• header

BIRTHDAY/23

20140421-101820.jpg

20140421-101829.jpg

20140421-101841.jpg

Det är min födelsedag! Blir 23 idag. Känner mig gammal haha. Jag är ute på Yasuragi spa och firar, och ikväll kommer mina vänner över för middag och tårta! :-)

// It’s my birthday! 23 today. I feel old haha. I’m celebrating it at the Yasuragi spa with my love. Tonight we’re having friends over for dinner and cake!

263 Comments

Linnéa Wallin

Grattis på födelsedagen Kenza!
Hoppas att du får en fortsatt bra dag!
Hoppas att du inte blev för ledsen för din dåliga födelsedagspresent….
//Linnéa <3<3<3

Reply
Charlotte

Grattis grattis grattis Kenza!!! Du är min absolut favoritbloggerska och jag kan inte ens beskriva hur jäkla mycket jag blir inspirerad och motiverad av dig. Du är så himla modig, öppenhjärtig, ärlig och vacker – både på in- och utsidan! Tack så mycket för att du än skriver din fantastiska blogg och att du alltig får mig att le. Puss och kram från Finland <3

Reply
Linda

Grattis på födelsedagen!!! Hoppas du har en toppen fin dag! Vill också passa på att skriva att det är super trist att du åkte ur let´s dance! Verkligen inte välförtjänt! Du är ju galet grym på att dansa och verkar ha en så fin personlighet!

Reply
Julia

Grattis världens bästa Kenza!!
Du ska veta att du är min förebild och att du är den bästa tjejen i världen! :)

Reply
Karyna Naho

Happy Birthday Kenza
*throws balloons*
I hope you have a wonderful day.
Lots of love from London!

Reply
sara

Grattis hoppas du har haft en underbar dag jag fyller år imorgon grattis igen!!

Reply
Madde

Hej fina du! Hoppas du har en fin födelsedag :) såg att det inte bara var jag som undra, vad har du för storlek på bikinin? Ska köpa en sådan men vet inte hur dom är i storlekarna :) vore grymt om
du kunde svar i ett inlägg, annars går det såklart bra här
oxå :)
Kramis!

Reply
Lisanne

Grattis! Hahaha ‘grattis’ is like the only word I know in Swedish. Happy birthday! I hope you had a great day! :)

Reply
jessica

Grattis!
Jag måste bara fråga en sak. Har du tips på hur man gör för att ens blogg ska bli mer känd? Jag vill ha mer läsare, men har ingen aning om hur jag ska göra. Kram jessica!

Reply
hej!

Hej! Din bikini är superfin och den kommer väl från triangl? Isåfall har du i miami mint eller santa rosa splash? (båda är blåa/turkosa) Tacksam för svar! <3 btw vill inte titta på let's dance nu när du har åkt ut för du var sååååå gryyyyymt bra!!!

Reply
Emma

Grattis Kenza hoppas att du får en bra dag :) Jag tycker verkligen inte att du borde ha åkt ut så bra som du dansar :):)

Reply
clara alexandra

Happy Birthday Kenza!! :*:*:*
Hope you had a great day, full of love and happiness with your family and friends! You’ve been the best every week on the show :D. Lots of love xx

Reply
Hanna

Grattis i efterskott finaste Kenza!! Hoppas att du hade världens bästa födelsedag för det är du verkligen värld! <3

Reply
Rebecca

Hej!

Stort grattis i efterskott.
Tänkte fråga, hur gick det med rökningen? Har du lyckats sluta helt?

Kramis

Reply
Ellen

Grattis Kenza! Tack för att du är en förebild på så många sätt, tack för att du på ett så fint och ärligt sätt tar dig an den rollen.

Reply
JULIA :)

man kan beställa Kenzas bikini på Triangl.com
Googla på Triangl så får ni upp sidan!
Har likadan i rosa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*