• header

HAPPY

20140423-120048.jpg

Jag blir nästan lite irriterad på mig själv som är så glad nuförtiden (känner mig som Aleks, han är aldrig sur, ledsen eller deppig utan alltid så jäkla positiv.. man ba HUR är det möjligt?!) men jag har världens jäkla lyckorus i kroppen. Känner mig bara så….GLAD!! Det måste ju vara vädret. Och att Shiva köpte en flygbiljett till Barcelona till mig i födelsedagspresent. Och att jag ska luncha med mina bästisar idag. Och att jag ska på spelning ikväll och dricka lite vin med vänner. Och att vi snart släpper del 2 av vår vårkollektion som är fruktansvärt snygg. Och att jag ska till Gröna Lund (aka mitt andra hem sommaren 2005) på lördag och sedan ut och fira Nadias 24-årsdag. Ni ba men jaaaa det räcker!! Bäst jag slutar innan ni också blir irriterade på mig.

Nu ska jag fortsätta jobba innan jag ska ut och ta lite bilder. Puss! ♥

// I’m almost a bit annoyed at myself for being so happy nowadays (I feel like Aleks, he’s never pissed, sad or down, he’s always so positive.. like how is that even possible?!) but I’ve got this euphoric feeling inside of me. I feel so damn….HAPPY!! It’s gotta be the weather. And that Shiva bought me flight tickets to Barcelona for my birthday. And that I’m gonna eat lunch with my besties today. And that I’m going to a party tonight and drink some wine with friends. And that we are soon releasing part 2 of our spring collection which is really pretty. And that I’m going to Gröna Lund (aka my second home summer 2005) on Saturday and out to celebrate Nadias 24th birthday. You guys be like okeeeeyyy it’s enough!! I better stop before I annoy you too. ;P I’m gonna continue work now and then out to take some photos. Kisses!

58 Comments

elli

Ååå blev själv glad över att läsa ditt inlägg:D hoppas din lycka håller ett braaaaa tag nu, kram♥

Reply
selma

visst blir man lite irrterad på positiva människor? hahaha i alla fall jag,,, ibland…. jag blir till och med irriterad på mig själv när jag är glad hela tiden, men njut av det för det är ju så härligt! Och du har verkligen förtjänat att få vara glad och lycklig

Reply
Tessa Alexandra

I’m happy for you too! =) and I get happy of ur post. kisses from Hollanda

Reply
Ellen

Du lever säkert också på efterruset av Let’s dance. Att du övervann massa rädslor, presterade så jävla bra, kunde sluta på topp och ändå känna att du nu faktiskt är ledig och fri och kan fokusera på det du vill igen hur kul det än varit :)

Reply
kajsa

men är inte Shiva också din bästa vän? Haha det verkar som att hon kämpar skitmycket för att du ska kalla henne för din bästis, men du verkar inte vilja släppa in henne:P:P

Reply
Linda S

Jag försöker också oftast att vara glad, för det mesta så oroar ju sig folk i onödan för saker och ting. För tillfället har jag dock gått ner i en liten svacka då jobbet är in over my head, då var det ganska skönt att se det här citatet: “För övrigt har jag ju alltid varit misstänksam mot folk som inte upplever livet som svårt; ett glatt sinnelag har jag liksom sett som ett tecken på bristande intelligens”. :D

Reply
Sonia J.

Heya Kenza, i read you nearly every day but i never wrote in any blog but i saw you said they bought you flying tickets to BARCELONA! damm my favorite city in spain, i’ve got family there and friends.. So are you going to barcelona!? i’m spanish as you might have noticed by now i live near Valencia and Barcelona is my second home i’ve lived there while i was studding fashion design. So if you haven’t been to the PARC DEL LABERINT D’HORTA you must go, it such a beautiful place, you should find it easy asking (you have to pay entrance, but its like 2€ or 3€) and another beautiful place is the “BUNKERS” thats possibly difficult to find if you aren’t from bcn, you get there climbing a mountain by foot, enjoy my city!! xoxoxo

Reply
Angelica

Åh, så himla härligt att höra. Jag har varit sjukt trött och lite smått nere men blev glad bara av att läsa ditt inlägg fullt med energi! :D

Reply
Sofia

AAAH vad härligt att höra Kenza!!!! Så glad att det går uppåt för dig! Du förtjänar det så <3 <3 <3 Omfamna lyckan!

Reply
Jossan

Åh, vad skönt för dig Kenza! :-)

Jag har varit ganska deprimerad i två år, är bara 21 så det känns väldigt tråkigt… men har i alla fall äntligen tagit tag i mig själv och skaffat ett jobb! Känner mig för första gången på SÅ länge rätt glad. Jobbet är faktiskt på Gröna Lund, men jag jobbar tyvärr inte på lördag. Ha så kul, det är verkligen en av världens bästa arbetsplatser! :-)

Reply
Johanna

Ååååh vad underbart att du känner så! :-D
Du förtjänar att vara glad och lycklig :D

Reply
Emma

Det är väl härligt att känna så? :D Passa på och njut medan det varar haha! Men roligt att det flyter på bra för dig!! :D

Reply
Nina

Det är vädret!!! Man blir bara så GLAD för allt!! Jag är sådär extremt irriterande och önskar alla mina kunder en trevlig dag och för att inte snacka om i matbutiker och butiker där jag själv är kund haha suuupertrevlig människa! Älskar vår i Stockholm!!!!!!!!!! Jag är annars en glad och positiv människa och älskar att skoja runt men asså när solen tittar fram och man kan sitta ute och dricka kaffe så är jag inte nådig!

Reply
Sina

meeeeen!! kan inte ni till gröna lund imorgon torsdag? vi kommer va i närheten och vill träffa dig så jävla badly!!

Reply
Sina Melissa

Reading this made my day! Plus I can’t wait for you to release the new SS14-stuff!!!!! I’m literally so excited!!! :D

loooove, Sina Melissa xx

Reply
L

Men det e ju bra att du känner så, de flesta nuförtiden e så deppiga, skönt att se någon glad :)

Reply
Gj

Happiness is definitely a good thing, enjoy it! What mascara do you use? Your lashes look amazing!

Reply
Agnes

Nej, herregud sitter här med ett flin. Vad härligt att höra att du är lycklig! Det är du värd!

Reply
Lina

Härligt att vara glad ju! Man ska uppskatta och njuta av det man har i livet. Själv har jag och min sambo köpt hus, ska gifta oss i juni och har en bebis i magen :D kram på dig!

Reply
Sara

Varför tror du att han är glad hela tiden? Jo för att han har världens mest vackraste och underbaraste kvinna vid sin sida hela dagen lång..

Reply
erika

Så värt att vara glad ibland också! :) Njut och var tacksam! Och minns de glada stunderna på tunga dagar. ;) Vårvädret gör en verkligen glad. :)

Reply
A

Jag ville bara säga att det är så härligt att se dig så glad! Din glädje smittas av. Nu är jag lite glad och förväntansfull av ingen anledning, haha. Massa kramar :)

Reply
Anna

Oh önskar att jag också kunde gå runt glad, inte ens studenten som är om 40 dagar gör mig glad.. Det enda jag jag tänka på är plugg, ångest, stress och min egna grav.. Haha najs

Reply
Sofie

hahha nä man blir inte det minsta irriterad på dig, underbara människa! :D Man blir snarare bara superglad över att du mår bra och är lycklig! Att omringa sig med underbara vänner och familj & kärlek är det bästa någonsin! ♥

Reply
Stina

Haha! (: fantastiskt, absolut inte irriterande, att höra! Spread the joy! :)))

Reply
cornelia

Lyckorus är den bästa känslan i hela världen! Men jag.håller med, jag har också en pojkvän som ALDRIG är sur, arg eller på dåligt humör. Man känner ju sig så dum som själv är det ibland.. Men njut sålänge det varar ;) Kramar!

Reply
Jenny

Grymt att du känner dig så glad ju! Det förtjänar du verkligen, efter allt slit med LD… :-) Ps. Så glad att du börjat med outfit-bilder igen. Saknade dem.. :-p

Reply
T

haha, du skriver väldigt humoristiskt, kenza! det är bara roligt att läsa! (“Ni ba men jaaa det räcker!”)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*