• header

HAIR

hair-2

hair-1

Dagens frippa. Perfekt när man inte orkar göra något med håret. På tal om hår, herregud vad jag måste göra något åt mitt hår snart. Mitt hår har tyvärr inte bara blivit sjukt långt utan även sjukt slitet, så jag måste klippa det lite. Vill även lägga i lite slingor. Just nu har jag en 2-3 dm lång utväxt med min naturliga hårfärg, och i topparna är det solblekt/gamla slingor. Jag tror inte att jag har gjort något med min hårfärg sedan jag gjorde ombre för 2 år sedan. Gillar min naturliga färg (mest för att det är så jäkla skönt att slippa gå och färga om hela tiden), men lite fräscha slingor skulle piffa till det lite tror jag.

// Today’s hairdo. It’s perfect when you’re too lazy to style it. Speaking of hair, I really need to do something about my hair soon. It’s so long and also frizzy in the ends, so I need to get a haircut. I also want to add some highlights. Right now I have my natural haircolor with sunbleached ends. I haven’t done anything with my hair color for two years now. I love my natural color (mostly because I’m too lazy to go and dye my hair all the time), but some fresh highlights would be nice.

43 Comments

Nathalie

Härligt att ha dig tillbaka Kenza! Förstår att det blivit glest här i.o.m. lets dance men det är riktigt kul att du uppdaterar som vanligt igen :)

Reply
Dixi Wonderland

Gud va kul! När jag har kommit hem från London ska jag till min frisör och boka tid direkt för till skillnad från dig hatar jag min naturliga hårfärg haha :P

Reply
Aleksandra

Yes, Highlights give U a lot of charm and sexy look:)
U should add post about your hair and your care ;))

Becouse U have a little wave hair natural? yes:)?

Reply
Adina

Ja, det är skitsnyggt och skönt med bara en slarvig uppsättning ibland och du passar ju i det mesta :)

Reply
Sanna

Du är så sjukt, olagligt snygg.

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa “mådåligtbloggar men dom behövs”. “Man är inte sin/sina diagnoser”. Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
moa

hej, någon som gör gratis design? skulle gärna villa ha lite hjälp med det. Om ni gör eller vet någon som skulle erbjuda sig, släng in en kommentar på min blogg! Kram Moa

Reply
Caisa

Gillar ditt hår som det är men det är du som ska trivas. Färgade själv mitt hår för ca en vecka sedan. Tror dock att du kommer passa i vilket som :)

Reply
kram

kan inte du lägga ut några klänningar som du tycker är fina inför sommaren? och kanske inte vita eller svarta för det är så mainstream :) du har såå snygg stil och älskar din blogg<3

Reply
Sandy

Ja ja! Lägg in några slingor. Tycker det är så fint när det är lite uppljusat på dig.

Reply
Amina

Your hair are very beautiiful naturally !
But if you want to change, maybe a square haircut ? It’s so radical but it’s very pretty with waves !

Reply
N

Vad hände med ditt genusmedvetna språk som “en” istället för man och hen istället för han/hon?! Snacka om fejk, du leker ju bara haha.

Reply
beatrice datmo

Du är jätte välkommen att besöka mig om du vill ha håret gjort! du kan kolla in instagram på @beatricedatmo, vore kul att få hjälpa dig med håret! :) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*