
D

Jag ringde och röstade på dig varje gång och ville verkligen att du skulle vinna hela tävlingen! Du är så duktig på att dansa och fan vad härligt att din scenskräck nu är borta.

Bästa bloggaren <3

Reply
Amanda

Jag tycker personligen att du var mycket bättre änvissa som är kvar! Jag kan faktiskt inte fatta att du åkte ut?! Skulle så gärna se dig dansa mer dem veckor som är kvar! Men vi ses i finalen!

Reply
Emilia

Åhh, röstade på dig!! Du var bäst, och grattis till 5:e platsen! Love yoou<3

Reply
Moa

Du var veckans höjdpunkt, att få se min förebild dansa varje fredag var helt underbart. Att se dig utvecklas och se din glädje på dansgolvet gjorde mig så glad. Du var så förbaskat grym igår och du förtjänade inte att åka ut! Du skulle ju ta hem hela skiten, du var bäst av dem alla.
Du är så modig som vågade göra detta och jag är så stolt över dig! Hoppas jag får träffa dig någon gång, har följt dig och din blogg i flera år och du är en riktigt bra förebild för mig och många andra i min ålder. Sluta aldrig vara du! DU ÄR BÄST.

Reply
Ellinor

ni var jättebra kenza!! satt och hejjade varje kväll när ni dansade. callenza ftw!! och 5:e plats är absolut något att vara stolt över, jättesynd att ni inte vann!!

Reply
Hanna

Kommer sakna att se er på fredagar!! Det var ni som gjorde att det var värt att kolla på programmet!! Så sjukt tråkigt att ni åkte ut… Det förtjänade ni verkligen inte!! Ni skulle ha varit i final! UTAN TVEKAN!!
Du var sjukt grym Kenza! och har nu blivit en ännu större förebild än du var innan! Kram!

Reply
Ella

Otroligt bra jobbat, du gjorde hela Let’s Dance! Vi älskar dig och är jättestolta! <3

Reply
Jonna

Tycker att det är så otroligt tråkigt att du var tvungen att lämna igår, du har dansat så mycket bättre än vissa av de andra som gick vidare. Så orättvist och fel enligt mig, du var värd en finalplats. Du har utvecklats så otroligt mycket under denna tid så du kan åtminstone trösta dig med att du kommer bära med dig denna upplevelse för resten av ditt liv, och det är ju helt underbart! Kram på dig Kenza, du var helt fantastisk ute där på dansgolvet vecka efter vecka. You go girl!

Reply
Matilda

Grattis till 5:e platsen! Du kom riktigt långt ändå, bra jobbat! Hade hoppats att du och Benjamin skulle gått till final för tycker ni är absolut duktigast, blev väldigt ledsen när ni fick lämna. Du ska veta att jag röstade på dig varenda fredag, men mina 4 röster igår hjälpte inte :( Äsch, en pallplats är egentligen ingenting, huvudsaken är att man har haft en kul resa! Och det verkar du ha haft! Kram! :D

Reply
chhh

Åh så synd att ni åkte ut, det har varit otroligt roligt att följa er! Och framförallt vilken utveckling alltså!! Det syns verkligen att du lämnat den där scenskräcken och bambi och bara körde på igår, så underhållande och kul att titta på! :) Du har varit grym, grattis! KRAM

Reply
Nina Mimii

I LOVE YOU and I AM so proud of you… i had soo much fun watching all your videos every week…and i loves yesterdays dance you seemed to have SO much fun..this one yesterday and the one from for 3weeks when you wore the white sneakers and the light blue long skirt in the group dance seemed to be danced in which you had a blast…

but everything has something positive right?! now you can relax a bit and have OFF over your birthday :) yay !!! ;)

I LOVE YOU !!!! YOU are the BEST and for me you are the WINNER :-*****

Reply
Becka

Tycker det var synd att ni åkte, eftersom jag tycker att det borde vara du och Benjamin i finalen, men du var helt klart bäst! Det blir så dumt när man hamnar i mitten, eftersom folk bara röstar på dem längst ner men glömmer dem i mitten… Aja, grattis i förskott på födelsedagen och glad påsk i alla fall!

Reply
Julia

Om tid finns tycker jag Calle ska lära dig även den sista dansen och så får ni filma och visa, haha :D

Reply
Ida

Du är så himla duktig! Jag hejade på er från första början och tycker att de är synd att ni åkte ut.

Reply
Johanna

Det har varit så roligt att få följa dig i Let’s Dance! Så grym och så vacker. Stora kramar från mig på Malta!

Reply
M

Jag har hållt till i min stuga ett par dagar nu och igår
när du dansade kom jag inte fram på telefonen när
jag skulle rösta eftersom täckningen var sämst! Så jag sprang
ut, startade skotern och körde upp på fjället till
masten så jag skulle få täckning. Väl där så
ringde jag och röstade säkert 10 gånger. Men tyvärr räckte det inte. Du har varit sjukt duktig och du ska vara stolt över din prestation. Kram från en trogen läsare som gjorde allt för att kunna rösta vidare dig <3

Reply
Felicia

helt helt heelt… fel. benjamin må vara bra men du är fan tusen gånger bättre. och benjamin i sin tur är tusen gånger bättre än patrik, steffo och gunhild. SÅÅ.. Vad hände? Börjar tro att tävlingen är riggad. Eller så är det svenskar som vill förstöra hela let’s dance som röstar på fel människor, inte vet jag. Du är bäst av alla och en vinnare i mina ögon. Du behöver inte vara med i någon tävling för att det ska vara självklart, för då är det är bara andra som inte kan tänka. Älskar dig för den du är och jag röstade 20 gånger, ja jag räknade, för jag var livrädd att du skulle åka ut istället för patrik och steffo. Men, tyvärr gjorde du det ändå… Även fast du ändå är bäst.

Reply
Elv

Jag blev så sjukt ledsen när du åkte ut! Började nästan gråta med dig.. Jag tyckte verkligen att du hade förtjänat en vinst, minst en finalplats! Det är synd att det inte alltid är danskvaliten och utveckling som räknas..! Men du var klart i klass med Benjamin! Och tänk då på att han ändå alltid har dansat i sitt liv! Massa kramar till dig!!

Reply
Ami

Du är verkligen duktig på samtliga danser som ni visat upp! Syns att du har haft kul :)) kan du inte berätta om miffodansen som ni alla körde varje fredag då del 1 av programmet var slut? En arm i luften och hoppa, såg rätt kul ut hihi. Vem kom på den osv? :)

Reply
Anne

Du är den bästa dansaren i år, man njöt verkligen av att se er på dansgolvet. Tror att du förlorade lite på att din attityd var lite off ibland. Dåligt vinklat av tv4 eller kanske nervositet? Tror att ni förlorade röster på det i fredags. För ni dansade ju en faaaantastisk jive. Grattis till 5e platsen, även om ni förtjänade att stanna längre!

Reply
Laura

Hej Kenza
Jag tycker att du bar bäst av alla det var helt fel att det var du som åkte ut.Alla i min familj hejade på dig.Ska också passa på att skriva att du är en jättebra bloggerska❤️

Reply
MF

Hey Kenza,
normally i’m not someone who writes comments, but after reading this i thought it was time to do it now. i think your blog is one of the best. it’s always so personal and positive what you’re writing. i couldn’t watch let’s dance due to the fact that i’m from germany, but simply because of your descritpions, pics and videos it felt like your readers could experience it with you. thanks for sharing it with us!
i think it’s really great, that you are telling the truth about how you feel, even when you are ill or not feeling well. simply because that makes you a “real” person and it’s so easy to identify with you. and still you always seem to have a positive attitude.
best wishes and stay as positive as you seem to be!:)

Reply
Jacek

Hi,
Både jag och min fru vi korsade fingrar för dig från den första episoden.
Du var bättre och bättre med varje vecka.
Vi var säkra på att du kommer att vinna den här tävlingen :-)
Det är synd att du förlorat, och vi kommer inte att se dig i nästa dans, det var ren njutning att se dig i dans.
Hälsningar från Polen

Reply
Elina Olsson

Blev så glad av att läsa detta inlägg! Vi glömmer ofta bort hur mycket vi har att vara tacksamma för och detta var verkligen en påminnelse om hur mycket man ska ta vara på allt fint i livet. Tack för att du delar med dig och sprider positiv energi! <3

Reply
Shanna

DU ÄR BÄST! Var sååååååå kul att se dig dansa och även utvecklas i din dans. DU gjorde ditt bästa! Ägde dansgolvet varje fredag som varit. Lycka till med allt annat och ser framemot att se vad du gör här näst :) Glad Påsk!

Reply
Jennie

Det sög verkligen att ni fick lämna igår, ni var verkligen värda att vara med i finalen, allra minst. Ni är det par som bjudit på den bästa underhållningen, mest dansglädje o dessutom utvecklats något enormt. Trots ryggont o dödens förkylning så har du levererat så jäkla fina danser flera veckor att man blivit helt tårögd. Fattar inte att inte fler röstar på er. Tycker det är trist att de inte berättar hur många som har röstat i varje veckofinal, hade varit intressant att veta hur många röster det hade krävts! Hade jag inte bott utomlands hade jag röstat varje vecka.
Från början trodde jag lätt att det skulle vara du, yasmine o Phoenix i finalen, det hade varit en suveränt rolig final att titta på. Vinner Patrik nu så tycker jag faktiskt att det är ett riktigt skitsystem…

Reply
Linn

Jag blev så besviken när jag såg att du åkte ut. Du var bland de få bästa i hela tävlingen och hade gärna sett dig i final. Du var så grym på dansgolvet och verkar vara en jätte trevlig person också!:)

Reply
stephanie

Du var så grym genom hela tävlingen kenza och jag röstade på dig varje vecka! Har varit så roligt att få följa dig genom. Detta och jag är så besviken att du inte gick vidare! Tack för att du är så Underbar, jordnära och modig. Hoppas att få se mer av dig i tv i framtiden! Ska sluta följa let’s dance nu bara för den orättvisa som röstsystemen och juryn utsätter er och oss för. Tack och kram!

Reply
vivi lindberg

DU var min absoluta favorit!
Levererade alltid!

Förbaskade töntar som röstar så fel!

Kram Vivi

Reply
Hanna

Hej Kenza,
det var HELT fel att du behövde lämna tävlingen. Ibland är det orättvist att inte poängen avgör vem som går vidare:(((
Man såg också att du verkligen blev ledsen av att inte gå vidare, du var en av dem som verkligen hade gett allt och dansade med hjärtat. Jag ville också gråta när jag hörde darret på din röst.
Men du ska vara glad, du är ändå bäst:*****

Reply
Isabelle

Tyckte helt klart att du var bäst Kenza! Var övertygad om att du skulle hela vägen, har varit superkul att se dig dansa! Kram Isabelle

Reply
bella

Så sjukt tråkigt att du åkte ut!! :( hade hoppats på att få se dig & Calle i finalen med Benjamin & Sigrid!

Reply
Edina

Asså vilken skitsnack, det måste ha blivit nåt fel med rösterna. Omöjligt att Patrik fått fler röster än dig! Så fult när det fifflas med röster, alla förstod att ni lätt kunde ha vunnit tävlingen. Såsom Darin egentligen vann istället för Daniel idol 2004…-.-

Reply
Sandra

Du har varit så himla duktig! Tycker det är jättetråkigt att du åkte ut i fredags, hade verkligen velat se dig i finalen!

Reply
Stina

Hah! “Scenskräcken då? Ha, nu vågar jag vad som helst! ♥” älskar detta! ;D Ska bli spännande att se vem antar din utmaning..

Reply
S

Kan du lägga upp videon då ni dansar och du har den där röda klänningen på dig?? har inte sett den! Har kollat igenom några sidor av din blogg och du verkar inte ha lagt upp den heller? eller?

Reply
Tilda

Hej Kenza!
Åhh, vad jag tyckte det var synd att du åkte ut. Jag tycker du var helt grym – inte bara i fredags utan även på de andra danserna också. Jag satt i soffan varje fredag och hejade på dig! jag tyckte verkligen du förtjänade en finalplats, men du är en vinnare ändå.

Måste bara säga att innan Let’s dance visste inte riktigt min mormor vem du var, men när du åkte ut i fredags blev min mormor lite skoj-/småsur att du åkte ut eftersom hon också tyckte du var så bra! ;)

Kram!!

Reply
jennifer

Blev så jääävla arg när du åkte ut!!! Du har varit så jäkla grym, och du var GIVEN en finalplats, var säker att du skulle gå till final. Det var absolut fel att du åkte, du har varit grym varenda vecka och du har varit bland dom bästa. Du förtjänade verkligen inte att åka ut, du ska vara stolt över din insats!!

Reply
Ida

I’m so proud of you Kenza! You were amazing in every dance performance and showed us new sides of you. You are inspiring! Great job! ♥

ikkelandia

Reply
LenaK

Du kan ju börja med att lära dig skillnaden mellan var och vart. ;-)
Kommer att sakna dig i Let’s Dance – hade gärna sett dig i final!

Reply
Evelina

Du var helt klart den personen som jag tyckte skulle vinna. Ingen annan tycker jag är lika duktig som du. Önskar att folket röstat rätt! Tråkiga fredagar blir det nu!

Reply
Katrine

Så utrolig kjedelig at dere røyk denne gangen, jeg trodde virkelig at dere skulle vinne hele driten! Men det er bra du har kost deg og hatt det gøy på dansegulvet! :-D

Reply
Julia

Du borde verkligen ha vunnit, så fel att ni fick lämna! Men förstår att det såklart är härligt att få vara lite “ledig” också :-) Kram på dig allra finaste Kenza :*

Reply
Linnf

Åh, jag tycker det är så synd att ni åkte ut men jätteroligt att du var med. Let’s dance har varit mitt all time favoritprogram på teve och att min favoritbloggerska var med i år var liksom pricket över i:et. Du var grymt duktig och jag hejade på dig varje fredag från soffan. Hade gärna sett dig och Calle i final med Benjamin och Sigrid, men shit happens. Ni har fått vara med väldigt länge och verkligen förgyllt mina fredagar. Så tack för det!♥

Reply
Annie

Säger som alla andra, så fel att du åkte ut!!!! Till och med min mormor började prata om det i helgen, att det bar så fel att den unga tjejen hade åkt ut och att det verkligen märktes att du blivit ledsen, detta sa hon utan att veta att jag hejade på dig. Samma sa mina föräldrar, du och Calle var deras favorit med, så eran dans tilltalade verkligen fler än dina läsare.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*