• header

Kenza & Calle – jive (LAST DANCE)

Judges scores: 9,9,7

Jag hade så kul i vår sista dans! Det känns så himla skönt att ha lämnat tävlingen på topp. Det hade varit mycket värre om vi fått lämna och känt oss missnöjda med vår prestation, men vi är otroligt nöjda och stolta över varenda dans. Jag kan bara titta tillbaka på alla fredagar och le. Team Callenza ftw!!

Har läst igenom era kommentarer också och blir alldeles varm i hjärtat. Ni är så fina!!! ♥

// I had so much fun in our last dance! It feels really good that we left the competition on top. It would have been much worse if we had to leave feeling disappointed about our performance, but we are incredibly pleased and proud of each dance. I can just look back at all these Friday’s and smile. Team Callenza ftw!! I read through your comments as well and it really warms my heart. You are so sweet!!! ♥

 

79 Comments

Monika

DENNA av alla veckor åker ni ut! Då du verkligen var som bäst! Du sken som en sol, var så vacker och duktig. Vissa deltagare skäms man att titta på medan detta kan jag se flera gånger om och le! Så himla synd att ni åkte ut, blev helt chockad. Men du ska veta att du var och är bäst! Ända sen första programmet har du levererat guld och juryn har varit alldeles för hård mot dig medan alla gubbar bara glidit förbi och inte behövt prestera alls. Du är fantastik Kenza, hoppas du fortsätter med dans nu!

Reply
sandra

Åh kenza<3 Du har gjort varje fredag för mig och jag kommer sakna dig SÅmkt…snyft<3Men nu kanske man får se fler fina bilder istället och det ärockså kul. du inspierar mig så mkt jämt. kram goaste tjejen!!

Reply
Linnea

Så himla synd att ni åkte ut. Jag har röstat varje fredag för att du och Calle skulle få vara kvar. Kommer kännas meningslöst att kolla på Let’s Dance nu när ni inte är med längre.

Ni var helt klart bäst enligt mig!! ♥

Reply
Louise

Du är SÅ duktig Kenza!! Så otroligt orättvist att du fick åka ut, man blir så stolt på något sätt när man läst din blogg så här länge(har läst den i ca 4 år) då det känns som att man faktiskt känner dig på något sätt. Var stolt över din medverkan i Lets Dance, du är så vacker och så duktig!!

Reply
Nathalie

Har som så många andra följt din blogg i många år och har varit jättekul att se dig i Lets Dance. Nu känns det inte som någon idé att kolla på programmet längre när du inte e med. Riktigt bra kämpat och hoppas du fortsätter dansa! :-)

Reply
Julia

Jag är typ fortfarande i chock efter att ni åkte ut!!! Helt galet, tycker ni borde stått som vinnare av hela Let´s dance.

Hur som helst så tycker jag du och Calle varit helt magiska på dansgolvet. I mina ögon är du ändå en vinnare <3

Reply
Vendela

Du var grym hela programmet ut! Trist och orättvist att du åkte men du har gjort ett fantastiskt jobb. :)

Reply
Ninon

Waou! You really improved your danse through the weeks! Congratulations! Such a great way to end this beautiful adventure! too bad I can’t understand Swedish! Wish I could understand what you say in the show :)

Congrats again, you should be really proud of yourself :)

Ninon from France

Reply
Lina

Hahaha! Aleks ser ut som en förbannad baseballtränare efter att Tony pratat klart! Så himla engagerad!
Åh.. kommer även sakna att se honom på fredagarna. Gullhönor.
Glad påsk!

Reply
Jasmin

You were doing so great on Let’s Dance. Even though I live in Austria I desperately waited every Friday for the video to upload on Youtube. I just wanted to say you that you’re really incredible and inspiring when it comes to go after your dreams and you can be really proud of yourself!
Thank you for showing that you can do what you want xoxo

Reply
Emma

Ni var helt klart bäst!!! Du är så otroligt bra på att dansa och man kan verkligen se skillnaden från första fredagen till igår. Även fast du redan då var hur grym som helst! Du är verkligen en stor förebild för mig och säkert många andra och för mig har du bara vuxit i mina ögon fredag efter fredag!

Jag blev så sur att ni åkte ut! Hade verkligen trott att det var du och Benjamin som skulle stå i finalen! Blev så sur på dommarna också när ni kom sist av alla par i hollywood dansen, pfft! Ni var ju bäst! Jag var säker på att ni skulle ta hem det. Du och Calle hade ju satt ihop en dans med lite mer en bara danssteg som verkligen passade i Pretty Woman temat! Tyckte helt klart att ni hade det där lilla extra, ni körde inte bara på klassiska danssteg till filmmusik. Aja, jag håller iallafall inte riktigt med dommarna som du hör. Men men. Ville bara kika in här för att säga hur grym du är!

Reply
Avilat

i really love how you add humour to it!! very fun to watch and you didnt fall at the end :D
keep smiling beautiful ♥

Reply
L

Jag älskade den här! Så unerligt att ni åkte ut,har inte sett de andra dansa, men har svårt att tro att alla toppade den här jiven?!?!?! Och han där grå-knoppen visste nog inte alls vilka poäng han skulle ge… 7 var du inte värd, utan en 10:a!

Reply
Jensan

Första gången jag kommenterar någonsin i en blogg
men nu är jag så förbannad! Jag kommer ALDRIG mer se
skitprogrammet Let’s dance! Som vanligt åker fel personer
ut och de som inte kan dansa stannar kvar! Fy fan!
Programmet är bara en ren media lögn och går ej ut på
ens dans! Patrik och Steffo som endast är populära pga
personligheter och rör sig som döende människor får
stanna kvar!? Och Tony som kör med sitt bögsnack och
blir kåt i varje kille röstar efter det. Så satans sjukt!
Nu är hans favorit Patrik helt plötsligt och påstår att han
“dansar”?! Han står ju för fan bara still, stel som en pinne!
Och Benjamin som är född teaterapa och kunde dansa
innan!? Aldrig mer se skit programmet! Kenza…du borde
vunnit! Och det pga dansen! Så förbannad och orättvist!
Jag hade personligen aldrig kunnat återvända dit och
dansa upp i finalen! Vilka rövslickare till domare!

Reply
Jensan

Ps. Tjatet de körde med ang “Kenza mannen” gjorde
ju oxå att man skäms att vara svensk! Satans dåligt
och pinsamt! Spelar programledaren bög eller är han
bög? Bra svar du gav honom iaf, Kenza. Men verkligen
lågt av dem och så satans svensson! Har de inga bra
skämt så kan de hålla käften! Typiskt svensk tv!

Reply
RMCK - en skönhetsblogg

Alltså, ni förtjänade verkligen, verkligen att stå i finalen. Jag bojkottar Let’s Dance för i år, det är inte rätt att någon så otroligt duktig som du ska behöva lämna för att svenska folket person- och empatiröstar istället för att rösta på själva dansen. Du är grym, Kenza!

Reply
Alma!❤️

Du var helt underbar!!❤️ Hur kan den bästa åka ut?! Blev typ arg haha:) Iallafall så har du gjort en underbar resa & i danserna igår var du otroligt duktig och väldigt roligt att se att du vågade “släppa loss”!❤️ ÄLSKAR DIG OCH DU KOMMER ALLTID ALLTID ALLTID ATT VARA VINNARE FÖR MIG!!❤️

Reply
Xuefen Zhang

Hej Kenza! Det finns motgångar för alla. Du har gjort ditt bästa i alla fall. Själv har jag njutit dina fina prestationer under Let’s dance 2014. Du är superbra och älskad av många. Kram om dig!

Reply
Isabel

Alltså, för i helvete. Du ser ju ut som en utav dom professionella tjejdansarna när du dansar och så går långeman vidare?! Har har aldrig kunnat dansa och kommer tydligen aldrig kunna eftersom han dansar lika dåligt nu som på första avsnittet. Han är säkert en jättetrevlig person och klankar verkligen inte ner på honom på det sättet, men programmet heter Let’s Dance, och du dansar, inte han.

Reply
Jenny

du förtjänade att gå vidare!! fan asså, blev så himla sur när jag fick veta att du åkte ut. Höll nästan på att gråta. :( Du är i alla fall bäst Kenza och du är grym på att dansa!

Reply
Emelie

Världens bästa kenza! Jag förstår inte hur du kunde åka ur let’s dance! Du är en av dem bästa! Jag såg dig i finalen emot benjamin! Det här är helt sjukt?! Jag ska sluta kolla på let’s dance från och med nu! Du är somsagt den bästa ever! I love you Kenza! En grymt bra förebild och sjukt snygg!! :) xoxo <3 #teamcallenza #winners

Reply
Madeleine

Åh vad du var duktig Kenza!! Jättefin var du också!! Verkligen orättvist att du åkte ut, du var LÄTT bäst av alla deltagare!

Reply
Emma

Jag har följt dig genom Let’s dance, och det var väl genom det jag började läsa din blogg, har alltid innan vetat vem du är, men började följa din blogg ganska nyss! Tycker du verkar ha en så härlig personlighet och en bra blogg! Jag är 14, snart 15 år, skulle gärna vilja veta hur din blogg började växa, (du sa att du var 15 år när du blrjade blogga). Vad tror du fick den att bli så stor, vad drev läsarna till att klicka in igen, och när märkte du hur stor den började bli? :D /Emma!

Reply
Sara

Åh vad bra du dansade igår! Din absolut bästa dans hittills tycker jag. Helt sjukt att du åkte ut!

Reply
Emelie

Så himla superduperjätteduktig! Tror du är en vinnare i de allra flestas ögon, det är du i alla fall för mig. Sjukt bra dansat. Du bör vara oerhört stolt! Skiter i Let’s Dance nu – du gjorde ju hela programmet. I alla fall – ta vara på dig själv nu och vila upp dig! Det har du verkligen förtjänat. Jag har läst din blogg i år men efter din medverkan i Let’s Dance har jag fått ännu bättre uppfattning om dig – you go girl! Du verkar vara så jordnära, ödmjuk och trevlig, men också väldigt talangfull. Nä men lycka till i fortsättningen och ta hand om dig! Kram!

Reply
Sofie

Ni har gjort det så himla bra alla fredagar! Skitsurt att ni åkte ut eftersom ni inte var värda det överhuvudtaget! #team callenza

Reply
Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Blev så ledsen när jag såg att du åkte ut igår, och när jag såg er jive så kunde jag ännu mindre förstå varför ni åkte ut, det var lätt en av mina favoritdanser från er! Bor i Finland så kan inte se Let’s Dance och bryr mig ärligt talat inte heller egentligen om det, men har kollat dina och Calles dansnummer varje vecka och du har ju varit så himla duktig. Du har all rätt att vara stolt! :)

Reply
Caroline

Sådan jävla förebild för alla som går igenom en tuff uppväxt eller andra tuffa saker i livet. Tycker du borde gått längre i tävlingen tack för allt kenza! Fortsätt vara den du är!!

Reply
Amalia

Alltså denna dans, WOW! En ren fröjd att se på dig och all den energi du utstrålar.

Reply
Ellen

Ni var verkligen bäst i hela tävlingen, jag tyckte verkligen att ni skulle vinna och det är jag säker på att jag inte är ensam om ;)
Kram <3

Reply
Julia

Hej Kenza! Härregud du är för grym. Väldigt ledsen för din skull att du åkte ut ur let’s dance.. Men samtidigt är jag glad över att du får sova ordentligt haha :)

jag kommer att sommarjobba i Stockholm, min dröm är att få träffa dig :)

Kramar från Finland <3

Reply
Marika

Alltså vilken jävla dans!! Tittar på den om och om igen och får lite mer gåshud för varje sekund som går. Hela dansen är så sjukt klockren! Din vackra klänning, koreografin, Calles “rollspel”, energin och MUSIKEN!! Klockrent låtval. Bästa paret på länge. Det har varit så roligt att se er varje fredag, ni ska vara så stolta över er själva! Kram❤️

Reply
lm

Varför lägger du inte upp video på både danserna? Missade i fredags o hade gärna sett den andra också!

Reply
J

Du var hur duktig som helst, och skulle verkligen ha förtjänat att vinna. Du blev bara bättre och bättre. Jag hejjade på dej från Finland varje fredag, och du gjorde mej alltid så stolt och glad. Super bra var du! Du och Calle var verkligen gjorda för varann (som danspartners), ni var så fina. Kramar till dej :))

Reply
Natalie

Jag kan inte fatta att du åkte ut före Patrik Sjöberg. Tycker nog du borde varit åtminstone i final med benjamin

Reply
Pauline

Får ärligt rysningar när jag ser klippet haha, så jäääkla duktig! Satt och röstade hela kvällen. Första gången jag faktiskt kunde sitta ner och kolla på det, annars har jag alltid jobbat under den tiden och istället bett mina kunder att rösta på dig, haha! Fler människor än vad man tror som går ut och äter på restaurang och sen smiter hem i tid för att kunna se Let’s Dance.

Otroligt begåvad är du (Och Calle!), programmet förlorade en stjärna!

Reply
Harriet

Så ledsamt att se er åka ut ur Lets Dance -tävlingen . Ni har gjort så bra ifrån och särskilt i fredags. Men vad jag förstod av inlägg så mår åtminstone du Kenza bra och är nöjd ändå.Jag ville ändå skriva , ni var värda mycket mer. Synd att många som inte förstår prestationen och din känsla för dans röstar ut er och lämnar plats för icke dansbegåvade personer . (inget ont om Patrik ,han är begåvad men inte just på det området ) Iallafall ,tack för din inspiration o förhoppnings spridning till andra unga människor att det är roligt att dansa.Kram till dig och sköt om dig o njut av den vila och det erbjudande om kärlek och fred som påskens budskap ger.

Reply
Heja

Du har varit grym varenda dans verkligen!! :) så himla duktig!! Och jag tycker att ni har haft så grymma koreografier!! Det händer liksom nåt roligt hela tiden, alltid nåt lite extra :) Du och Calle ska verkligen vara stolta över er själva!!!!!!!!!!!!!! Kram :)

Reply
:)

Kollat på detta 3 gånger nu. Måste bara säga att din danspartner är en riktigt bra koreograf. Är själv kunnig inom dans och detta var riktigt riktigt bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*